iSViCRE Paylasim Alani(Tanisma)

himm güzel sevindim senin adina baska sorum yok yeterli sanirim)))))))
ben zürich teyim fazla eski sayilmam ama iste 1yil topu topu ))))

bi kerede acikliyayim dedim :)))
ben cenevreye gelecegim. okulum orada.
1yil az degil. insallah bende daha 1yilligim dedigim zamani gorurum :)

a.s. selam arkadaslar, bende isvicrede yasiyorum grenchen de.25 yasindayim 5 yildir evliyim, bu sitenin bir üyesi oldugum icin mutluyum. simdiden tanistigimiza memnun oldum. a.s.

slm kizlar bende isvicreden 12 yasimda geldim buraya baselden evli iki tane cocugum varrr.hersey gönlünuzce olsun

slm arkadaslar,

hosgeldiniz bende cok yeniyim bu forumda :)
ewt suziden baska cevap weren pek olmuyor
bende gelirsem artik gorusebiliriz

selam kiz, burasi pek bi sessiz ya.senlenelim bizde.ne o herkes bi selam diyip kaciyor.hadi herkes kendini bi tanitsin. ben neriman, grenchende yasiyorum.5yildir evliyim. bura dogumluyum. h&m de calisiyorum. cocugumuz yok. aralik 2007 de bebegimi kaybettim malesef .. simdi de belimde fitik cikti, ameliyat tarihini bekliyorum. ameliyat dan sonra belim düzelince insallah tekrar bebek yapmayi düsünüyoruz. cünkü tek eksigimiz suan bir bebek. simdilik benden bukadar. cevaplarinizi bekliyorum..sira sizde :)

selam neriman83 ewet simdilik ben varim burda beni istenmi:dance:valla bu sayfada bana ait bilgilerim var neyse ozetleyim bende evliyim 1 senedir burdayim zürichteyim yani 19 yasindayim simdilik dil ögreniyorum bebek yok maalesef acelem de yokyerimseniben

bu arada bebegini kaybettigine cok üzüldüm canim basin saolsun ve gecmis olsun belin icin insallah tez zamanda hersey yoluna girer:çok üzgünüm:

ben geldiiiim :) ama gercekten cok fazla yazan yok buralarda
kizlar bu arada kulaginiza cenevrede bos kiralik daire gelirse
bana haber verin mutlaka :) tesekkurler simdiden.

herkeze merhabalar. adim sibel burgdorfta oturuyorum kanton bern e bagli. 21 yasimdayim dogma buyume burdayim. malesef calismiyorum is ariyorum bu aralar. bekarim bir sure oyle kalmayida dusunuyorum :).

arkadaslar benim sizlerden bir ricam olucakti. belki biliyorsunuzdur 4 mayis 2008 de bernde turk senligi olucak. konserler verilcek eglenceler olucak. bende o gun gonullu olarak turkiyede bulunan kemik iligi bankasi icin imza topliycam. cunku turkiyede ilik bagislamak isteyen okadar cok kisi varki ama hastahanede yeterince cihazlar olmadigindan gonulluler kan vb. testlerini disardan yaptirmak zorundalar buda nerden baksaniz 400-500 ytl arasi. bu yuzden de cogu kisi bagisda bulunamiyor. bizim imza toplama sebebimiz ise devletin artik bu ise bi el atmasi gerektigini dusunuyoruz. ayni burda ki gibi herkez gidip rahatlikla bagisda bulunabilsin. ilik nakli bekleyen okadar cok kucuk masum cocuklarimiz varki ve coguda hayatlarini malesef kaybettiler. eger icinizden biri o gun senlige gelicekse bana yardimda bulunabilirmi acaba? en azindan sadece kendi cevrenizi toplayin ben yaniniza ugrarim sizin dolasmaniza gerek yok. yada isteyenlere mail ile gereken dosyayi yollayabilirim ve cevrenize yakinlariniza imzalatip bana postayla yollayabilirsiniz. ne kadar cok imza toplarsak okadar cok sesimizi duyurabiliiz. yardimci olursaniz gercekten cok seviniriz.

slm canim, immoscout.ch da cok ev var,bi bak istersen.belki yardimci olur sana.
ben geldim ama yine kimsecikler yok..neyse iyi geceler arkadaslar :teytey:

canim homegate.ch ve immoscout.ch var buralardan arayabilirsin sayfalar almanca ve fransizcayla sinirli sanirim ama yinede buralar yardimci olur bende ev ariyorum oralar isime yariyo yardimci olabildiysem ne mutlu bana sevgiyle kal))

nerimancim ve suzicim cok tesekkur ederim. bu siteleri bende buldum ama isime yaramadilar.
hatta o kadar karistirdim ki pek cok acentanin web sitelerine ulastim onlarinda tek tek ellerindeki
evlere baktim. genel adres: http://www.sr-ge.ch/liste.php?&pag=e3
bende size tavsiye ederim ama ben hala bulamadim bi ev

a.s.poseidon86'cim insallah gönlüne göre bir ev bulursun. cenevrede ariyordun sen dimi? okumaya gelmistin dogru hatirliyorsam? :teytey:

insallah cnm ama ben erkek arkadasim icin bakiyorum cenevrede ev. ama yok yok
ben okula kayit yaptirdim ucak biletimi vs. aldim.
sadece agustos 21de cenevreye ucmak kaldi suan.
ben yasli bir amcanin evinde odasini kiralayacagim simdilik :)
bu arada ismim elif

merabalar.. eylülde cenevreye gidicem orayı kazandım.orda hayat pahalımı okul bana 550 euro vercekmiş yeterli olurmu bir de günlük dil fransızcamı ya ben ingilizce biliyorum nolcak cevap verirseniz çok sevinicem çünkü zor durumdayım oraya meçhule gitmiyim..

isviçrenin neresinde yaşıyosun bende gelcem de yakında cenevreye haute ecole de gestion de geneve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…