-
- Konu Sahibi serapselen
bilgiler icin cok tesekkurler simaytr.. ancak bir ayrintiyi duzeltmek isterim. ben almancayi ogrenmek istemedim. ingilizce alt yapim oldugundan once onunla baslayip (hic bilmedigim bir dile gore daha cabuk ogrenecegimi dusundugumden) sonra resmi dili ogrenmeye karar verdim. almancayi sevemedigim icin fransizca ogrenmeye karar verdim. bunda esimin ana dilinin ve tum cevresinin fransizca biliyor olmasida oldukca etkili tabiki
meslegim bankacilik oldugundan ingilizceye zaten ihtiyacim var. benim tercihim kolaydan zora ilerlemekten yanaydi. yazarken yanlis anlasilmis olabilirim
sevgiler...
ısvıcrede Luzern gezımız Yusuf ve Yunus`un Annesi: Luzern gezimiz.
Selam arkadaslar bende isvicrede yasiyorum.. :) Isvicrede olan arkadaslari görmek mutlu etti beni :).
Selamlar bende spreitenbachta oturuyurum yakinimdakilerle tanismak isterim
Selam arkadaşlar!Okul için yaklaşık bir seneliğine İsviçre'ye geliyorum.Aklıma çok takılan bir konu var,orada ağda işini nasıl hallediyorsunuz?Ağda salonları var mı Türkiye'deki gibi?Fiyatlar ne kadar?Cevaplarsanız çok sevinirim :)
ne guzel oldu seni bulmak. butun gun esimi bekliyorum aksam gelse de iki laf etsek diye. ben istanbuldan geldigimi ne zaman soyledim hic hatirlamiyorum :26: yaslaniyomuyum ne
Hangi sehire?Selam arkadaşlar!Okul için yaklaşık bir seneliğine İsviçre'ye geliyorum.Aklıma çok takılan bir konu var,orada ağda işini nasıl hallediyorsunuz?Ağda salonları var mı Türkiye'deki gibi?Fiyatlar ne kadar?Cevaplarsanız çok sevinirim :)