- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Hoş geldin canım, bugün benim 8. GünümBen isterim
Ay boşver diyeti iyi ol da, merak etmeye başlamıştımKanka benim diyet yolundan sapti. Biraz ara vermem lazim. Cok kosusturmaca misafir felan cikti.
Diyet hikaye oldu :)
İyiyim canim hersey yolunda cok sag ol. Tamam elma da olur hurma yoğurt da olur :)Ay boşver diyeti iyi ol da, merak etmeye başlamıştım
Neyse misafirler gidince elma diyetine başlarız beraber kankacım
Hurma yoğurt ben denedim, migren var bende mahvolmuştumİyiyim canim hersey yolunda cok sag ol. Tamam elma da olur hurma yoğurt da olur :)
Seni de sabote etmek istemem kanka :)
Günaydın canim tebrik ederim harikasın9. Günün sabahından selamlar
Şuraya bi kilo güncellemesi yapalım
,
Başaran birilerini gordukce cok mutlu oluyorum supersınız9. Günün sabahından selamlar
,
Günaydın canımGünaydın canim tebrik ederim harikasın
ben de tartılacam birazdan
Teşekkür ederim canım istekli ve kararlı olmak yetiyorBaşaran birilerini gordukce cok mutlu oluyorum supersınız
tam bir hayal kırıklığıGünaydın canımhadi bekliyorum
Niye öyle oldu ki canım yatam bir hayal kırıklığı58 kilo geldim niye yaa. bugün bişey yemicem.
bilmem ki dün güzel de gitmişti halbuki. yok regl yakın değil. bişey yemicem dedim ama yarım simit ve bir paket bitter çikolata yedim bileNiye öyle oldu ki canım ya
Ama hiç pes etme yemeden de olmaz Yemen lazım ama yediklerine dikkat ederek ye. Ben de bir hafta 59.1 de takılı kalmıştım bak bugün sonuç aldımasla bırakma devam et
Belki regl dönemin yaklaşmıştır ondan da olabilir
Tebrikler harikasın kuzum9. Günün sabahından selamlar
,
Ay koptum yaZdığına. Ben de senin gibi gıcık bir surecteyim.bilmem ki dün güzel de gitmişti halbuki. yok regl yakın değil. bişey yemicem dedim ama yarım simit ve bir paket bitter çikolata yedim bile
kilomuz ve hedefimiz aynı:) ne zaman başlıyorsun hurmaya? ben de yapayım.Ay koptum yaZdığına. Ben de senin gibi gıcık bir surecteyim.
Hurma alip diyetime başlayacağım. Motive olmam sart
İşte yanlış şeyler yiyorsun bir, ikincisi lütfen her gğn tartılma ben geçen hafta öylr yapmamam gerektiğini anladım çünkü moral bozukluğu yapıyor. Bu da yemeye sevk edebiliyor. Dayanabilirseniz haftada bir tartıl ben dayanamıyorum iki kere tartılıyotımbilmem ki dün güzel de gitmişti halbuki. yok regl yakın değil. bişey yemicem dedim ama yarım simit ve bir paket bitter çikolata yedim bile
Teşekkür ederim kankacımmm, gel artık özletme kendiniTebrikler harikasın kuzum
Kızlar hatırlayın geçen hafta benim kilom üç gün takılı kalmıştı ben de Pazartesi’ye kadar tartılmıcam dedim. Ve Pazartesi sonucunu gördünüz bugün. Aynı şeyi yaşıyorsunuz. Üç günde bir tartılın lütfen. Yapacağız ya biz bunu yapacağızAy koptum yaZdığına. Ben de senin gibi gıcık bir surecteyim.
Hurma alip diyetime başlayacağım. Motive olmam sart