İsveç diyetine var mısınız?😇

İyiyim canim hersey yolunda cok sag ol. Tamam elma da olur hurma yoğurt da olur :)
Seni de sabote etmek istemem kanka :)
Hurma yoğurt ben denedim, migren var bende mahvolmuştum
Ne sabotesi kanka sıkıntı yok bi hava değişimi yap yine gel nediiii yani
Yarın tartıyı çok merak ediyorum canım bakalkm ne olacak
Zaten 57.0 gördüğüm gün kendimi ödüllendireceğim

Evet kızlar 8. Günün akşamından gururla selamlar
Artık haftada iki kere tartılacağım Pazartesi ve Perşembe günleri, yani yarın tartı günüm merakla bekliyorum ne görecem acaba neyse 8. Gün şöyle;

Sabah 8.30
Tek şekerli sade nescafe

Öğle 12.30
İki haşlanmış yumurta
200 gram haşlanmış ıspanak
Bir büyük domates

Akşam 16.30
200 gram yağsız kavurma ( yağsız et yavan oluyormus tavuk candır ya)
Bir tabak yeşil salata limonlu zeytinyağlı

3.5 litre su içildi
Yürüyüş Yok
60 tane yarım mekik
80 topuğa dokunma
İki yan karın hareketi daha 50 şer tane

Öğle ve akşam yemeğinde az tuz attım normalde yok ama düşük tansiyon olunca mecbur
Şimdi form çayı içiyorum bu da yasak ama boğazım acıyor sıcak biseye ihtiyacım var

Bende durumlar bu kızlar

tam bir hayal kırıklığı 58 kilo geldim niye yaa. bugün bişey yemicem.
Niye öyle oldu ki canım ya
Ama hiç pes etme yemeden de olmaz Yemen lazım ama yediklerine dikkat ederek ye. Ben de bir hafta 59.1 de takılı kalmıştım bak bugün sonuç aldım asla bırakma devam et
Belki regl dönemin yaklaşmıştır ondan da olabilir

bilmem ki dün güzel de gitmişti halbuki. yok regl yakın değil. bişey yemicem dedim ama yarım simit ve bir paket bitter çikolata yedim bile

bilmem ki dün güzel de gitmişti halbuki. yok regl yakın değil. bişey yemicem dedim ama yarım simit ve bir paket bitter çikolata yedim bile
İşte yanlış şeyler yiyorsun bir, ikincisi lütfen her gğn tartılma ben geçen hafta öylr yapmamam gerektiğini anladım çünkü moral bozukluğu yapıyor. Bu da yemeye sevk edebiliyor. Dayanabilirseniz haftada bir tartıl ben dayanamıyorum iki kere tartılıyotım
Vazgeçme birden gidecek kilolar

Ay koptum yaZdığına. Ben de senin gibi gıcık bir surecteyim.
Hurma alip diyetime başlayacağım. Motive olmam sart
Kızlar hatırlayın geçen hafta benim kilom üç gün takılı kalmıştı ben de Pazartesi’ye kadar tartılmıcam dedim. Ve Pazartesi sonucunu gördünüz bugün. Aynı şeyi yaşıyorsunuz. Üç günde bir tartılın lütfen. Yapacağız ya biz bunu yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…