- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
moralim bozulunca yedim öyle. tamam toparlıyorum kendimi hemen bugün. çok sağol canım desteğin içinİşte yanlış şeyler yiyorsun bir, ikincisi lütfen her gğn tartılma ben geçen hafta öylr yapmamam gerektiğini anladım çünkü moral bozukluğu yapıyor. Bu da yemeye sevk edebiliyor. Dayanabilirseniz haftada bir tartıl ben dayanamıyorum iki kere tartılıyotım
Vazgeçme birden gidecek kilolar
ooo süper sakın bozmaGece 5 te 1 kase yoğurt 1 elma yedim.
Öğle 80 gr ton balığı.
Ara tek sekerli turk kahvesi
Aksam da mercimek corbasi ve salata düşünüyorum. İnsallah basarili olurum.
Sana güveniyoruzGece 5 te 1 kase yoğurt 1 elma yedim.
Öğle 80 gr ton balığı.
Ara tek sekerli turk kahvesi
Aksam da mercimek corbasi ve salata düşünüyorum. İnsallah basarili olurum.
Ara sıra demoralize oluyoruz evet ben de oldum ama bırakmadım, bırakırsam ipin ucu kaçacak bilirim. En azından hedefimize ulaşırsak o kadar emek verdik deyip kendimizi tutabilirizmoralim bozulunca yedim öyle. tamam toparlıyorum kendimi hemen bugün. çok sağol canım desteğin için
ay cok haklisin canim beni demoralize eden şey o oluyor.Kızlar hatırlayın geçen hafta benim kilom üç gün takılı kalmıştı ben de Pazartesi’ye kadar tartılmıcam dedim. Ve Pazartesi sonucunu gördünüz bugün. Aynı şeyi yaşıyorsunuz. Üç günde bir tartılın lütfen. Yapacağız ya biz bunu yapacağız
İrademize sahip olmayı öğrenmeliyiz kuzun, değilse bugün kilo versen ilerde yine alırsın. Bunu aşmaya çalışay cok haklisin canim beni demoralize eden şey o oluyor.
Birde benim gezmeler oluyor, irademe hakim olamıyorum . Yine aksam yemek saati gelince sofrada guzel yemekler olunca dayanamiyorum. Pirinc yutmayi deniycem istahimi yenemiyorum. Yemekler bana kötü gelsin istiyorum.
Tamam söz veriyorum. SozSana güveniyoruzSöz ver bakim
Perşembe günü tartıldıgında yüzünde oluşacak tebessümü düşün kanka, ben öyle motive oluyorum bazen
Benim hayatim hep boyle geçti zaten. Cok yemek yiyorum yediğimde simdi düşünüyorum da evde ailemde kardeşlerimin icinde en cok ben yerdim hep. Onlar zayıf ben balik etli :) :-Dİrademize sahip olmayı öğrenmeliyiz kuzun, değilse bugün kilo versen ilerde yine alırsın. Bunu aşmaya çalış
İnanır mısın bazen ağlamaklı olduğum zamanlar da oldu, ama inatsa inat sabırda sabır yemedimTamam söz veriyorum. Soz
Atesbocegine sozum var yemiyorum :) söz söz. Ağlasam da yemiycem.
Aglamam ama olsun :)
Ne kazandın, kilo ve mutsuzluktan başka. Şimdi fit ve mutlu olucaz. Arada kaçamak da yapıcaz ilerde ama ölçüsündeBenim hayatim hep boyle geçti zaten. Cok yemek yiyorum yediğimde simdi düşünüyorum da evde ailemde kardeşlerimin icinde en cok ben yerdim hep. Onlar zayıf ben balik etli :) :-D.
Su iş suaçım uleyynn ama yemicem kalori hakkımı doldurdum
suda karolin yok dimi :)))Su iş su
Dayanamıyommmmm rahmetli Kemal Sunal’ın filmi gibi su iç
yihahajaaahooohoİnanır mısın bazen ağlamaklı olduğum zamanlar da oldu, ama inatsa inat sabırda sabır yemedim
Sözümüz söz, voltranı oluşturduk!! Korkun bizden kilolar
Yok yoksuda karolin yok dimi :)))
Valla öyle ama bebem yayihahajaaahoooho
yok kız kilolar bizden korksun diye kötü kötü güldümValla öyle ama bebem ya