İsveç diyetine var mısınız?😇

Gece 5 te 1 kase yoğurt 1 elma yedim.

Öğle 80 gr ton balığı.
Ara tek sekerli turk kahvesi

Aksam da mercimek corbasi ve salata düşünüyorum. İnsallah basarili olurum.

İşte yanlış şeyler yiyorsun bir, ikincisi lütfen her gğn tartılma ben geçen hafta öylr yapmamam gerektiğini anladım çünkü moral bozukluğu yapıyor. Bu da yemeye sevk edebiliyor. Dayanabilirseniz haftada bir tartıl ben dayanamıyorum iki kere tartılıyotım😂
Vazgeçme birden gidecek kilolar ✌🏻
moralim bozulunca yedim öyle. tamam toparlıyorum kendimi hemen bugün. çok sağol canım desteğin için 😘

Gece 5 te 1 kase yoğurt 1 elma yedim.

Öğle 80 gr ton balığı.
Ara tek sekerli turk kahvesi

Aksam da mercimek corbasi ve salata düşünüyorum. İnsallah basarili olurum.
Sana güveniyoruz 👍🏻 Söz ver bakim 🤭
Perşembe günü tartıldıgında yüzünde oluşacak tebessümü düşün kanka, ben öyle motive oluyorum bazen😂😂

moralim bozulunca yedim öyle. tamam toparlıyorum kendimi hemen bugün. çok sağol canım desteğin için 😘
Ara sıra demoralize oluyoruz evet ben de oldum ama bırakmadım, bırakırsam ipin ucu kaçacak bilirim. En azından hedefimize ulaşırsak o kadar emek verdik deyip kendimizi tutabiliriz✌🏻 Şimdi silkelen ve kendine gel!! Biz bunu başaracağız💪🏻
Sen de söz ver bakim bundan sonra kaçamak yok 🚫
Ben size söz veriyorum, 57.0 görene kadar ne kaçamak var ne de ödül 😊
Birbirimizi motive etmek burda oluş amaçlarımızdan birisi kuzum 😍

Kızlar hatırlayın geçen hafta benim kilom üç gün takılı kalmıştı ben de Pazartesi’ye kadar tartılmıcam dedim. Ve Pazartesi sonucunu gördünüz bugün. Aynı şeyi yaşıyorsunuz. Üç günde bir tartılın lütfen. Yapacağız ya biz bunu yapacağız
ay cok haklisin canim beni demoralize eden şey o oluyor.
Birde benim gezmeler oluyor, irademe hakim olamıyorum . Yine aksam yemek saati gelince sofrada guzel yemekler olunca dayanamiyorum. Pirinc yutmayi deniycem istahimi yenemiyorum. Yemekler bana kötü gelsin istiyorum.

ay cok haklisin canim beni demoralize eden şey o oluyor.
Birde benim gezmeler oluyor, irademe hakim olamıyorum . Yine aksam yemek saati gelince sofrada guzel yemekler olunca dayanamiyorum. Pirinc yutmayi deniycem istahimi yenemiyorum. Yemekler bana kötü gelsin istiyorum.
İrademize sahip olmayı öğrenmeliyiz kuzun, değilse bugün kilo versen ilerde yine alırsın. Bunu aşmaya çalış🥰

Tamam söz veriyorum. Soz
Atesbocegine sozum var yemiyorum :) söz söz. Ağlasam da yemiycem.
Aglamam ama olsun :)
İnanır mısın bazen ağlamaklı olduğum zamanlar da oldu, ama inatsa inat sabırda sabır yemedim😂
Sözümüz söz, voltranı oluşturduk!! Korkun bizden kilolar 🤣

Benim hayatim hep boyle geçti zaten. Cok yemek yiyorum yediğimde simdi düşünüyorum da evde ailemde kardeşlerimin icinde en cok ben yerdim hep. Onlar zayıf ben balik etli :) :-D :p.
Ne kazandın, kilo ve mutsuzluktan başka. Şimdi fit ve mutlu olucaz. Arada kaçamak da yapıcaz ilerde ama ölçüsünde 😇

Kızlar sabah uyandığınızda büyük bir bardak limonlu ılık su için iyi geliyor iki gündür yapıyorum ben 🥰

Şimdi Leslie 3 mil yapmayı ve arkasından da Ebru şallı 4 haftada süper yaz vücudu yapmayı planlıyorum. Eğer hayatta kalabilirsem yazarım😂
Ben bunu yaparım yaa💪🏻👍🏻😂✌🏻
Akşama görüşürüz Canlar bana şans dileyin🤣

X