- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- Konu Sahibi Atesbocegi41
günaydıınn:) kutlu olsun hepimizeGünaydın canlaaarrr
Menülerimiz güzel kanka pilav yemesen daha iyi
Günümüz kutlu olsun emekçi arkadaşlarım!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıınn:) kutlu olsun hepimizeGünaydın canlaaarrr
Günaydın canim.Günaydın canlaaarrr
Günaydın canim.. bu güzel güNümüz mutluluk hafiflik getirsin bizegünaydıınn:) kutlu olsun hepimize
Süpersin kankaKizlar 62.9 geldim cok şükür. 62 ucundan gözüktü
Siz de iyi ki varsınız canlaaaaaarGünaydın canim.
Günümüz kutlu olsun. İyi ki varsin.
inşallahhGünaydın canim.. bu güzel güNümüz mutluluk hafiflik getirsin bize
tebrikleer:) süper yakında 59'u da göreceksin az kaldı. kızlar ya kaçtan düşüyoruz ilk kilo ne yazsak unutuyorum ben sizinkikeriKizlar 62.9 geldim cok şükür. 62 ucundan gözüktü
vücudun direniyor birden düşecek kilolar bence.Süpersin kanka
Ay bugün enerjim çok yüksek kızlar
Her ne kadar tartı sabit kalmış olsa da (59.1) keyfimi kaçırmasına izin vermeyeceğim
Biz iyiyiz ya çok güzeliz süperiz
pilates çok faydalı. sıkılaştırır. ben spor hiç yapmadım sana önerebileceğim şey yürüyüş :) hergün en az 45 dk tempolu yürü. hiç bişey bilmezsen çarşı pazar avm gez.Kızlar Pazartesi günü pilatese başlamayı düşünüyorum Ebru şallının iki haftada iki beden incel videosunu mu yapsam yoksa önerebileceğiniz başka biley var mı
Ben her gün yürüyorum zAten kuzu 6 bin adım tempolu toplam on bini geçiyordu, birkaç gündür yürüyemedimpilates çok faydalı. sıkılaştırır. ben spor hiç yapmadım sana önerebileceğim şey yürüyüş :) hergün en az 45 dk tempolu yürü. hiç bişey bilmezsen çarşı pazar avm gez.
Süpersin!! Maşallah sanakızlar ben de tartıldım 57.5
58.9 idi. ne zaman başladım ben diyete yav unuttum. salıydı galiba.
Bakalkm kim daha inat asla pes etmemvücudun direniyor birden düşecek kilolar bence.
yapamam ki ben. ip atlamaya üşeniyorum:) he bak ip de atlayabilirsin.Ben her gün yürüyorum zAten kuzu 6 bin adım tempolu toplam on bini geçiyordu, birkaç gündür yürüyemedim
Pilatese beraber mi başlasak gaza geliriz
tenks :))Süpersin!! Maşallah sana
Sen benim üçüncü günümde başladın sanırım Salı yani
Aynen devam et çok güzel gidiyorsun
hadi bakalım görsün gününü :)) 50'leri gördün ya, gerisi daha kolay gelir.Bakalkm kim daha inat asla pes etmem
Hahhaha üşengeç seniyapamam ki ben. ip atlamaya üşeniyorum:) he bak ip de atlayabilirsin.
pilatese ihtiyacım var aslında sıkılaşmam lazım benim de. pztesi olsun da bakalım:)
Hadi inşallah gelsin hedefhadi bakalım görsün gününü :)) 50'leri gördün ya, gerisi daha kolay gelir.