- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Diğer günler bu kadar acımasız değil kuzum 7. Gün en zor gün, başka gümlerde iki öğün yemek varÇok sağlıklı gözükmüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer günler bu kadar acımasız değil kuzum 7. Gün en zor gün, başka gümlerde iki öğün yemek varÇok sağlıklı gözükmüyor.
Erken yediğinde acıkıyor insan, afiyet olsun kuzum Allah kabul etsin ibadetini.Ben de erken yemek yeyince acıktım bol ekmekli Karatay sahurumu şimdi yaptım gece biraz yoğurt su içer yatarim
Gözümüz aç gözümüz 8/16 yaptığımda ben üç öğün yedim değilse aklım kalıyor vallaAslında öğün atlamak kötü akşam açlık krizi geliyor.
İyi geceler canım.Erken yediğinde acıkıyor insan, afiyet olsun kuzum Allah kabul etsin ibadetini.
Ben de yatcam erkenden acıkmadan uyuyayım
Maşallah canım yarın inşallah bol ekşi ile uyaniriz.diyetin ingilizce versiyonuna baktım 7.günün akşamı listede olmayan bir şey bile yiyebilirmişsin türkçe versiyonunu kim hazırladıysa çok acımasız bide evdeyim diye zor olmadı zaten öğle yemeği alışkanlığım yok benim..7 günden sonra başa sarıyor liste baya doyurucuydu sevindim başa döndüğüm için :)))) yarın görüşürüzz
sen nasıl oldun canım ayagın düzeldi mi?Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım
canım bir haftada 4 kilo vermişsin vücut korumaya almıştır.bence sonuç gayet iyi.günaydınn önceliklee 3 gündür tartıda 65 kiloyum normal mi kilo vermem mi durdu acaba
Allah iyilik sağlık versin bebemmmiyiyim canım dün çok su içtim ve akşam yediğim için 56.6 geldim tartıda ama bunun gerçek kilom olmadıgını biliyorum da yeyince hemen +2 kilo nasıl geliyor anlamıyorum.
Çok şükür iyiyim kuzum daha rahat basıyorumsen nasıl oldun canım ayagın düzeldi mi?
Kuzum benim de öyle olmustu İsveç yaparken istersen başka bişeye geç vücut direnç gösteriyor bazengünaydınn önceliklee 3 gündür tartıda 65 kiloyum normal mi kilo vermem mi durdu acaba
kesinlikle canım.Allah iyilik sağlık versin bebemmm
Ya evet hemen geri geliyor o yüzden ideal kilonun iki üç kilo altında bırakmak lazım diyeti.
Yoğunlar sanırım kuzumÖzenti ve adwis yok bizi bıraktılar galiba
sen ne yedin canım sabah?Yoğunlar sanırım kuzum
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtimsen ne yedin canım sabah?