- Konu Sahibi Atesbocegi41
kıtlık modu nedir kızlar yeni duydum siz ne oldugunu biliyormususnuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle oldu ki canımgeçen ay erken olmuştum, bu ay gecikiyor bu kötü oldu.
Bilmiyorum ben, neymiş kikıtlık modu nedir kızlar yeni duydum siz ne oldugunu biliyormususnuz?
bilmem maydanoz suyu da içiyorum ama bakalım bekliyorum.Niye öyle oldu ki canım
Olursun canım inşbilmem maydanoz suyu da içiyorum ama bakalım bekliyorum.
az kalori alınca vucut yavaş kilo vermeye başlıyor ya yani bizim bildiğimiz duraklama dönemi imiş netten okudum.Bilmiyorum ben, neymiş ki
az kalori alınca vucut yavaş kilo vermeye başlıyor ya yani bizim bildiğimiz duraklama dönemi imiş netten okudum.
Bilemedim ki yapanlar var mı, şimdi vaktim yok araştırıcam bunubunu aşmak için zik zak yöntemi deneyin diyor bana mantıklı gelmedi.
bebisim burlardayim bugun master cleanse meshur limonata diyetine basladim hala hastalanamadim ;( sonuclari gun be gun paylasacagim burda@adriswings nerdesin kıııııız
Yazmayınca merak ettim balım iyi misin?bebisim burlardayim bugun master cleanse meshur limonata diyetine basladim hala hastalanamadim ;( sonuclari gun be gun paylasacagim burda
Slm kizlar yarın bildirimleri bekliyorum.hic menü bildirimi de yapılmıyor.Yazmayınca merak ettim balım iyi misin?
Senin regli beklerken benimki bi gün erken geldi
Ben de hastane diyetini bırakıcam canım ya sabahlar beni zorluyor bakim bi dediğin diyete belki ben de onu yaparım
bak bak canim kac kilo oldun guncelYazmayınca merak ettim balım iyi misin?
Senin regli beklerken benimki bi gün erken geldi
Ben de hastane diyetini bırakıcam canım ya sabahlar beni zorluyor bakim bi dediğin diyete belki ben de onu yaparım
canim yapicam kilo bildirimleri ile beraberSlm kizlar yarın bildirimleri bekliyorum.hic menü bildirimi de yapılmıyor.
Selam canım, ben iki gün serbestim malum hastane diyeti 5 gün ama dün hem reglimin ilk günü hem de Doğum günüm olduğu için çok fazla kaçırdım. Bugün de kalan pastayı yedim ne güzel dimiSlm kizlar yarın bildirimleri bekliyorum.hic menü bildirimi de yapılmıyor.
Balım kilom şu an 56.4 ama regl oldum ve dediğin gibi iki gündür yukarıdaki sebeplerden baya kaçırdımcanim yapicam kilo bildirimleri ile beraber
canim yapicam kilo bildirimleri ile beraber
[/QUEvet arkadaşlar sıkı tutalım akşam bildirim yapalım bende regliyim 56 şuan aslında 55 te koruma yapmayı düşünüyorum.Selam canım, ben iki gün serbestim malum hastane diyeti 5 gün ama dün hem reglimin ilk günü hem de Doğum günüm olduğu için çok fazla kaçırdım. Bugün de kalan pastayı yedim ne güzel dimi
Şu bildirim işini düzene sokalım bence hepimiz akşam menü ve o gün neler yaptığımızı bildirelim bi de kilo bildirelim. Gece yatmadan son işimiz bu olsun, size de uyarsa
Balım kilom şu an 56.4 ama regl oldum ve dediğin gibi iki gündür yukarıdaki sebeplerden baya kaçırdım
Yarın atak yapıcam sanırım senin limonata diyeti beni sarmadı
52 çok idaali gerçekten bende isterdim ama yüzüm cokmese ne olur sankiBence de canım Ramazan’a az kaldı sıkı tutmak lazım, ben 52 görmek istiyorum ya
Valla ben de yüzden veriyorum canım ama zaten çöktü bari vücudum da incelsin madem yüzden giden gitti52 çok idaali gerçekten bende isterdim ama yüzüm cokmese ne olur sanki