İsveç diyetine var mısınız?😇

az kalori alınca vucut yavaş kilo vermeye başlıyor ya yani bizim bildiğimiz duraklama dönemi imiş netten okudum.
bunu aşmak için zik zak yöntemi deneyin diyor bana mantıklı gelmedi.
Bilemedim ki yapanlar var mı, şimdi vaktim yok araştırıcam bunu😊
Duraklamaya en güzel çare bence saf protein yemek

bebisim burlardayim bugun master cleanse meshur limonata diyetine basladim hala hastalanamadim ;( sonuclari gun be gun paylasacagim burda
Yazmayınca merak ettim balım iyi misin?
Senin regli beklerken benimki bi gün erken geldi 🤣
Ben de hastane diyetini bırakıcam canım ya sabahlar beni zorluyor:KK43: bakim bi dediğin diyete belki ben de onu yaparım

Slm kizlar yarın bildirimleri bekliyorum.hic menü bildirimi de yapılmıyor.
Selam canım, ben iki gün serbestim malum hastane diyeti 5 gün ama dün hem reglimin ilk günü hem de Doğum günüm olduğu için çok fazla kaçırdım. Bugün de kalan pastayı yedim ne güzel dimi🤣🤣
Şu bildirim işini düzene sokalım bence hepimiz akşam menü ve o gün neler yaptığımızı bildirelim bi de kilo bildirelim. Gece yatmadan son işimiz bu olsun, size de uyarsa 😊
canim yapicam kilo bildirimleri ile beraber 😂
Balım kilom şu an 56.4 ama regl oldum ve dediğin gibi iki gündür yukarıdaki sebeplerden baya kaçırdım 🙈
Yarın atak yapıcam sanırım senin limonata diyeti beni sarmadı 🤣

canim yapicam kilo bildirimleri ile beraber 😂
[/QU
Selam canım, ben iki gün serbestim malum hastane diyeti 5 gün ama dün hem reglimin ilk günü hem de Doğum günüm olduğu için çok fazla kaçırdım. Bugün de kalan pastayı yedim ne güzel dimi🤣🤣
Şu bildirim işini düzene sokalım bence hepimiz akşam menü ve o gün neler yaptığımızı bildirelim bi de kilo bildirelim. Gece yatmadan son işimiz bu olsun, size de uyarsa 😊

Balım kilom şu an 56.4 ama regl oldum ve dediğin gibi iki gündür yukarıdaki sebeplerden baya kaçırdım 🙈
Yarın atak yapıcam sanırım senin limonata diyeti beni sarmadı 🤣
Evet arkadaşlar sıkı tutalım akşam bildirim yapalım bende regliyim 56 şuan aslında 55 te koruma yapmayı düşünüyorum.

X