- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
6-7 ayda verdim. takılı kaldığım zamanlar oldu, bozduğum zamanlar oldu pes etmedim:)İyi vermişsin canım maşallah, kaç kalori aldın ne kadar sürede verdin
Sorun değil dikkat et kendine
Ayyyy teşekkür ederim ballll6-7 ayda verdim. takılı kaldığım zamanlar oldu, bozduğum zamanlar oldu pes etmedim:)
kalori hesabını yaşına, boyuna, kilona ve hareket durumuna göre hesaplıyorsun. ben en fazla 1200 kalori aldım. mesela şu an en fazla 1000 almalıyım vermek için.
diyetkolik.com'dan hangi besinden ne kadar kalori aldığını bulabilirsin.
günlük alman gereken miktar için link şu:
Canim seni tebrik ederim. BeNim merak ettiğim bir konu var sana sorabilir miyim.
Mesela sen öğlen 1 poğaça, 1 dilim kek yediğin oldugunda nasil denge kuruyorsun.
Ya da sarma dolma varsa aksam ya da kahvaltı nasil oluyor.
Bu ekmek degisimleri, süt degisimleri benim kafa basmıyor pek. Bunlari bilmek mi lazim
Maşallah sana kuzu. Tebrik ederim, az kaldi.Kol kası yaparımtaşırım ya sorun olmaz inşallah
Ben en ekşi olanından alcambu renk
Kendime verdiğim bi söz, hatta size de vermiştim bu sözü. 57.0 olmadan kaçamak vr ödül yok diye. Pazartesi değil aslında Pazar günü bu ödülü hak etmiş olmak istiyorum kuzum, sıkıldım ve sabrım zorluyor. Bi de regl olcam bi iki güne zorluyor beni. İsyaaaaaan
Evet az kaldı bi de hastalık olmayaydı:)Maşallah sana kuzu. Tebrik ederim, az kaldi.
Kaldığın yerden devam kanka pes etmek yokBenim oğlanın doğum gunu vardi. Yine karman corman oldu.
Durgun hayatimi geri istiyorum :) cok yoğun geçiyor hayatim
nice mutlu sağlıklı yıllara olsun:)Benim oğlanın doğum gunu vardi. Yine karman corman oldu.
Durgun hayatimi geri istiyorum :) cok yoğun geçiyor hayatim
benim nanay:)) kahvaltıda domates salatalık, çeyrek katmer ile biraz reçel. sonrasında 3 tane kurabiye. akşama kadar dengelemeye çalışacam. senin?Günaydın kizlar. Hayırlı cumalar.
Teşekkür ederiz birlikte nice yaslara insallah. Bugun nasil gececek kahvaltilar nasildi bakalim.
Afiyet olsun canım, ben dün protein diyetine başladım üç gğn yapcam sonra Pazar izin vercem kendime, Pazartesi elma diyetine gecicem.benim nanay:)) kahvaltıda domates salatalık, çeyrek katmer ile biraz reçel. sonrasında 3 tane kurabiye. akşama kadar dengelemeye çalışacam. senin?
A Atesbocegi41 senin planın ne neye karar verdin?
elma diyeti nasıl oluyor?Afiyet olsun canım, ben dün protein diyetine başladım üç gğn yapcam sonra Pazar izin vercem kendime, Pazartesi elma diyetine gecicem.
Sabah kahvaltımda süt ve yumurta vardı, öğlen yemeği de kıymalı yumurta ☺
Sabah erken olduğu icin dengeleme sansin yuksek. Protein salata sebze seni kurtarir canım.benim nanay:)) kahvaltıda domates salatalık, çeyrek katmer ile biraz reçel. sonrasında 3 tane kurabiye. akşama kadar dengelemeye çalışacam. senin?
A Atesbocegi41 senin planın ne neye karar verdin?
Kuzum kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği ile peynir zeytin vselma diyeti nasıl oluyor?
Benim bugün düşük kalori güNüm. Biraz böyle takilmaya çalışacağım.
Meyve süt ve ürünleri corba gibi yiyorum.
Güzel bi menü düşük kaloriliKahvaltı 9.00
1 avuc ici beyaz peynir
2 elma
Ara 12.00
1 ayva
1Kupa süt
Öğle 15.00
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yoğurt
Ara 17.00
1 bardak süt tarcinli
1 elma
Aslinda kafamda kapanis yaptım ama belki
Aksam 19.00
1 tabak ispanak yemeği
Ara 21 00 süt olabilir dayanamzsam :)
Su 3 lt
Spor yok evde dinlendim yorul.
selam ne güzel hadi bakalım :)selam guzeller nasilsiniz.
Ben bomba gibi geleceğim. Güzel menü hafif spor :)