İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

kızlar ben hastalıkla beraber birazda diyete uymayıp yiyerek hala 84 deyim yarın kendimi sıkıp persembeye kadar isveç diyetiyle 4 kg verme niyetindeyim... bakıyorum sizlerde BENİM GİBİ gevşemişsiniz hadi toparlannın ... DURMAK YOKKKK

Gunaydin kizlar
Sabah menum
1 bardak form cay
2 kurabiye

Oglen menusu
1/2 gozleme
1 haslanmis yumurta
1 domates
Biraz peynir

Kizlar bende geleyim araniza :)
Bende bu diyeti yapabiliim heralde
81 ye kadr duutum simdi tartildim 84 olmusum
Bu ara doyet yapmiyorumda
Suyuda bol icmiyorum ondan kaynakli
Bugun basladim kendimce saglikli beslendim
Sabah iki kucuk armut ywdim armutun birisinin yarisini yiyemedim
Oglen omlet biraz beyaz az yagli az tuzlu peynir bir domates bir salatalik yedim
Aksamada izgara kofte yapicam...
Bi ara dukana baslamayi dusundum oyuzden evde yulaf kepegim var diyet icin ekmek yapmayi dusunuyorum isvec diyetinde ekmek tuketiliyormu?
Bu arada adim hayal 21 yasindayim evliyim cocuk yok
Birde biftek tarzi etleri balik tarzi seyleri tuketemiyorum genelde
Onlar yerine yumurta kofte tavuk eti tuketebilecegimi dusunuyorum

Kizlar bende geleyim araniza :)
Bende bu diyeti yapabiliim heralde
81 ye kadr duutum simdi tartildim 84 olmusum
Bu ara doyet yapmiyorumda
Suyuda bol icmiyorum ondan kaynakli
Bugun basladim kendimce saglikli beslendim
Sabah iki kucuk armut ywdim armutun birisinin yarisini yiyemedim
Oglen omlet biraz beyaz az yagli az tuzlu peynir bir domates bir salatalik yedim
Aksamada izgara kofte yapicam...
Bi ara dukana baslamayi dusundum oyuzden evde yulaf kepegim var diyet icin ekmek yapmayi dusunuyorum isvec diyetinde ekmek tuketiliyormu?
Bu arada adim hayal 21 yasindayim evliyim cocuk yok
Birde biftek tarzi etleri balik tarzi seyleri tuketemiyorum genelde
Onlar yerine yumurta kofte tavuk eti tuketebilecegimi dusunuyorum
Ekmek ama bizde pek uyamiyoruz zaten sadece yedigimiz kalorilere dikkat etmeye calisiyoruz o kadar

Kizlar bende gunluk bi kalori siniri belirleyip oyle devam etmeliyiz ne dersiniz

Ekmek ama bizde pek uyamiyoruz zaten sadece yedigimiz kalorilere dikkat etmeye calisiyoruz o kadar
Ben genelde ekmek tuketmiyorum cnm sevmiyorum
Ama yulaf kepegi metobolizmayi hizlandiran doyurucu bir yiyecek onu yedigim gun daha hafif his ediyorum kendimi bazen yogurda bazen omlete katiyorum yiyorum ama cnm ekmek istedigi zamanlardada kendimi kandirack bisi olsun istedim
Oyuzden sordum10 gundur kendime dikkat etmeyip3 kilo aldim sidi hep kendime dikkat etmek iatiyorum saba 9dan once kahvalti etmek aksam 6dan once yemek yemek gibi..
Bunu bir aliskanlik haline getirmek istiyorum
bu arada boy belirtmemisim boyum 167-168

Kizlar bende gunluk bi kalori siniri belirleyip oyle devam etmeliyiz ne dersiniz
Ben kendimi sınırlayınca daha da aç hissediyorum sabah geç uyanıyorum saat 11 gibi güzel bir kahvaltı saat 5 gibide hafif bir akşam yemeği ile devam edeceğim. Bu şekilde 15 kilo verdim kalan kiloyuda kurban bayramına kadar vermeyi planlıyorum

Ben kendimi sınırlayınca daha da aç hissediyorum sabah geç uyanıyorum saat 11 gibi güzel bir kahvaltı saat 5 gibide hafif bir akşam yemeği ile devam edeceğim. Bu şekilde 15 kilo verdim kalan kiloyuda kurban bayramına kadar vermeyi planlıyorum
Ekmek falan yiyo musun peki

Bende sinirlamyacim cnm kahvalti istediginde kahvaltimi yapicam istemeyince meyve yada kahve ile gecistirecem
Aksamlarida 6dan once yemeyi dusunuorum 10 kilo vermeden hamur isi cips kizartma tarzi seylerde yemiycem cnm cok isterse ucundan tadip birakicam

Bende sinirlamyacim cnm kahvalti istediginde kahvaltimi yapicam istemeyince meyve yada kahve ile gecistirecem
Aksamlarida 6dan once yemeyi dusunuorum 10 kilo vermeden hamur isi cips kizartma tarzi seylerde yemiycem cnm cok isterse ucundan tadip birakicam
Mide sabah yediğimiz herşeyi eritebiliyor ama akşamları yediğimiz yağa dönüşüyormuş

önce gözünaydın diyip daha sonrada GÜLE GÜLE DİYELİM SANA:KK25::KK25::KK25: bebişine, kendine ve bu süreçte yediklerinin kalitesine ve doğal olmasına dikkat et... mutlu güzel günlerin olsun:emir_bebek::anne::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: bende bu arada kilo bildirimi yapayım 83.7 olmuşum en son tabi yolum daha çok uzun.....

Merhaba hanımlar,

İsveç diyetine yarın bende başlıyorum,tüm malzemeleri bugün aldım..Hemen hemen 2 aydır diyet yapıyorum bir türlü kilo veremiyorum acayip moralim bozuk:KK43:(((( Eğer bu diyetlede kilo veremezsem çok üzüleceğim :KK43:(((

Boy:1,68
Kilo:83

Son düzenleme:
X