- 4 Nisan 2015
- 136
- 55
- 31
-
- Konu Sahibi beybigirll
Evet canım harfiyen uymak lazım.Merhaba kızlar bende yarın itibariyle bu diyete başlıyorum. Harfiyen uymak gerekiyor sanırım dimi? sürekli oturarak çalışmaktan iyice kilo aldım. 76.6 çıktım dün akşam kabus gibiydi. İnşallah bu diyetle kilo verebilirim...
inşallah ... buradan konuşmak gerçekten çok motive edici oluyor.. yarın sabah bende başlayacağim. Zelifme sende yarın kaç kilo kaybın oldu onu da yazar mısın?
benim 2.günüm ve ilk günü kazasız atlattım çok şükür... bugün de sabah kahvemi ve ögle yemeği yedim. şimdilik bir sıkıntı yok beklediğimden daha kolay geçiyor sanki... sizin nasıl gidiyor?
yeşil mercimek tüketebilirsin... ıspanak yerinede semizotuMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Boyum 1.65, kilom 59.
25 yaşındayım daha önce hiç diyet yapmadım. Çünkü hep çok zayıf biriydim. HAni şu sürekli yemek yiyen ve kilo almayan tipler varya işte ben onlardandım. Ama hiç iştahımın olmadığı bir zaman da 1 ayda 15 kilo aldım. Ben dahil herkes nasıl olduğuna şaşırdıHatta korkup doktora falan bile gittik. Ama her şeyim normal çıktı. Bir kaç aydır bu kilodayım. Ama şimdi 50 kgya düşmek istiyorum.
Fakat yumurta ve et bana göre olan yiyecekler değil. bunların yerine ne tüketebilirim