İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

Heryer liste kaynıyor buluruz canım geri almayacak şekilde hareket etmemiz lazım. Bu arada boy ve kilo, hedef kilomuzu yazalım motivasyonu arttırır.
Boy:1.62
Kilo:56
15 gün sonra 53 olmak istiyorum
Yaz sonuna 50:KK49::KK49::KK49:
Ben suan kilomu bilmiyorum. Sonra yazarim yine

Kizlar marulla iki yumurtayla salata yaptim. Az bi yag ve limon suyu. 1 tane de domates yedim

merhabalar bende varım.. benim bugün 2. günüm...sizlere katılmak istedim... başlanngıç boy 168 kg 87 idi .bu sabah tartıldığımda kilom 84.4 çıktı.. dün deli gibi acıktım yine yemedim... ben enson 4- 4.5 gibi yiyip yeşilçay ve su ile devam ediyorum. bugün 1 saat yürüyüşüde ekleyecem.. herkese kolaylık diliyorum

Ben bugünü bitirdim sonlandırdım
Kırmızı pancar salatası yoğurtlu 5 yemek kaşığı yedim ve su içiyorum bol bol akşam 6da yürüyüş var yine.

merhabalar bende varım.. benim bugün 2. günüm...sizlere katılmak istedim... başlanngıç boy 168 kg 87 idi .bu sabah tartıldığımda kilom 84.4 çıktı.. dün deli gibi acıktım yine yemedim... ben enson 4- 4.5 gibi yiyip yeşilçay ve su ile devam ediyorum. bugün 1 saat yürüyüşüde ekleyecem.. herkese kolaylık diliyorum
Aynen bende en gec 4 buçuk gibi yiyorum ki akşam 6 da yürüyüş rahat yapayım diye

Yani 1 günde 3 kilo mu :) ben kaç kilo vereceğim acaba çok merak ediyorum

evet 2.6 gram ama ben 10 15 gün önce 85.2 falan çıkıyodum .. sonra 1 hafta çok yedim... 87 oldum..kısa zamanda alınan kilo hızlı verilirmiş ... önemli olan bugünden sonrası ilk gün ödemde atıldığından herkes en az 1 kg verir.. ben 1.5 ay önce 6 kg vermiştim üstelik 1 hafta yaparak isveç diyeti bana bünyeme en uygunu.. pirinç lapası yaptım 2 günde 2 kg fazla çıkmıştım

evet 2.6 gram ama ben 10 15 gün önce 85.2 falan çıkıyodum .. sonra 1 hafta çok yedim... 87 oldum..kısa zamanda alınan kilo hızlı verilirmiş ... önemli olan bugünden sonrası ilk gün ödemde atıldığından herkes en az 1 kg verir.. ben 1.5 ay önce 6 kg vermiştim üstelik 1 hafta yaparak isveç diyeti bana bünyeme en uygunu.. pirinç lapası yaptım 2 günde 2 kg fazla çıkmıştım
Bende bayramda 2 kilo aldım yarına gitmiş olur o zaman. Bu diyette meyve yasak mı sen tükettin mi

X