- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
Onun kadar etkili bulursak neden olmasinCanım kansızlık,halsizlik yapabilir 13 gün bitince başka bi program belirleyelim sağlıklı bişey ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun kadar etkili bulursak neden olmasinCanım kansızlık,halsizlik yapabilir 13 gün bitince başka bi program belirleyelim sağlıklı bişey ne dersin
Sekersiz icersen bisey olacagini dusunmuyorum. Sonucta kalorisiz oluyo sekersiz ama fazla da kacirma derim yinede sen bilirsinÇay yasak mı bende çay yapmıştım 3. bardağı içecektim
Şekersiz içiyorum. Öğle yemeğinde 2 yumurta 1 tane domates 5 zeytin 2 bardak çay içtimSekersiz icersen bisey olacagini dusunmuyorum. Sonucta kalorisiz oluyo sekersiz ama fazla da kacirma derim yinede sen bilirsin
Aa kahvdede yasak diyor ama ben içtim?Çay yasak mı bende çay yapmıştım 3. bardağı içecektim
Nescafe yasak sanırım sabah kahvaltısında türk kahvesi varAa kahvdede yasak diyor ama ben içtim?
Evet yasak. Nescafe 148 cal turk kahvesi yalnizca 3 cal.Nescafe yasak sanırım sabah kahvaltısında türk kahvesi var
Heryer liste kaynıyor buluruz canım geri almayacak şekilde hareket etmemiz lazım. Bu arada boy ve kilo, hedef kilomuzu yazalım motivasyonu arttırır.Onun kadar etkili bulursak neden olmasin
Ay ıyimis sevindim buna sekeri de biraz daha az kullanırsak daha iyi olur herhaldeEvet yasak. Nescafe 148 cal turk kahvesi yalnizca 3 cal.
Ben suan kilomu bilmiyorum. Sonra yazarim yineHeryer liste kaynıyor buluruz canım geri almayacak şekilde hareket etmemiz lazım. Bu arada boy ve kilo, hedef kilomuzu yazalım motivasyonu arttırır.
Boy:1.62
Kilo:56
15 gün sonra 53 olmak istiyorum
Yaz sonuna 50
Aynen bende en gec 4 buçuk gibi yiyorum ki akşam 6 da yürüyüş rahat yapayım diyemerhabalar bende varım.. benim bugün 2. günüm...sizlere katılmak istedim... başlanngıç boy 168 kg 87 idi .bu sabah tartıldığımda kilom 84.4 çıktı.. dün deli gibi acıktım yine yemedim... ben enson 4- 4.5 gibi yiyip yeşilçay ve su ile devam ediyorum. bugün 1 saat yürüyüşüde ekleyecem.. herkese kolaylık diliyorum
Yani 1 günde 3 kilo mu :) ben kaç kilo vereceğim acaba çok merak ediyorummerhabalar bende varım.. benim bugün 2. günüm...sizlere katılmak istedim... başlanngıç boy 168 kg 87 idi .bu sabah tartıldığımda kilom 84.4 çıktı.. dün deli gibi acıktım yine yemedim... ben enson 4- 4.5 gibi yiyip yeşilçay ve su ile devam ediyorum. bugün 1 saat yürüyüşüde ekleyecem.. herkese kolaylık diliyorum
Bende bayramda 2 kilo aldım yarına gitmiş olur o zaman. Bu diyette meyve yasak mı sen tükettin mievet 2.6 gram ama ben 10 15 gün önce 85.2 falan çıkıyodum .. sonra 1 hafta çok yedim... 87 oldum..kısa zamanda alınan kilo hızlı verilirmiş ... önemli olan bugünden sonrası ilk gün ödemde atıldığından herkes en az 1 kg verir.. ben 1.5 ay önce 6 kg vermiştim üstelik 1 hafta yaparak isveç diyeti bana bünyeme en uygunu.. pirinç lapası yaptım 2 günde 2 kg fazla çıkmıştım