- 19 Mayıs 2016
- 210
- 159
- 31
-
- Konu Sahibi beybigirll
Kaç kilosun peki 4 günde 3 kilo çok iyi4 gündür bu diyeti uyguluyorum 3 kilo verdim egzersiz de yapıyorum kızlar harfi harfine uyamadım çünkü kış sebzelerine göre yazılmış bu diyetin tüm günlerini ve tüm yiyeceklerin kalorisini telefonuma indirdim olmayanın yerine olanın kalorisini hesaplayarak tükettim yani kalori miktarını aşmadım. bitkin düştüğümde bi siyah erik veya kuru hurma bol su benim püf noktalarım.
Bu diyetten önce diyet yaptınmı neler yedin bize örnek menü verebilir misin biz bugün başladık benim bu diyetle ilgili pek bilgim yok59 dum 56 oldum 15 gün sonra tatile gidiyorum 53 olmak istiyorum o zamana kadar
3 4 ay önce 2 hafta dikkat ettim kendimce 2.5 kilo verdim. o süreçte emzirdiğim için çok başım ağrıyodu ve halsiz düşüyodum bıraktım. Ramazanda emzirmeyi bıraktım dikkat etmedim iftarda dolu dolu yedim ne aldım ne verdim.Bu diyetten önce diyet yaptınmı neler yedin bize örnek menü verebilir misin biz bugün başladık benim bu diyetle ilgili pek bilgim yok
Aksam menusuAkşam menüsü Nasıl olacak peki
Bende burdan baktim bi baska sayfadan daha baktim hangilerinin yerine ne yiyebilirim diye ona gore liste yapip yaziyorumEki Görüntüle 1856944 indirdim tüm listeyi
Bizim listede kahvaltı sadece kahve ve bi kesme şeker senin kahvaltın nerdeyse tüm gün canımHesapladım kahvaltı 574 kalori biraz çok geldi gözüme sizler hesap ediyormusunuz
Evet canım gerçeği bu 7yıl önce üniversiteyken de yapmıştım bu 13 günlük program her zaman yapılmıyor detoks gibi bişey vücudun kiloya karşı direncini kırıyorBende burdan baktim bi baska sayfadan daha baktim hangilerinin yerine ne yiyebilirim diye ona gore liste yapip yaziyorum
Aaa tek kahvemi kahvaltı? Kurallar yazdınız da ben göremedin galiba ben butun günü yedim ozamanBizim listede kahvaltı sadece kahve ve bi kesme şeker senin kahvaltın nerdeyse tüm gün canım
Canım kansızlık,halsizlik yapabilir 13 gün bitince başka bi program belirleyelim sağlıklı bişey ne dersin13 gun sonra iki gun ara verip tekrar yapmayi dusunuyorum ben
Çay yasak mı