İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

Kaç kilosun peki 4 günde 3 kilo çok iyi

Bu diyetten önce diyet yaptınmı neler yedin bize örnek menü verebilir misin biz bugün başladık benim bu diyetle ilgili pek bilgim yok
3 4 ay önce 2 hafta dikkat ettim kendimce 2.5 kilo verdim. o süreçte emzirdiğim için çok başım ağrıyodu ve halsiz düşüyodum bıraktım. Ramazanda emzirmeyi bıraktım dikkat etmedim iftarda dolu dolu yedim ne aldım ne verdim.
İsveç diyetine başladım bide iki egzersiz programı belirledim kendimi çok iyi hissediyorum.
Mesela akşam biftek ızgara yerine çorba kasesiyle bi kase kısır yedim
Yumurta yerine bazen bi avuç müsliyi bi kase yoğurda ekledim yedim
Kahvemi hep içiyorum
Yanına kesme şeker değil bi parça bitter

Son düzenleme:
Gunluk 2 litre su icmeyide unutmayin

Uzman diye bi uygulama var google play de. Resminde yesil elma var. O uygulamada cok guzel. Kalori cetveli var web e girip istedigin yiyecegin kac kalori oldugunu ogrenebilirsin

Bende burdan baktim bi baska sayfadan daha baktim hangilerinin yerine ne yiyebilirim diye ona gore liste yapip yaziyorum
Evet canım gerçeği bu 7yıl önce üniversiteyken de yapmıştım bu 13 günlük program her zaman yapılmıyor detoks gibi bişey vücudun kiloya karşı direncini kırıyor

Bizim listede kahvaltı sadece kahve ve bi kesme şeker senin kahvaltın nerdeyse tüm gün canım
Aaa tek kahvemi kahvaltı? Kurallar yazdınız da ben göremedin galiba ben butun günü yedim ozaman
Ama benim bildiğim en önemli öğün kahvaltı ama bidahakine daha az yicem o kesin

13 gun sonra iki gun ara verip tekrar yapmayi dusunuyorum ben

Bunlarda kuralları beybiler o 13 gün insana nasıl moral veriyo anlatamam gerisi dikkat ve sağlıklı yaşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…