- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.621
kahve kilo verdiriyor krema kullanmadıktan sonra 13 gün de selilüt olması çok zor nescafeden bahsediliyo listede ama türk kahveside 1 fincan içebilirsin başladıysan bugün kolay gelsin :80:
başlıyoruuum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahve kilo verdiriyor krema kullanmadıktan sonra 13 gün de selilüt olması çok zor nescafeden bahsediliyo listede ama türk kahveside 1 fincan içebilirsin başladıysan bugün kolay gelsin :80:
Rica ederim ne demekbugün itibariyle başlamış bulunuyorum bi tartıldım 71 den 72 ye çıkmışım
2 hafta dayanıp arada kaçamaklar yapmazsak süper olur sanki başka biri oluyosun daha önce 8 kilo vermiştim bu diyetle kendimi ben bile tanıyamadım yani. :81:
:97::97:
cok teşekkurler baslıyorum bu sabah yumurtamı hasladım yanıma aldım.işe gidiyorum kahvemi işte içecegım bugunumarım guzel sonuclar alırız hepımız. :)
:97::97:
cok teşekkurler baslıyorum bu sabah yumurtamı hasladım yanıma aldım.işe gidiyorum kahvemi işte içecegım bugunumarım guzel sonuclar alırız hepımız. :)
Neyse canım stres yapma cuma günü başlarsın bende ne zamandır atlatıyordum kendimce bişeyler yaptım veremedim kilo falan ama neyseki başladım ve bugünü atlattımooo 8 kilo sahaneymiş .
ama ben bugün baktım tartıya hala reglden dolayı 2 kilo fazla görünüyorum,
ben de cumaya dek dieti ertelemeye karar verdim yoksa dayanamayıp tartılıcam, biliyorum, sonra kilo hic vermiomusum gibi görünecek, sinir stres yapmiim diye beklicem bitene dek, cumaya erteledim kısaca yani..:78:
bu arada MELEKBADE Hanım sizde benim gibi dün başladınız sanırım.daha once yapıp bayagı bı kılo vermıssınız sanırım.yas boy ve kılonuz nedır acaba bende bı 5 6 kılo vermek ıstıyorum da. 60 ıle basladım 55 54 olmak ıstıyorum.ben 2 sene once evlendım.evlenmeden bı 5 6 ay once 54 kıloydum dugun oncesınde 2 kılo aldım.56 oldum.2 senede de 4 kılo daha aldım
buda canımı cok sıkıyor.kıyafetlerım hıc yakısmıyor .bırcoguna sıgamıyorum bıle.her gun ne gıysem dıye dusunmek benı cok uzuyor.onceden ne bulsam gıyer cıkardım yakısırdı.şimdi ise....
helede bır gece kıyafetı gıymem gerekıyorsa asabım cok bozuluyor.mesela bugun aksam bı arkadasımın dugunu var eskı abıyelerımı gıyemıyorum kımının fermuarı patladı kımısındende fıskırıyorum.
aglayasım gelıyor bu durumu gordukce:2:
neyse umarım bu yaz tırıl tırıl elbıselerımı etek ve sortlarıma gırebılırım.
ya bılıyorum cok uzadı ama su alttakı kılo ılerleyısını gosteren tabloları nasıl yapabılırız?
şimdiden tesekkurler
uff bugun hıc kacamak yapmayacagım dıyordum ama ogle arası bır arkadasıma ugradım kahve içtim şekersiz ve kremasız.kendime inanamıyorum ama kahvenın yanındakı mınık kurabıye verıyorlar ya farketmeden yeyıverdım ya.allahtan karton gıbı bırsey.ama kendıme cok kızdım nasıl kendımden gecmısım yaaa.ama bende kendıme ceza olsun dıye yarınkı sabah kahvaltıdakı bır dılım kızarmış ekmegı kesecegım.arkadasımdan donerkende yolu uzatıp bu sıcakta yarım saat tempolu yürüdüm.kan ter içinde kaldım.umarım vucudum affeder.