Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

[sıze="2"][ı]çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sağlıksızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canınız sağlığınız bukadarmı değersiz arkadaslar sağlıklı yöntemlerle kilo vermeyi deneyin.[/ı][/sıze]

Rica ederim ne demek :KK1: bugün itibariyle başlamış bulunuyorum bi tartıldım 71 den 72 ye çıkmışım :KK43: 2 hafta dayanıp arada kaçamaklar yapmazsak süper olur sanki başka biri oluyosun daha önce 8 kilo vermiştim bu diyetle kendimi ben bile tanıyamadım yani. :81:

ooo 8 kilo sahaneymiş .:KK52:

ama ben bugün baktım tartıya hala reglden dolayı 2 kilo fazla görünüyorum, :KK43:

ben de cumaya dek dieti ertelemeye karar verdim yoksa dayanamayıp tartılıcam, biliyorum, sonra kilo hic vermiomusum gibi görünecek, sinir stres yapmiim diye beklicem bitene dek, cumaya erteledim kısaca yani..:78:

ooo 8 kilo sahaneymiş .:KK52:

ama ben bugün baktım tartıya hala reglden dolayı 2 kilo fazla görünüyorum, :KK43:

ben de cumaya dek dieti ertelemeye karar verdim yoksa dayanamayıp tartılıcam, biliyorum, sonra kilo hic vermiomusum gibi görünecek, sinir stres yapmiim diye beklicem bitene dek, cumaya erteledim kısaca yani..:78:
Neyse canım stres yapma cuma günü başlarsın bende ne zamandır atlatıyordum kendimce bişeyler yaptım veremedim kilo falan ama neyseki başladım ve bugünü atlattım :KK56:

:nazar: günaydınnn:KK3: :KK3:
dün 1. günümü atlattım aksam işten gec geldiğim için salata hazırlayamadım.ama bır kabahatım oldu.minik bi biber dolma attım ağzıma.napıyım annem yollamıs bende hıc dayanamam.bır tanecık yeyıverdım ve ıstahımı atlattım.yoksa ilk gunden bozup diyetı bırakabılırdım.bugun hıc kacamak yapmamak istiyorum.bide dun oglen haslanmıs ıspanak yemedım ve kahveyı sekersız ıcıyorum.umarım hepımız olumlu ılerlerız.:nazar:

bu arada MELEKBADE Hanım sizde benim gibi dün başladınız sanırım.daha once yapıp bayagı bı kılo vermıssınız sanırım.yas boy ve kılonuz nedır acaba bende bı 5 6 kılo vermek ıstıyorum da. 60 ıle basladım 55 54 olmak ıstıyorum.ben 2 sene once evlendım.evlenmeden bı 5 6 ay once 54 kıloydum dugun oncesınde 2 kılo aldım.56 oldum.2 senede de 4 kılo daha aldım:KK31:

buda canımı cok sıkıyor.kıyafetlerım hıc yakısmıyor .bırcoguna sıgamıyorum bıle.her gun ne gıysem dıye dusunmek benı cok uzuyor.onceden ne bulsam gıyer cıkardım yakısırdı.şimdi ise....
helede bır gece kıyafetı gıymem gerekıyorsa asabım cok bozuluyor.mesela bugun aksam bı arkadasımın dugunu var eskı abıyelerımı gıyemıyorum kımının fermuarı patladı kımısındende fıskırıyorum.
aglayasım gelıyor bu durumu gordukce:2:

neyse umarım bu yaz tırıl tırıl elbıselerımı etek ve sortlarıma gırebılırım.
ya bılıyorum cok uzadı ama su alttakı kılo ılerleyısını gosteren tabloları nasıl yapabılırız?
şimdiden tesekkurler

bu arada MELEKBADE Hanım sizde benim gibi dün başladınız sanırım.daha once yapıp bayagı bı kılo vermıssınız sanırım.yas boy ve kılonuz nedır acaba bende bı 5 6 kılo vermek ıstıyorum da. 60 ıle basladım 55 54 olmak ıstıyorum.ben 2 sene once evlendım.evlenmeden bı 5 6 ay once 54 kıloydum dugun oncesınde 2 kılo aldım.56 oldum.2 senede de 4 kılo daha aldım:KK31:

buda canımı cok sıkıyor.kıyafetlerım hıc yakısmıyor .bırcoguna sıgamıyorum bıle.her gun ne gıysem dıye dusunmek benı cok uzuyor.onceden ne bulsam gıyer cıkardım yakısırdı.şimdi ise....
helede bır gece kıyafetı gıymem gerekıyorsa asabım cok bozuluyor.mesela bugun aksam bı arkadasımın dugunu var eskı abıyelerımı gıyemıyorum kımının fermuarı patladı kımısındende fıskırıyorum.
aglayasım gelıyor bu durumu gordukce:2:

neyse umarım bu yaz tırıl tırıl elbıselerımı etek ve sortlarıma gırebılırım.
ya bılıyorum cok uzadı ama su alttakı kılo ılerleyısını gosteren tabloları nasıl yapabılırız?
şimdiden tesekkurler

Merhaba, bende evet dün başladım biraz ağır gidiyo başım ağrıdı arada atıstırıyorum çok az birebir uygulayamayacağım canım. bende nerdeyse 2 yıldır evliyim evlendikten sonra 9 kilo aldım. Bu arada boyum 167, kilo 71.5 ve yaşım 27. Daha önce bu diyeti yaptığımda 23 yaşındaydım ve 66 kiloydum 8 kilo vermiştim sonra yavaş yavaş alıyodum kilo evlenincede saldım resmen:KK43: kıyafet konusunda bende daha beter ama senin fazla bi kilon yokmuş verirsin hemen ,benim resmen 10 kilodan fazla vermem gerekiyo. Kolay gelsin:80:

bende 27 yasındayım boyum 160, kılom ise 60.bugun ogle yemegınde salam ve yoğurt varmış ama ben salam yemek ıstemedıgım ıcın yogurdu bıraz artırarak yemek ıstıyorum.umarım aksama kadar tutar.tutmazsada bı lokmacık dıyet bıskuvı yerım dıye dusunuyorum.bakalım artık duruma gore.hepımıze kazasız kacamaksız dıyetler:KK3:

burda olma sebebımız zaten bırbırımıze destek olup destek almak.kolay gelsın.
umarım haftaya basladıgında bız hala istikrarlı bir sekılde devam edıyor olacagız ve son gunlerımıze yaklasacagız.

Son düzenleme:
bende başladım arkadaşlarrr. :) hemde 3 gun oldu baslayalı ama asla aksatmadım ayrıyeten öğün aralarında en fzla 3 saat tuttum ve en gec aksam yemegımı 6 da yedim. ve aralarda mutlaka yeşil çay içtim .. :KK1: bi iki gun baş dönmesi yapıyor ama vücut alışıyor. :KK69: bu arada 1.63 boy 71 kiloyum şekerler.. :KK30: inşallah hepsi gidicek bakalımm :) spor herseyden cok onemli ben biraz rahatsız oldugum ıcın gıdemedım bugun ama gunluk sporu bırakmak yok arkadaşlar 3 gun olmasına ragmen buyuk bı fark edıyo.. :81:

uff bugun hıc kacamak yapmayacagım dıyordum ama ogle arası bır arkadasıma ugradım kahve içtim şekersiz ve kremasız.kendime inanamıyorum ama kahvenın yanındakı mınık kurabıye verıyorlar ya farketmeden yeyıverdım ya.allahtan karton gıbı bırsey.ama kendıme cok kızdım nasıl kendımden gecmısım yaaa.ama bende kendıme ceza olsun dıye yarınkı sabah kahvaltıdakı bır dılım kızarmış ekmegı kesecegım.arkadasımdan donerkende yolu uzatıp bu sıcakta yarım saat tempolu yürüdüm.kan ter içinde kaldım.umarım vucudum affeder.

uff bugun hıc kacamak yapmayacagım dıyordum ama ogle arası bır arkadasıma ugradım kahve içtim şekersiz ve kremasız.kendime inanamıyorum ama kahvenın yanındakı mınık kurabıye verıyorlar ya farketmeden yeyıverdım ya.allahtan karton gıbı bırsey.ama kendıme cok kızdım nasıl kendımden gecmısım yaaa.ama bende kendıme ceza olsun dıye yarınkı sabah kahvaltıdakı bır dılım kızarmış ekmegı kesecegım.arkadasımdan donerkende yolu uzatıp bu sıcakta yarım saat tempolu yürüdüm.kan ter içinde kaldım.umarım vucudum affeder.

cnm bence kendını o kadar yaptırma hıc gerek yok benımde 3. gunum ıdare edıyorum ama cok fazla da kendımızı yıpratmamamız
gerekıyor. :KK19:

:KK60:uzun gelipte okumamazlık yapmayın. bildiğimiz dietlerden deil..

1. GÜN

Sabah kahvaltısı: Bir bardak su, yarım bardak daha su, sonra hala açsanız, bir saat kadar sonra bir bardak daha su.

Öğlen yemeği: Bu gün öğlen yemek yemek yasak. Ama iki bardaktan fazla olmamak kaydıyla su içebilirsiniz.

Akşam yemeği: İki bardak su ve yarım çay kaşığı diş macunu (tadı iğrenç olacağından yiyemezseniz, bir bardak daha su).

2. GÜN

Sabah kahvaltısı: En az kırk dakika haşlanmış çift sarılı yumurtanın kabuğu ve bir bardak su (iki damla limon damlatabilirsiniz). Ardından günlük egzersizlerinizi yapınız (135 şınav, 400 mekik, 300 takla ve binbeşyüz tur hızlı hızlı kendi çevrenizde dönme; sonuçta istifra edebilirsiniz ki, bu da arzu edilen bir durumdur).

Öğlen yemeği: Yarım kilo dana pirzolayı teflon tavada az miktarda su ilavesiyle ve yağsız olarak güzelce pişirdikten sonra, 0,2 gram kepek ekmeği kabuğunu, iyice pişmiş etin buharına 2 saniye tutarak yiyebilirsiniz. Ayrıca su içmeyi abartmayınız. En fazla yedi bardak içebilirsiniz.

Akşam yemeği: Dört adet maydanoz yaprağını, taze kaşar peynirinin ambalajına sararak tüketiniz. Zorlansanız da yapınız bunu. Sonra da bol bol su içiniz.

3. GÜN

Sabah Kahvaltısı: Muhtemelen kalkmakta zorlanacağınız için, bu sabah kahvaltı etmeseniz de olur.

Öğlen yemeği: 10 dakika boyunca pişirdiğiniz bol zeytinyağlı imambayıldıya bakınız. Ama sakın dokunmayınız. Bayılırsanız, ayılıp 10 dakika daha bakınız. Ardından da bir bidon su içiniz.

Akşam yemeği: 1,5 gram kadar haşlanmış tavuk etini 3-5 kez çiğneyip hemen tükürünüz. Sakın ha yutmayınız!. Ve tabii ardından bir kaç damacana suyunuzu içiniz.

4. GÜN

Sabah kahvaltısı: İçtiğiniz sular ve besin yetmezliği dolayısıyla bozulan mesaneniz sayesinde, gece boyunca sadece yatağınızı değil, halıyı ve perdeleri dahî ıslatacağınız için, sabah saatlerini temizlikle geçireceksiniz. Yok eğer temizliğe takatim kalmadı diyorsanız, çarşafın kuru bir ucundan bir kaç santimetrekarelik bir bölümü yiyebilirsiniz.

Öğlen Yemeği: Olur da mutfağı bulabilirseniz, ısırgan otunu kaynar suya atıp, soğutmadan içmeyi deneyin. Bu, bütün yeme isteğinizi kesecektir. Isırgan otu yoksa bir avuç cam çivisi de aynı işi görür. Yalnız yutmasanız iyi olur.

Akşam yemeği: Bu akşam, vücudumuzdaki toksinlerin (zehirlerin) daha rahat atılabilmesi için en az üç adet müshil hapı içeceğiz. Tabii yanında en az iki varil suyumuzu unutmuyoruz. Müshil hapı yoksa hint yağı (en az 5 su bardağı) içiniz. Ardından istediğinizi yiyebilirsiniz, çok önemli değil.

5. GÜN

Sabah Kahvaltısı: Dün geceki akşam menüsünden sonra, bu sabah daha esaslı bir temizlik gerekecektir. Fakat ben size odadan hemen kaçmanızı tavsiye ederim (eğer gece boğulmamışsanız). Muhtemelen gideceğiniz yer de kenef olacaktır. Dolayısıyla bu sabah da kahvaltı edemeyeceksiniz.

Öğlen Yemeği: Eğer telefona ulaşacak gücünüz kalmışsa, muhtemelen öğlen saatlerinde size serum takılmış olacaktır. Bu günkü öğlen yemeğinizi de serumdaki bileşenler halledecektir, telaşlanmayın.

Akşam Yemeği: Akşamleyin muhtemelen sokakta olacaksınız (sizi hastaneye götüren ambulanstaki görevli, tüm ambulansı batırdığınız için sizi arabadan atmış olmalı). Yanınızda para olmadığı için hamburgerciye falan da gidemezsiniz. O yüzden ben size bol akan bir dere bulup kafayı daldırmanızı ve bol su içmenizi tavsiye ederim.

Evet, artık bu muhteşem perhizin sonuna geldiniz. Hala hayatta iseniz, yaklaşık 15-18 kilo vermiş olmanız gerekiyor. Muhtemelen bir ay içinde hastaneye yatmanız da gerekebilir. Ama amacımız kilo vermek olunca, her şeye değer doğrusu. Sizce de öyle değil mi?

(*) Kendisi aslında 121 kilo olan Dr. Bezdyrene, bu diyeti 15 gün boyunca uygulamış ve 21 kilo olarak bu hayata veda etmiştir. Bu diyet reçetesini ise ölmeden bir gün önce, yanında bulunan hemşirelerden birine tarif yoluyla yazdırmıştır.

Ruhu şâd olsun

töbe yarabbim yhaaa

Merhaba Arkadaşlar , ben daha önceden de burda 2 diyet denemiştim 69 kg'dan 62 'ye düştüm ve sonraki iki ay boyunca sporsuz , afedersiniz ama c*mış gibi :kk77: yedim ama 1 kg almışım :KK64: sanırım diyet uyuyan metabolizmamı canlandırmış . E , hazır şu metabolizma çalıştıysa tekrar çalıştıralım bahanesiyle yarından itibaren isveç diyetine yeniden başlayacağım . Size her akşam yazacağım burdan birbirimize destek olalım :KK19:

Başlangıç : 63.4 :nazar:
Hedef:55
Boy:1.65

Sevgilerle :
Duru Su Soysal :KK68:

Kızlar :KK43: bende şeker olduğu için tansiyon falan kalmadı dayanamadım :26: Ama diyettteki malzemelerden yiyorum ama üstüne meyve sebze yedim yani çok üzgünüm:KK58:

amaan melekbadecim.nolcak meyveden.muz yemedıgın surece.sen benım kacamaklarımı okumadın mı?:KK9:
aslında cokta modamod uymasak nolcakkı sankı.zaten bır gıdım bısı yıyoruz.valla cok abartı kacırmamak kaydıyla ben kendımı sımdıye kadar olan ufak kacamaklarımdan dolayı affettım.ama daha agırını yapmamak kaydıyla.bide soyle dusunmek lazım.dıyetı bırakacagımıza ufak kacamaklarla gazımızı almak daha faydalı olacaktır.ben bugun kahvemı içtim.ama ogle menumu degıstırıyorum 2 elma bır domates yemeyı dusunuyorum.sımdılık kacıyorum byee

X