Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Yanı aslında gercek lıste cok zor degıl. Ama ben bızım bıldıgımız lısteyı 14 gun yapacagım.Sonra gercegıne devam etmek ıstıyorum. Basladım mı hızlıca gıtsın artık cok bunalım yıllardır atamadım aldıgım kıloyu
Her gun tartılmak stres yarattıgından 7 gun sonunda verdıgım kıloyu yazacagım
3.gunku oglen menusu cok sıkıntı

belkı o yuzden kılo veremedınız bu sefer, sık aralıkla olmus,, demekkı bende veremeyecegım :/ cunku 20 gun fılan en az yapacaktım
ilk 13gün yaptım ilk 6gün 4kilo verdim sonra 13.güne tamamladığımda 1 kilo vermiştim gramda olabilir yanında. 2 hafta sonra 6 gün daha yaptım onda da kaç kilo verdiğimi bilmiyorum öylesine yapmıştım şimdi yine 13günlük diye başladım ama 6.günde bitiricem ama belki yine 13e tamamlayabilirim spor yapıyorum ya belki sonuç farklı olabilir. ha bide zaten diyeti devam ettirmeyin diyor vücud kendini koruma altına alıyor bu kadar kısa sürede çok kilo verdiğin için veremiyorsun.. belki yine 6da bırakır 2 hafta sonra yine 6gün yaparım

belkı o yuzden kılo veremedınız bu sefer, sık aralıkla olmus,, demekkı bende veremeyecegım :/ cunku 20 gun fılan en az yapacaktım
ben şunu fark ettim biz hemen zayıflayalım istiyoruz ama olmuyor işte izin yok buna :KK70: ama youtube da 1ayda 10 kilo verdim gibi videolar var onları izliyorum hep spor ve diyetle vermiş. bende öyle yapıcam 2 ayda istediğim fiziğe sağlıklı ulaşmak varken neden her seferinde kendime eziyet edim ki

X