- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.301
6 günde mi 1 kilo verdiniz?Ben varya 6.günden sonra sadece 1 kilo verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 günde mi 1 kilo verdiniz?Ben varya 6.günden sonra sadece 1 kilo verdim
ben bu listeyi uyguluyorum.İsveç Diyeti Yapandan Doğru Bilinen Yanlışlar
İsveç diyeti yapmaya nasıl karar verdim. Toplamda kaç kilo kaybım oldu. Hangi günler zorlandım. İsveç diyeti yapanlar ne düşünüyor.www.outdoorhaber.com
hayır 7 günde6 günde mi 1 kilo verdiniz?
daha farklısı yok kiben bu listeyi uyguluyorum.
belkıde kılonuz az dıyedırBen varya 6.günden sonra sadece 1 kilo verdim
69 mu azbelkıde kılonuz az dıyedır
Bu lıstede ekmek arası peynır var ve de 25 gram peynır veya 1 dilim salam olmadıgını anlatıyor gercegındedaha farklısı yok ki
69 mu az
onu bu diyeti yapan herkes biliyorum ama ekmek arası peyniri ilk defa duydum bi blog yazısını okumuştum ama gözüme öyle bişe takılmamıştıBu lıstede ekmek arası peynır var ve de 25 gram peynır veya 1 dilim salam olmadıgını anlatıyor gercegınde
başka bi diyet bilmiyorum kiBaska bır dıyet ustune devam edıyorsanız da olabılır
7.gun bıttı ve kotu hıssetmıyorsn bence tamamla 13 e sonra da baska bır lıste uygulamayı denebeni diyeti boz diye çok ikna eden oldu ama bırakmıyorum diyeti
başka bi diyet bilmiyorum ki
4.gündeyim7.gun bıttı ve kotu hıssetmıyorsn bence tamamla 13 e sonra da baska bır lıste uygulamayı dene
7.günde olsam direk bırakırım ben bu diyet 13gün ve 6 gün 2 defa yaptım bu 3.yapışım yazdan önce yapmıştım diğerlerini7.gun bıttı ve kotu hıssetmıyorsn bence tamamla 13 e sonra da baska bır lıste uygulamayı dene
belkı o yuzden kılo veremedınız bu sefer, sık aralıkla olmus,, demekkı bende veremeyecegım :/ cunku 20 gun fılan en az yapacaktım7.günde olsam direk bırakırım ben bu diyet 13gün ve 6 gün 2 defa yaptım bu 3.yapışım yazdan önce yapmıştım diğerlerini
ilk 13gün yaptım ilk 6gün 4kilo verdim sonra 13.güne tamamladığımda 1 kilo vermiştim gramda olabilir yanında. 2 hafta sonra 6 gün daha yaptım onda da kaç kilo verdiğimi bilmiyorum öylesine yapmıştım şimdi yine 13günlük diye başladım ama 6.günde bitiricem ama belki yine 13e tamamlayabilirim spor yapıyorum ya belki sonuç farklı olabilir. ha bide zaten diyeti devam ettirmeyin diyor vücud kendini koruma altına alıyor bu kadar kısa sürede çok kilo verdiğin için veremiyorsun.. belki yine 6da bırakır 2 hafta sonra yine 6gün yaparımbelkı o yuzden kılo veremedınız bu sefer, sık aralıkla olmus,, demekkı bende veremeyecegım :/ cunku 20 gun fılan en az yapacaktım
ben şunu fark ettim biz hemen zayıflayalım istiyoruz ama olmuyor işte izin yok buna ama youtube da 1ayda 10 kilo verdim gibi videolar var onları izliyorum hep spor ve diyetle vermiş. bende öyle yapıcam 2 ayda istediğim fiziğe sağlıklı ulaşmak varken neden her seferinde kendime eziyet edim kibelkı o yuzden kılo veremedınız bu sefer, sık aralıkla olmus,, demekkı bende veremeyecegım :/ cunku 20 gun fılan en az yapacaktım