Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bugün çok mutsuzum:KK59:kaç gündür istikrarlı bir şekilde hergün yarım kilo gidiyordu.bugün karnımda inanılmaz bir şişlik ve sertlik var ve düne göre sadece 100 gr eksik görünüyorum:KK50:sanırım regl olacam bende zaten normalde 21 inde olmalıydım gecikti bile:KK59:2. haftam sanırım zorlu geçecek inşallah 3 kilo ya yakın verebilirim bu hafta da:97:

dün ilk günümdü gece süt içtim sadece umarım alt üst etmemişimdir diyetimi:KK43:

canım elinden geldiğince uyum sağlamaya çalışmalısın.çünkü yiyecekler birbirini tamamlıyor mesela ekstra bir calsium alımı belki yağ yakımını engelleyebilir.sonuçta doktorlar ona göre hazırlamışlar listeyi:KK34:yani yemek için yemiyoruz hepsinin bir amacı var yoksa sabah sabah kim limonlu havuç yer ki:63:

evet bencede limonlu havuç şekeri dengeliyor gün içindeki.çünkü havuç genelde diyetlerde verilmez şekeri yükselttigi için ama limonlu olması havucunda şekerini dengelior.bu arada 2.günüm dün ii geçti bakalım bugün nolcekk:)))1 haftanın sonunda tartılıcam.sonra moralim bozuluyor..
:KK66:

kızlar ben bu hafta öğle ile akşamı yer değiştirerek yiyecem belki vücut farklı zannederde kilo vermeye devam eder:44:birde salata yemekten bıktım valla onun yerine yeşil salataya konan şeyleri güzelce yıkayıp balığın yanında yiyorum limonuda zaten balığa sıkıyorum.yağ kullanmıyorum zaten balığın yağı var gereksiz bence:KK19:geçen hafta et yerine tavuk kullandım resmen tavuktan tiksindim bu haftada balık kullanıyorum bakalım ,inşallah tavukla aynı etkiyi gösterir.bu haftada balıktan nefret edersem artık hayatımın geri kalanında vejeteryan olacam herhalde:KK50:

Merhaba arkadaşlar.. Ben de bugün isveç diyetine başladım ayrıca spora da gidiyorum umarım 13 gün sonunda beni mutlu edebilecek kilo kaybına uğrarım.. :) 13 gün sonunda vermiş olduğum kiloyu buraya yazıcam.

kızlar bugün ikinci günüm ama mutsuzum:KK43:sanki veremiorum gibi of yaa nolur yardımcı olun kendimi çok kötü hissediyorum,daha 2.günüm aslında öle farkedemem ama tartılmaya çok korlkuorum:KK43:diyet sonunda tartılıcam o yüzden

bende merak ettim daha dogruusu dayanamadım ve tartıldım 65.500dü başladıgımda kilom bugün 3.gün 64.3 olmuş..yemekyemeyip kiloveremeyeni görmedim onun için sabırlı olup devam edelim kesin gidior yarın 63 görürmüyüm acaba:)))bugün yicek pek bişi yok menüde:)):KK51:

slm kızlar bugün 10.günüm ve her zamanki gibi dayanamayıp tartıldım:KK1:ve düne göre 600 gr daha gitmiş:KK64:54.1 olmuşum inşallah yarın 53 rakamını görebilirim:97:bu diyet bir harika ya mucize gibi bişey:nazar:inşallah cumartesiye kadar bu şekilde gider Allahım ve diyet sonunda 52 olurum:nazar::97::KK64:

slm kızlar bugün 10.günüm ve her zamanki gibi dayanamayıp tartıldım:KK1:ve düne göre 600 gr daha gitmiş:KK64:54.1 olmuşum inşallah yarın 53 rakamını görebilirim:97:bu diyet bir harika ya mucize gibi bişey:nazar:inşallah cumartesiye kadar bu şekilde gider Allahım ve diyet sonunda 52 olurum:nazar::97::KK64:

kaç kiloyla başlamıştın??

evet suan da 2. günümün öğlen yemeğini yiyorum arkadaşlar şimdilik bir sorun yok herşey çok güzel gidiyor.. :)

helal olsun valla inşallah ben dee olurum yaaa 53e inmek istiorum zaten bende. canım peki ilk günlere oRANLa nasıl gidio diyetn :Sbana biraz moral ver nolur nben hç veryo gbi hissetmyrum:KK43: sana da olmuşmuydu bugn 3. günm

helal olsun valla inşallah ben dee olurum yaaa 53e inmek istiorum zaten bende. canım peki ilk günlere oRANLa nasıl gidio diyetn :Sbana biraz moral ver nolur nben hç veryo gbi hissetmyrum:KK43: sana da olmuşmuydu bugn 3. günm

kilo verim olarak zaten hergün kaç gram yazıyorum canım,zorluk olarakta tabi geçen hafta daha zordu şimdi alıştığım için çok fazla açlık çekmiyorum:KK34:yeni başlayan arkadaşlarda yılmasınlar ilk haftayı atlattıktan sonra daha kolay oluyor.inşallah kilo vermem durmaz ya:18:sabahı bekliyorum bakalım tartıda neler olacak:44:

kilo verim olarak zaten hergün kaç gram yazıyorum canım,zorluk olarakta tabi geçen hafta daha zordu şimdi alıştığım için çok fazla açlık çekmiyorum:KK34:yeni başlayan arkadaşlarda yılmasınlar ilk haftayı atlattıktan sonra daha kolay oluyor.inşallah kilo vermem durmaz ya:18:sabahı bekliyorum bakalım tartıda neler olacak:44:

yok canım bence durmaz ya

arkadaşlar yazıları baştan beri okumaya çalıştım genellikle çok memnunkalınmış bu dietten bende yarın başlamayı düşünüyorum ama sık ve az ye kuralıyla acaba ara öğünde bir meyva yada ne bileyim diet bisküvi yenmelimi acaba diye düşünüyorum benim boyum 1.68 kilom 75.600 sabah aç vc den sonra:)) vvee vermem gereken tam 15 kilo var maalesef...bende hergün gelişmeleri yazmayı planlıyorum...

tebrik ederim seni...ben senin kadar dirayetli olamadım bir tabak makarna yedim bugün.:KK47:
diyete ilk gün sütü bugün makarnayı ekledim. ne yapıyorum ben yahuuuuuu
baştan mı başlamalıyım devam mı etmeliyim..

arkadaşlar yazıları baştan beri okumaya çalıştım genellikle çok memnunkalınmış bu dietten bende yarın başlamayı düşünüyorum ama sık ve az ye kuralıyla acaba ara öğünde bir meyva yada ne bileyim diet bisküvi yenmelimi acaba diye düşünüyorum benim boyum 1.68 kilom 75.600 sabah aç vc den sonra:)) vvee vermem gereken tam 15 kilo var maalesef...bende hergün gelişmeleri yazmayı planlıyorum...

canım benimde boyum 165 kilom 78 di :))şuan 64 kiloyum 2 ay öncesine kadaar yine 70 kiloydum..sana diyecegim kararlı ol ve bırakma asla diyeti ben 2 aydır diyetteyim.sana tavsiyem ilk budiyetle başla 13 gün sonra başka diyetlere geç:)))bunu eksiksiz yap bence:)):KK52:

X