- 7 Nisan 2011
- 132
- 2
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.501
prenkes hadi hayırlısı olsun kesin görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün ilk günümdü gece süt içtim sadece umarım alt üst etmemişimdir diyetimi
slm kızlar bugün 10.günüm ve her zamanki gibi dayanamayıp tartıldımve düne göre 600 gr daha gitmiş54.1 olmuşum inşallah yarın 53 rakamını görebilirim:97:bu diyet bir harika ya mucize gibi bişeyinşallah cumartesiye kadar bu şekilde gider Allahım ve diyet sonunda 52 olurum:97:
slm kızlar bugün 10.günüm ve her zamanki gibi dayanamayıp tartıldımve düne göre 600 gr daha gitmiş54.1 olmuşum inşallah yarın 53 rakamını görebilirim:97:bu diyet bir harika ya mucize gibi bişeyinşallah cumartesiye kadar bu şekilde gider Allahım ve diyet sonunda 52 olurum:97:
helal olsun valla inşallah ben dee olurum yaaa 53e inmek istiorum zaten bende. canım peki ilk günlere oRANLa nasıl gidio diyetn :Sbana biraz moral ver nolur nben hç veryo gbi hissetmyrum sana da olmuşmuydu bugn 3. günm
kaç kiloyla başlamıştın??
kilo verim olarak zaten hergün kaç gram yazıyorum canım,zorluk olarakta tabi geçen hafta daha zordu şimdi alıştığım için çok fazla açlık çekmiyorumyeni başlayan arkadaşlarda yılmasınlar ilk haftayı atlattıktan sonra daha kolay oluyor.inşallah kilo vermem durmaz ya:18:sabahı bekliyorum bakalım tartıda neler olacak:44:
arkadaşlar yazıları baştan beri okumaya çalıştım genellikle çok memnunkalınmış bu dietten bende yarın başlamayı düşünüyorum ama sık ve az ye kuralıyla acaba ara öğünde bir meyva yada ne bileyim diet bisküvi yenmelimi acaba diye düşünüyorum benim boyum 1.68 kilom 75.600 sabah aç vc den sonra:)) vvee vermem gereken tam 15 kilo var maalesef...bende hergün gelişmeleri yazmayı planlıyorum...