Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın. Karbonhidrat diyeti yaparsan sonuçlarından beni de haberdar edersen sevinirim.
Ben bugün sanırım duraklamayı kırdım. Suya yüklendim dün. 2 litre içtiğim suyu 3200 e çıkardım ve bir de dünkü yemek biliyorsun 100 gr yoğurt ve iki dilim portakal idi. Ben 150gr yoğurt ve çeyrek portakal yedim hiç kaçamak yok ve ardından spor yaptım ve sonuç -700 olarak yansıdı çok şükür. 6. Günüm. Yani 5 günde toplam 2200 gitti. Aslında daha fazla bekliyordum ama hiç yoktan iyidir tabi.
Ben paylaşımlarıma elimden geldiğince gün gün devam ederim. Başka bi diyet başlığında karşılaşırız yine umarım
merhaba, desteğe ihtiyacım varr:spor:

merhaba, desteğe ihtiyacım varr:spor:
Ben bugün bıraktım. Açıkçası tek başına çok sıkıcı oldu, eksilmede olmayınca bir ileri bir geri, çok sıkıldım. 5 günlük de kabızlık eklenince.. rekordu beş gün benim için. Diyeti bitirip başka şeyler yemeye başlayınca dün ve bugün hemen wc ye çıktım. 8 günde 2-2500 ancak gitti. İlk kez listeli bi diyet yaptım ve dediğim gibi çok sıkıldım. Çok iyi verenler var ama bana uymadı. Umarım hedeflediğin kadar verirsin.

Günaydın. Karbonhidrat diyeti yaparsan sonuçlarından beni de haberdar edersen sevinirim.
Ben bugün sanırım duraklamayı kırdım. Suya yüklendim dün. 2 litre içtiğim suyu 3200 e çıkardım ve bir de dünkü yemek biliyorsun 100 gr yoğurt ve iki dilim portakal idi. Ben 150gr yoğurt ve çeyrek portakal yedim hiç kaçamak yok ve ardından spor yaptım ve sonuç -700 olarak yansıdı çok şükür. 6. Günüm. Yani 5 günde toplam 2200 gitti. Aslında daha fazla bekliyordum ama hiç yoktan iyidir tabi.
Ben paylaşımlarıma elimden geldiğince gün gün devam ederim. Başka bi diyet başlığında karşılaşırız yine umarım
Merhaba birakmana uzuldum ama yinede iyi bi kilo vermissin tebrik ederim :)

Pek iyi sayılmaz ama hiç yoktan iyi o verdiğim ödem çünkü ödemim vardı benim, yağdan gitmemiştir. Sen ne yaptın? Nasıl devam ediyorsun? Ben weight watchers a başlıyorum yarın.
Ben regl donemindeyim sadece dikkat ediyorum biraktigim gunden beri. Regl bitene kadar boyle devam edicem sonra bnde 5te5 dusunuyorum 3gunde 1.8 gibi faydasi olmustu tabi bu verilenler yag olamaz zamanla oda olacaktir umarim

Ayrica yine bu forumda yag yakici cay tarifi paylasmis bi arkadas dun onada goz attim diyetisyeni diyetle birlikte bu cayi onermis biberiye ve zeytin yapragiyla ogle ve aksam yemeklerinden sonra iciyormus malzemeyi aldim bnde uygulamayi dusunuyorum

dün akşam 150 gram büftek ve zeytinyağlı limonlu salatamı yedim, ve kızkardeşimin doğum günü olduğu için 1 dilim pasta 4 adet çilek ve 4 adet truf yememe rağmen bu sabah 63,8 çıktımmm, harikaa bence:KK76::halay::KK71:

bugün yemeğe dışarı çıkıcam, bu hafta için önceden verilmiş sözlerim vardı. İsveçe uyamıyıcam ama yine çok dikkatli beslenmeyi planlıyorumm bakalım neler olucakkk

inşallah burada birileri hala vardır birlikte yaparız
Ben bu diyeti yaptim gecen haftalarda ama 5 gunde sadece 1.6 kilo verebildim daha sonra dikkatte etmeme ragmen 1 kilosunu geri aldim suan 5te 5 diyeti yapiorum isvecte 5gunde vucuttan attigimi 5te 5le 1gunde gitti acta kalmadim halsizlikte yasamadim bu diyeti onermiyorum ben

Ben bu diyeti yaptim gecen haftalarda ama 5 gunde sadece 1.6 kilo verebildim daha sonra dikkatte etmeme ragmen 1 kilosunu geri aldim suan 5te 5 diyeti yapiorum isvecte 5gunde vucuttan attigimi 5te 5le 1gunde gitti acta kalmadim halsizlikte yasamadim bu diyeti onermiyorum ben
Bu diyet nasıl gidiyor? Patates gününü yapmayıp diğer günlerden devam etsek olmaz mı acaba

Merhaba 5te5 2 gunumdeyim 1.5 kilo verdim dunden bu yana nasil istersen oyle yapabilirsin ister 5 gun ister 3 gun. Gunleride istedigin gibi degistiriyosun normalde benim bugun sebze gunumdu ama yumurta yaptim yarin et yapicam isvec kadar halsizlik olmadi ve kilo daha cok verdim iyi gidiyor bana daha uygun geldi hatta devaminida getiricem iki gun ara vermek gerekiyor..

Cayi yapiorum ogle ve aksam yemeginden sonra 20 gunden sonra etkisini gosteriyormus ben memnunum devamda edicem
Patates gününde verdin mi? Ya bana patates yiyip de kilo vermek.. aklım almıyor. Sanki kilo alırım gibi geliyor. Toplamda kaç verdin? Çayın etkisini de söylemeyi unutma sonunda :) ptesi tekrar isvece başlayayım diyorum 6 günlük

X