Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sakın motivasyonunu bozma lütfen.Zaten zor olan bölümünü bitmek üzeresin.Daha öncede yapmışsın biliyorsun ki zor bir diyet.başlamak bitirmekten daha zor ve öyle yeniden sık sık yapılamıyor.Eminim sonunda en az 5 kg verirsin.zaman zaman yavaşlıyor kilo gidişi ama sonuç genellikle en az 5 oluyor.
Yok canım hayatta pes etmek gibi bi huyum yok bnm dediğin gibi 5 kilo 5 kilodur bnm için 13 gün sonunda 74 olabilsem keşke eliptik yapıyorum evde 1 saat zaten o çok yoruyor beni başka spor yapamıyorum ufak oğlum var sürekli dışarı cikamiyorum

Yok canım hayatta pes etmek gibi bi huyum yok bnm dediğin gibi 5 kilo 5 kilodur bnm için 13 gün sonunda 74 olabilsem keşke eliptik yapıyorum evde 1 saat zaten o çok yoruyor beni başka spor yapamıyorum ufak oğlum var sürekli dışarı cikamiyorum
Spor yapma bence zaten.Bu diyet bitince yap daha iyi.

Günaydın Herkese

Tahmin ettiğim gibi zorlu bir haftasonu oldu ama sonuç olarak hala devam ediyorum..Sadece cumartesi programım olduğundan akşam biraz kaçırdım ancak 7.günde neyse ki devam ederek toparladım.HoppaSabah tartıldığımda iki günde 300gr gitmişti az ama kaçamak da yaptığım için aslında normal geliyor...Bu hafta ne kadar dayanabilirim görücezzzz:KK64:

Başlangıç: 59,2kg
8.gün : 55,7kg

Günaydın Herkese

Tahmin ettiğim gibi zorlu bir haftasonu oldu ama sonuç olarak hala devam ediyorum..Sadece cumartesi programım olduğundan akşam biraz kaçırdım ancak 7.günde neyse ki devam ederek toparladım.HoppaSabah tartıldığımda iki günde 300gr gitmişti az ama kaçamak da yaptığım için aslında normal geliyor...Bu hafta ne kadar dayanabilirim görücezzzz:KK64:

Bende 7.günümde bu kadar vermiş olurum inşallah

Günaydın Herkese

Neyseki kaçırdım diye bırakmamışsın. Güzel devam.

Ben de bu diyeti yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Haşlanmış ıspanak beni ürkütüyor

Selam,
bende ancak yazabildim...
Cumartesi günü bende kaçamaklı bir şeyler oldu. Birazda mecbur kaldım esasen. Benim safra kesem yok. Midem direkt karaciğer'e bağlı. Bir gurultu, bir safra bulantısı... Biraz bulgur pilavı ve yoğurt yedim ekstra ve 5 adet altınbaşak...
Çok moralim bozuldu ve dün tartılmadım.
Başlangıç : 76,00 Kg
7. gün : 72.7 Kg ( Bugün yani- 5. güne 72,6 Kg ile uyanmıştım. 100 gr almışım )
Ama bugün devam aynen listeye... Akşamı hiç yemeden değil de yine birazcık yoğurt ve 1 salatalık ile kapatacağım çok zorlanırsam.
Üzgünüm :KK43:(

Günaydın Herkese

ay harika, boyun kac acaba?

Kizlar merhaba,

Sakin birakmayin sakin, sagliksiz diyenlere de kulak vermeyin sadece bu diyete inanin ben profesyonel spor da yaptim senelerce 14-22 yaslari arasinda (simdi yas36) ve inanin kulubumuzde boyle beslenme veriyorlardi bize, ara ogun asla yoktu ana 3 ogun ama miktarlar daha fazla..

Siere soruyorum cikolatalari tatlilari yerken mi onca seker alirken mi saglikli besleniyorduk?

Ve bundan sonra da yapabiliyorsaniz dukanla devam edin.

ben tartilmiyorum 13 gun sonunda tartilacagim kilomu cok merak ediyorum. Sizlere haber vericem ve buralardayim.

Herkese kolay gelsin.

Selam,
bende ancak yazabildim...
Cumartesi günü bende kaçamaklı bir şeyler oldu. Birazda mecbur kaldım esasen. Benim safra kesem yok. Midem direkt karaciğer'e bağlı. Bir gurultu, bir safra bulantısı... Biraz bulgur pilavı ve yoğurt yedim ekstra ve 5 adet altınbaşak...
Çok moralim bozuldu ve dün tartılmadım.
Başlangıç : 76,00 Kg
7. gün : 72.7 Kg ( Bugün yani- 5. güne 72,6 Kg ile uyanmıştım. 100 gr almışım )
Ama bugün devam aynen listeye... Akşamı hiç yemeden değil de yine birazcık yoğurt ve 1 salatalık ile kapatacağım çok zorlanırsam.
Üzgünüm :KK43:(

Selam canim hic uzgun olma cunku senin durumun farkli bir durum midenin direk karacigere bagli olmasi sen kendi vucudunu dinle ama iyi oldugun zamanlarda aynen devamm.

Ve yine de super vermissin daha 8 gun var neler gider neler

Ben de bu diyeti yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Haşlanmış ıspanak beni ürkütüyor

Selamm, ben de haslanmis ispanak sevmem ama yumurta olan ogunde biraz sogan kavurarark yagsiz ispanak i cevirip yumrtayi kiriyorum bence gayet lezzetli oldu ki sevmememe ragmen

Ve soyle dusun sevmesek ne olur alt tarafi kac gun katlanacgiz omrumuzde 13 gun nedir? Ama 13 gun sonu hissedecegin hissi dusun lutfen.

Selamm, ben de haslanmis ispanak sevmem ama yumurta olan ogunde biraz sogan kavurarark yagsiz ispanak i cevirip yumrtayi kiriyorum bence gayet lezzetli oldu ki sevmememe ragmen

Ve soyle dusun sevmesek ne olur alt tarafi kac gun katlanacgiz omrumuzde 13 gun nedir? Ama 13 gun sonu hissedecegin hissi dusun lutfen.
Bnde senin gibi yptim bazen domatesle kavurdum bazen yumurta ile 13 gün sıkıcaz dişimizi daha önce ypmistim 9 kilo verdim ama bu seferki biraz zorladı ve 4.günüm bugün pk bi değişiklik yok

Bnde senin gibi yptim bazen domatesle kavurdum bazen yumurta ile 13 gün sıkıcaz dişimizi daha önce ypmistim 9 kilo verdim ama bu seferki biraz zorladı ve 4.günüm bugün pk bi değişiklik yok

Semracimmm bak bir de sen bu diyetin sonucunu almissin simdi tekrardan guc toplama vakti o zaman, diyetin sonunda sikan pantolonlarinin tshirtlerinin bol geldigini dusun bak yaz da geldi..

X