Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyeti yaparken chia tohumuda kullansak olur mu acaba? Ben sabahları suyun içine 1 kasık koyup içiyorum bir haftadır. Faydasını gordum. İştah kapatıyor.

Neyse listeden cıkmayalım o zaman
Ben forumun ilk 100 ve son 30 sayfasını okudum. Herkes cok guzel kilo vermiş. Seninde sanırım 3. Gunun Semra.Kararlı olalım gidecek bu kilolar.

Kizlar merhaba,

Sakin birakmayin sakin, sagliksiz diyenlere de kulak vermeyin sadece bu diyete inanin ben profesyonel spor da yaptim senelerce 14-22 yaslari arasinda (simdi yas36) ve inanin kulubumuzde boyle beslenme veriyorlardi bize, ara ogun asla yoktu ana 3 ogun ama miktarlar daha fazla..

Siere soruyorum cikolatalari tatlilari yerken mi onca seker alirken mi saglikli besleniyorduk?

Ve bundan sonra da yapabiliyorsaniz dukanla devam edin.

ben tartilmiyorum 13 gun sonunda tartilacagim kilomu cok merak ediyorum. Sizlere haber vericem ve buralardayim.

Herkese kolay gelsin.
Çook güzel.
Yeniden gaza geldim sayende:)

kızlar ya geri almıyor musunuz isveçle verdiğiniz kiloları ? ben de hep başlayayım diyorum ama öyle kalıyor..mayıs ayına kadar acilen 10 kg vermeliyim ne yapsam bilemiyorum.

kızlar ya geri almıyor musunuz isveçle verdiğiniz kiloları ? ben de hep başlayayım diyorum ama öyle kalıyor..mayıs ayına kadar acilen 10 kg vermeliyim ne yapsam bilemiyorum.
Diyet sonrası tabiki bir süre korumak için koruyucu bir beslenme uygulanmalı.Benim tecrüben biraz yemek alışkanlıklarını değiştirirsen ve abartmazsan alınmıyor.

X