- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
internetteki mönünün çıktısını al yapıştır tatlım uğraşma burayla kaydirigubbakcemile5
ben ne hikmetse günde 40 kere o dolabın başına geçip acaba listede olupta görmediğim yemedğim bişi varmı diye bakıyorum :roflol:
kızlarım diyor anne biz bile ezberledik sen hala bakıosun ..
bende diyorumm şşştt karışmayın ben transa giriyorum kaydirigubbakcemile3
bence dayanabilirsin cnm yaa kaydirigubbakcemile5yengeçburcu cnm çok tatlısınŞeniz
cesaret edememe sebebim açlığa dayanamama korkusu:jeyyar:sırnaşık şey
ya aclık hıssedılmıo aslnda bolerek yersen. spor yaptım bu arada ondan gec yazıorm sımdı de tıtrıyorm
bence dayanabilirsin cnm yaa kaydirigubbakcemile5
ya açlıktan ziyade bizim ağız aışkanlığımız olmuş sanki yemelerlmaz:
sana iyi titremeler cnm yerimseniben
yalnız degılsın hepınız aynı seyı yasıyoruz hergun ama altı ustu 13 gun. 13 gun sonra sahane vucutlar
''zenim'' ne güzel dağılım yapmışsınız. evet bu şekilde dağılım yaparak yiyebilriz. böylece açıkmayız aralarda. hemde halsiz olmayız. Bazı öğünlerde hiçbirşey diyor o zamanlarada yemeklerimizi bölebiliriz rahat olur.
''Pimpirikli'' öncelikle şans diliyorum. Bende bugün başladım. Öğlen yemeğimi biftek ve salata olarak yedim. Akşam yumurtalı menüyü yapacağım.Ama ıspanak yerine başka tok tutan hafif bir sebze haşlaması yiyebilirim.
slm cnm aramıza hoşgeldin a.s.
bak sende tecrübeliymişsin bu diette kaydirigubbakcemile5
o yüzden canını sıkma tekrar başarıcağına inan vereliniortak
o yaşlarda kilo vermek daha kolaydı şimdi 11 veremesende eminim verebilceksin yerimseniben
şu an kaç kilosun CADIARZU
benmde eşim ve 2 çocuğum var hepsine ayrı yemek yapıyorum (çok seçiçiler) ama onlarla aynı sofraya oturmuyorum ve kusura bakmasınlar ama önümde tatlı-pasta -kola yemek içmek yasakklava:
anlıcağın evde sıkı yönetim var belki bencillk ama bize saygı duymalılar öyle uzaktan ahkam kesmekle olmuyor bu işler dimi
hımmm bak bu mutsuzluk işini hiç sevmedim ama ben(
13 gün sonunda ne kadar mutlu olacağını düşün bence ben hep öyle yapıyorum yoksa o ıspanak haşlaması yenirmiydi hiç :))
internetteki mönünün çıktısını al yapıştır tatlım uğraşma burayla kaydirigubbakcemile5
ben ne hikmetse günde 40 kere o dolabın başına geçip acaba listede olupta görmediğim yemedğim bişi varmı diye bakıyorum :roflol:
kızlarım diyor anne biz bile ezberledik sen hala bakıosun ..
bende diyorumm şşştt karışmayın ben transa giriyorum kaydirigubbakcemile3
kumdenizi birlikte devem ediyoru ozaman desene hihoyyyt bugün ikinci gün şuan kahvem elimde kendimi dünden iyi hissediyorum ...
dün 40 dakika kadar yürüdüm ve 45 dakika kadarda spor yaptım yürüyüşe çıkarken ölü gibiydim bayılırım diyordum ama başardım yürüdükçe açıldım tartıya çıkmıyorum ama inceldim gibi ilk günden en azından göbüşüm baya gitti :lepi:
bu arada internetten ebru şallının plates haraketlerini indirdim göbek karınla ilgili çok güzel şeyler var bugün yürüyüşe çıkmadan onları yapmayı düşünüyorum sonradan yürüyüşe çıkacam bakalım .... başaracaz kızlar buna inanıyorum bu arada kolları toparlamak ve inceltmek için için çok güzel haraketler buldum nasıl ekleyeceğimi bilsem ekleyeceğim siteye hepbirlikte yapalım ama beceremiyoum :gitme: desteğin için çok saol canım :1hug:
gunaydın bu arada. ben bugun 500 gr vermısım ıkı gunde toplam 900gr oldu3. gunum bugun hadı bakalım
oslem_ gerçekten çok sevindim umarım dahada çok verirsin ben tartıya çıkmıyorum 6. günde çıkmayı düşünüyorum sonucu size yazacağım dün başlarken 75 kiloydum bakalım ne olacak ...
bu arada kollar için olan eğzersileri nası yapsakta versem sana bilmiyorum bi siteden almıştım acaba site ismi vermek yasakmı bilemiyorum ki CADIARZU
canlarım günaydın :))
diyetimi dün eksiksiz yapmış toplam 20 dk yürümüş ek olarak beşi biryerde çayımı içmiştim :))
veee güzel haber, tam tamına 1 kğ yok artık bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?