E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi scarlettsebnem
slm arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller a.s.yengecburcu canım çok teşekkür ederim desteğin için ... dünden daha iyiyim dün hatta halsizken kendimi zorlayıp 2 saate yakın spor ve yürüyüş yaptım ve harika hissettim ama çıkarken yürüyüşe ölü gibiydim delikafadulden
ben 75 kiloyum arkadaşım bundan 3-4 ay önce 58-59 kiloydum türkçe öğretmenliği mezunuyum ama aatanamadım ve son 3-4 ayda sürekli ders çalıltım evden dışarı çıkmadım sınav için ve bi baktım 75 kiloyum mafoldumben hatta kan dolaşımım falanda madolmuştu kötüyüm yani baya bir ama toparlamaya çalışıyrum boyumda 1.68 civarı anlayacağım durum vahim delikafadulden
bu arada da 1 senelik evliyim yaklaşık olarak ve eşim 62 kilo laelaelaelaelae adam yiyo yiyo kilo almıyor bide üstüne örneğin saat 11 de yarım ekmek karışım yapıyor banada yapıyor aynısından sende ye ne olur sen yemessen yemem diyen bir tipti takma kilolarını diyordu ama üzüldüğümü görünce konuştuk birlikte şimdi destek veriyor yemeğini kendi yapıyor zaten hep o yapıyordu kaydirigubbakcemile3 çokta güzel yapıyor mutfakta yemesine rağmen odadan alıyorum kokuları yani ben oburum o ne yapsın kaydirigubbakcemile2
sende iyi demişsin canım seninkilerde saygılı olsun ve şu diyet bitsin bir an önce sanada bol şans diliyorum canım inşaallah başaracaz ...
opuyorumnanaktan
pimpirikli cnm spor konusunda seni tbrk ediyorum süpersin valla ben yapamıyorum okadar ağır spor..
eşin konusundada yıllar önceki eşimin halini gördüm :)) oda çok zayıftı ve ben hep oldum olası balık kadın tipi olduğum için yanımda genç duruyordu ama ben geçen 14 yılda ona tam 20 kilo aldırttım :jeyyar: yaşasın kötülük :)) yalnız geçen gün bu diete başladığımda eşim baktım habire bişiler yiyor ,istiyor bende dedimki ya sende rejim yapsana adamın gözleri vallahi böyle oldu :1shok: burcu bunu senden duyduğuma inanamıyorum sen değilmiydin beni bu hale getrmek için neler yapan kaydirigubbakcemile3
kendimi çok bencil gördüm yahuu :))
harika gidiyorsun cnm alkisalkisalkisgunaydın bu arada. ben bugun 500 gr vermısım ıkı gunde toplam 900gr oldu 3. gunum bugun hadı bakalım
canlarım günaydın :))
diyetimi dün eksiksiz yapmış toplam 20 dk yürümüş ek olarak beşi biryerde çayımı içmiştim :))
veee güzel haber, tam tamına 1 kğ yok artık bende :)))
vayyy 1 kilo haa süper yaa maşallah
kızlar malasef ben bu sabah tartıda eksik çıkmadım
ama siz ne durumdasnız bilmiyorum ben 3 gündür wc çıkamıyorum :kedi: napsam yaa :uhm: