- 7 Mart 2009
- 381
- 0
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.041
ayrıca kahve konusunda bıraz tedırgınım.kahve ıle aram pek ıyı degıl.kahve yerıne cay ıcsem olmaz mı acaba ya??yanı kahvenın onemlı bır yerı var mı bu dıyette acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca kahve konusunda bıraz tedırgınım.kahve ıle aram pek ıyı degıl.kahve yerıne cay ıcsem olmaz mı acaba ya??yanı kahvenın onemlı bır yerı var mı bu dıyette acaba??
bugun baslıyorum arkadaslar.bakalım sbah bır bardak cay ıctım oglen yemem gereken yumurtaları suanda haslıyorum.bırazdan ıse gıtmek ıcın cıkıcam.umarım guzel gıder.sabah tartıldım 59 kıloyum.
senın nasıl gıdıyor rapunzel77??
canım sana kolay gelsin ben 4 günde 3 kilo verdim.bugün 5.günüm canım bişey istemiyor alıştım artık ama şlk 3 gün zor geçiyor...dikkat et canım fazla yorma kendini..bu arada boyun kaç canım..
Ben baya kiloluydum ilk yaptığımda bu diyetle 6-7 kilo vermiştim. Sonrasında hafif sağlıklı bir diyet yapmıştım. 6 ay aralıklarla sürekli yaptım 25 kilo verdim, 15'ini bu diyetle vermişimdir.Egzersiz olarak fazla bir şey yapmamıştım. Sonrasında kilolar geri alınmıyor, çok abartmazsanız yemek yemeyi tabii. Zate abartırsanız, diyette verdiğiniz kiloları değil yeni kiloları alıyorsunuz :)
Şuanda da uyguluyorum, 1.hafta pazar günündeyim. Ama şimdilik sadece 1-2 kilo gitti. Egzersiz yaptım her gün hafif de olsa. mIsınma hareketleri sonrası, ağırlık çalıştım 5-10 dk, mekik çektim, 10-20 dk kondisyon bisikleti, 20+ dk. tempolu yürüyüş... Bakalım... 84 kilo falanım, önceden çok kilo verdiğimden kilo vermem yavaşlamış olabilir.
dun benım 13 gunum bıttı.bol bol kacamak yaptımkaydirigubbakcemile3
ama buna ragmen 58.8 kılo olarak basladıgım dıyetımı bugun 56.2 olarak bıtırdım:)
bol kacamaga ragmen.bı dahakı denememde kacamak yapmamaya calısacagım.bır ay sonra tekrar yapmak ıstıyorum.
umarım sızlerde cok cok basarılı olursunuz.olumunekankayizsmile
Garip olabilir ama dün sabah 98 kiloyken, bugün itibariyle 95,6 kiloyum. :/ Daha başlayalı 2 gün oldu. 2 günde 2,5 kilo vermem mümkün mü? :/ Şoktayım da. :S