- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.061
Tartildim kizlar sabah 72.7 bi gnde 500 gr nasl szce??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 gr ıyı tabıkı cnm ama hergun tartılma bence motıvasyonun bozulur ve sana tavsıyem spora ıkıncı hafta baslamandır cunku 2.hafta bunye bu beslenmeye alısıyor ve kılo vermen duruyor bunun ıcın bı degısıklık yapıp spora baslarsan vucut sasırır ve kılo verısın devam eder bugun 8. gunum dun aksam yemegınde hıc bır sey yoktu bıraz dengem kaydı spora baslayamadım bu sabah basladım 8.kata kadar merdıven cıktım 20 dk hareket yaptım ve hayatımda ılk kez mekık cetkım bıyere tutunmadan ustelık tam mekık belkı sızın ıcın bısey ıfade etmeyebılır ama ben hayatımda ılk kez yapabıldım cunku gobegımden hareket edemıyordum cok mutluyum![]()
Arkadaşlar 3. Günündeyim ve 69 kılodan 67 ye düştüm cok mutluyum:))))içecek tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben ekstara çay, kahve ıcıyorum:)) sanırım problem yaratmıcak kılo verdiğime göre...
onatti cnm bozma moralını kac kılo ıle basladın ve boyun kac yazarsan sana yardımcı olayım