- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.741
ya nıye oyle dıyorsun bende 900 vermısım cok fark yok. bence son derece ıyıyız. bence tam 60 olmasada 60 kusurlu rakamları goreceksın ben sonra yenı bır dıyet yapacaam sende gelırsın oraya:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet benim kendimi en iyi hissettigim kilo 57-58 bi sekilde inmem lazimm ben varim ama cok sik yiyerek yapilan dietler bana gore deil hi neyse su 6 gunu bitirelim de bakalim nereye gelegiz. Tartilma gunleri ok midir senin icin de
tamam bana uyar :))) yazarım carsamba ama kacamak yaparsakta yazalım :)
Tabii tabiii her gun yine rapor vermeye devam her gun o zaten gaza getiriyor =)
O halde basarilaaaar =))
ben bugun başladım 70 net :) ıspanak yerine ne yiyebiliriz acaba?iş yerinde sıkıntı ıspanak
valla marul fılan oluyor sanırsam ama tamda emın degılımkolay gelsın bu arada sakın pes etme bız 2 arkadas bıtırmek üzereyız:)
valla marul fılan oluyor sanırsam ama tamda emın degılımkolay gelsın bu arada sakın pes etme bız 2 arkadas bıtırmek üzereyız:)
Selam kizlar merak ettim kacinci gununuzdesiniz ve ne kadar verdiniz
merhaba 9. gunumdeyım bugun tartılmadım. baslangıc kılom 63.4 dun 60.2 cıktım
kaç kilo verdiniz peki?
darısı senın basına dıyeyım :)Oooooo 8 günde 3.200 gr harikaymis :))
Selam hanımlar, bugün 2. İsveç diyetime başladım. Liste haricinde günde 2 defa sirkeli su içiyorum, günlük 10 km hızlı tempolu yürüyüşe devam tabiiki. 13 gün sonunda değişikliği sizlerle paylaşıcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm tatlım
bişi sorucam yakın zamanda 6 günlük olarak uygulamış mıydın sen
yanış mı hatırlıyorum acaba
Selam kizlar merak ettim kacinci gununuzdesiniz ve ne kadar verdiniz
kaç kilo verdiniz peki?
Yok cnm, ben 13 gunluk uyguladim ve 11 kilo verdim gecen ay. Bugun yeniden basladim bakalim ne kdr verebilcem :) takildiğın biyer olursa sorabilirsin.
Merhaba öncelikle tebrik ederim azmine hayran kaldım doğrusu merak ettiğim şey birebir uyguladin mi ve ek olarak ne yaptin spor bitki çayı falan... benim vermem gereken 10 kilo var... onerin varmı: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?