Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba nasılsınız diyetdaşlarım ? yerimseniben

Ben iyiyim. Bugün diyette üçüncü günüm. Birazdan ıspanak yiyeceğim. cokacimcoook

Reyyan 1 Kilo çok değil. Verirsin. Spor yapalım.Evet yavaş vermek en iyisi ama benim çabuk zayıflamam gerekiyor. Canım tatlılarda istiyor. ısveç diyetinde aralarda meyva yiyorum. Meyva birşey yapmaz yiyebilirsiniz.Size güç verir. Şu an ıspanağım ocakta oluyor. Yanında yoğurt domates ve salatalık ile yiyeceğim.
Deliricem benim zayıflamam lazımmmm. kafamçokkarıştı

Karabiber en iyisi diyet bitene kadar gezmeye ziyaretlere gitmemek. :eek:klava: Gitsek bile '' ben tokum bunları yiyemem çok yedim doydum'' gibi telkinde bulunmak inanmak iradeyi kullanmak gerek. Olsun diyete devam edelim. Diyeti hafta olarak değilde gün olarak sayarsak daha çabuk geçicektir bence.ne kaldı ki sadece 13 gün :sm_cool:

Başarıyoruz zayıflıyoruz :hooray:

evet 3.günümde bitti bu sabah tartıda 77.8 i gördüm gaza geldim 1 saat spora gittim süperdi..3 günde 2.2 kg alkisalkisalkis gaaa geldim walla zaten kendime hedef vermiştim..3ayda kurtulucam 20 kg den eskisi gb olçam:KK70:

kafestekiguvercin sıkma kendini bu kadar iradeyle hepsi gider önemli olan geri almamak unutma..bu yüzden kasma kendini..kendi metabolizamnı daha ii bilirsin ben öle 6 öğün yiyip zayıflayacak biri değilim birden kesmem lazım 4 gündür kestim beyazları=) 3 gündür de isveç diyeti yapıorum..ilk 2 gün biraz zorlansamda bugün kendimi çok dinç hissediorum tawsiye ederim tatlım

oooo o zaman ha gayret canim...zaten cok birseyin yok ayrica gercekten cok güzel bir bayansin

Günaydın diyetdaşlarım a.s.

Nasılsınız? İyi gördüm sizleri maşallah teremm kilolar gidiyor kutluyorum. vereliniortak :nazar:

kafestekigüvecin bir ayda 30 kilo vermek öncellikle çok sağlıksız ve vermesi zor olur çok stress yaparsın.Bu diyet 2 haftalık bir diyet. Sağlıklısı 13 gün yapmak. Artık ezberliyecek arkadaşlar ama örnek olarak kendimi gösterip duruyorum 95 kilodan 83 kiloya 2,5 ayda indim. ideal kilom 63-62 yani vermem gereken 20 kilo daha var ama byük hedefler koymuyorum bu kiloa bir anda çıkmadım bir doktorun da dediği gibi uyanınca sabah 20 kilo almış olarak uyanmıyoruz yıllar boyu aldığımız kilolar bir anda gitmiyor malesef keşke bir sihirle isteğimiz kiloda ve güzellikte olsak. Yani uzun bir zaman dilimi koyman en iyisi normal bir diyetle ayda 6-7 kilo verdiğini düşünürsek 5 ayda kilolardan kurtulursun. İsveç diyetiyle iki haftada 4-8 kilo arasında verilebiliyor. Ama sadece iki hafta uygulamalısın. 2 ay evvel yaptığımda 4 kilo vermiştim.Sonra kilom durdu.Çok yazdım. İnşallah istediğin kiloya sağlıkla varırsın.İsveç diyetini yapacakmısın? fisfisfis

Reyyancım çok teşekkür ederim tatlım senin güzelliğin bana yansıyor. :eek:

arkadaşlar bu sabah tartıldım vede 2.400 gr vermiş bulunuyorum..yaniiiii şuan 72 kiloyum:)))kaldı 12 kilo ..opuyorumnanaktan

kızlar ya bende yapsam ne olur emziriyorom bebegım 4 aylık cok sıkı tutmasam en azından meyve ve meyva suyunu ıcsem yesem yınede kılo verebılırmıyım onay ve motıve beklıyorum okula gıderken gıyecek kıyafet bulamıyorum almakta istemıyorum halımden utanıyorum 3 4 gun dur dıkkat edıyorum dıger topıklerle yazısıyorum gaza geleyım dıye durum ne suan bılmıyorum

saolasın kumdeniz ewet gidio ve kendimi çok mutlu hissediorum =) bu herşye değer bgün itibariyle 77.5 kilom 2.5 kg gitti 5 günde =) sıkı sıkıya dewammmm

merhaba ben hastayim 39 u gecti atesim Simdi birazdan daha dusmus olabilir.ilac kullaniyorum pek yedigim yoke sebze meyva yiyorum. merak etmeyin iyilesiyorum.
diyetleri iyi giden arkadaslari kutluyorum

merhaba nasılsınız?

Diyet asıl gidiyor. Rahatsızlandığım için diyet dışındayım. Dikkat ediyorum şişmanlatacak gıdalar yemiyorum sebze meyve yiyorum.

Ben ve iki arkadaşımda pazartesi itibariyle burada olcaz inşallah.
Kumdeniz çok geçmiş olsun.Herşeyin başı sağlık...

bende iki hafta sonra burdayım kıızzzzllarr..
bakalım bu nasıl gidiiiceekkk:)))
grrşşşzzzz..
kolay gelsiin nnekkss cimm:))
bana anlatırsın artık sonuçlarrıı...
sağlıkk herşeyden önemli unutmayalım..

X