Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu sabah basladim istersen birlikte yapabiliriz ayrica acemiyim ins yanlis yere filan yazmiyorumdur

kızlar slm

bende bugün başladım. ama sabah spordan sonra uyuduğum için ancak kahvemi içiyorum. bugün sadece 2 öğün yapsam olur mu acaba?

ay super oldu bu beraber birbirimize destek olalim

kac kilo oldugunuzu ve kac kilo vermek istediginizi yazarmisiniz hanimlarr ...ben simdi 2 yumurtami ve domatesle birlikte salatalik yicem ispanak yok evde bi sorun olurmuki:26:

Slm cnm. Ben de çok uyudugum icin diyeti yaparken genelde kahve 12 de iciyodum ve normal listeyi uyguluyodum bir sakincasi olcagini sanmiyorum

ozaman aranıza hoşgeldim diyorum kendime :))) haftasonu doğumgünüm için ailem gelecek ve 5 günde 3 kg falan versem aileme süper olacak.
ben düzenli hergün 1 saat spor yapıyorum inşallah halim kalır ve sporuma da devam edebilirim.

kac kilo oldugunuzu ve kac kilo vermek istediginizi yazarmisiniz hanimlarr ...ben simdi 2 yumurtami ve domatesle birlikte salatalik yicem ispanak yok evde bi sorun olurmuki:26:

ben 74.6 çıktım sabah
ne kadar çok giderse okadar çok iyi :)

şuan kahvemi içiyorum. bugün iki öğün yapıcam
akşamda bol yeşil salata yicem alışverişe çıkmam gerekiyor. ıspanak havuç salam almam lazım akşam yürüyüş bahnesiyle gideriz eşimle inşallah.

uzun suredir takip ediyorum biraz farkli versiyonunu on gun yapmayi dusunuyorum on gun sonra kac kilo verdigimi yazacagim gerci boyle diyenler bi daha ugramamis siteye ama ben hergun takipteyim 158 boy 76 kilo ile basliyor seruvenim

Arkadaslar selammm hepinize.
Ben kalori sayımıyla zayıflamaya çalısıyorum sporumuda eksik etmiyorum ama böyle bazen kendmi dizgnleyemiyorum bi kilo vermeye baslasam gidicek gibi sanki. İlk bu diyeti yapıp kilo verdkten sonra kalori sayımıyla devam etsem kilo vermem devam eder mi sizce? Bi baslangıç olsun istiyorum sizler bilgisilisiniz bu konuda yardım eder misiniz

kızlaarrrr nasıl gidiyor diyetler? bugün 2.gün ve bennnn akşamki meyvemi az sonra yiyeceğim, yoğurtla durulmuyor yahu!!! itirazı olan varsa hemen müdahale etsin, ya da sonsuza kadar sussunnn, açııım ha akşam, ha şimdi, olmaz mı ki????

Boyum 1.60 kilom kahrolarak söyluyorum 80.5 enson doguma giderken bu kilodaydim 30 yasindayim 10yasinda bir kizim 5 yasinda bir oglum var

aksama cok acikabilirsin onu dusun bence,benim diyete gelince fena degilim öğlen menunun tamamini yedim ama hala acim ama kararliyim yapmak istiyorum sıkildim artik dombili gezmekten acil kilo vermem lazim

aksama cok acikabilirsin onu dusun bence,benim diyete gelince fena degilim öğlen menunun tamamini yedim ama hala acim ama kararliyim yapmak istiyorum sıkildim artik dombili gezmekten acil kilo vermem lazim

yedim vallahi canım 2. gün zor oldu :) akşama salata ve biftek var o sebeple rahatım :) sen kaçıncı günündesin? yeter hakkaten zayıflayalım artık...

Bence verebilirsin, ama gunluk kaloriyi gecmemen lazim ve protein agirlikli yaparsan olur bence.insan isteyince hersey olur, hadi ne zaman basliyorsun

Kızlar Selam

Yarın bende başlıyorum

65 kilo ile başladım suan 61,5 kiloyuum isveç diyetiyle 5 kilo versem öpüp başımın ta en üstüne koyacagım

Kararlıyım yarın isveçe başlıcam

burayıda canlı tutalım birlikten güç doğar

varmı 1 hafta içinde olan ve kilo veren ???

Slm cnm. Ben yaptim bitirdim 11 kilom gitti :)
Haydi hayirli olsun azimle 5 degil 10 kilo bile gider

Kızlarrrrr , nasıl gidiyo diyet? Valla ben çok acım ama dayanamayacak kadar değilim 2. Gün bitmek üzere akşam yemeğine sabırsızlanıyorum :))) bu arada bol su içelimmmm :))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve vaktimiz oldukca burayı canlı tutalım çünkü motivasyona ihtiyacımız var ben vakit buldukca girip yazacağımm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…