Tünaydın a.s.
Memnun oldum karabibercim kaydirigubbakcemile5
Türk kahvesi içemiyorum.Sevemedim birtürlü. İçersem şekerli içiyorum. Nescafe gibi içebiliyorum.
Öğünlerden yarım saat evvel beşi biryerde bitki çayı içiyorum. Diyette çay olarak bitki çayı içiyorum. Beşi biryerde dışında arasıra elma çayı, form çayı, zencefil limon çayı, rezene çayı da içiyorum. Uzun zamandır normal çay içmiyorum.
Hergün 1,5- 2.00 saat spor yapıyorum. Sabah akşam egzeriz pilates gibi sporlar. Akşamüstü 1,5 saat yürüyüş ve parklarda aletleri çalışıyorum. Spordan önce bacaklarıma selülit yağı sürüp streçle sarıyorum. Genelikle streç yolda hem terle hem yağ ile birlikte kayıyor onu uygun yerde çıkarıyorum. Havalar biraz serinlediği için daha az kayıyor.
Ben 5 haziran da diyette başladım yani 4 ay olucak. 95 Kiloydum şimdi 82 kiloyum
4 ay içinde 12-13 kilo verdim ama kilo vermem daha çok 2,5 ayda oldu sonrasında yavaşladı yemeğe başladım biraz neyseki kilo almadım. Kilo almamak için oruç bile tutmadım. Kilo veririken ara öğünler yaptım ara öğünlerde meyve yedim. Çikolatamı da yedim ama abatmadan haftada 1-2 paket çikolata yedim. Çok seviyorum çikolatayı şişmanlamamın nedeni tatlılardan fazla yemek.
60-65 kilo arasındaydım. 3 senede çok kilo aldım tartıya bile çıkmazdım kilomu görmekten korkuyordum. Şimdi sık sık çıkıp kontrol ediyorum.
İlk hedefim 70 kilo olmak. daha sonra 60 olmak istiyorum. İnşallahh fazla kilolarımızı vereceğiz. Sen zayıfsın çok takma dikkat edersin yediklerine spor yaptınmı verirsin.
Yengeçburcu ne yaptı acaba yasaklandı? Yasağı ne zaman kalkar ?
Ben istanbuldayım ? Sen hangi şehirdesin Karabibercim? Esmermisin karabiber demişsin ?
gÜzEl ZaYıf SağLıkLI gÜnnLLEErrr :hooray: