• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İsveç diyetini yıllardır okurum ama göze alamamıştım şimdi başlama kararı aldım birbirimize destek olacak bir arkadaş istiyorum 13 günlük kader birlikteliği için var mı bana bu diyette yarenlik edecek?

Ben varım canım ya .Ne olur sende bana Yoldaş olll

kizlar bende varim yarin baslayalimmi birbirimize destek olalim motivasyona ihtiyacim varr:(

bugün yaatakdan kalkdıgımda feci şekilde başım donuyodu ve elim ayagım titriyodu bebegımı bile kucağıma almaya korkdum düşürürüm diye ki ben kendimi hiç böle görmemişdim bünyem çok sağlamdır aslında 3.gün akşamı bozdum işte diyeti eşimde kızdı insan gibi bi diyet yap dedi son olarak 81 kiloyum tartıldım yani 1 kilo vermişim
ama bence bebeğimi emzirdiğim için o kdr kötü oldum yediklerimin bi kısmıda bebeğime gidiyor ya sonuçda herhalde bana bişi kalmadı ama bi tuhafım yani hiç bişi yemiyorum yemek istiorum ama yiyemiorum hani ramazan ay ından çıkdıkdan snra insanın üstünde tuhaf bi hal olur ya sanki hep orucluyduda ilk kez oruc tutmuomuş gib öle

Mahallen ve mkbule o zaman siz yarın başlayın muhallebcim sendn haber öğlen gelince bugün kaçtı artık ben de gittim yeşil elma aldım ona başladım 2 haftada 10 kg olan diyete 2 hafta sonra isveç diyetine geçerim artık hepimize kolay gelsin 😰

Bende tartıldım 6. Günüm giden kg 2,5 ama malesef ben tam isveçi yapamadım yani büftek yerine tavuk ğöğsü arada sırada çay içerek biraz isveçin dışına çıkmış oldum sanırım bu 2 hafta böle geçsin isveçi harfiyen aynı şekilde uygulıycam şimdilik kilom 89,300 den 86,750 oldu öncesindede 10 kg vermişliğim var 1 hafta için iyi bi sonuç bence TAVSİYEM HANIMLAR KENDİNİZE GÖRE DİETİ UYARLAMAYTIN AYNNE NEDENİYORSA ONU YİYİN

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) bende bugün başladım şekersiz kahvemi içmiş bulunmaktayım. Ben 24 yaşında 160 boyunda ve ne yazık ki 77.6 kilodayım. Ben kendimi bildim bileli kiloluydum :( 5 aylık evliyim düğünümde 66 kiloydum 1 sene diyet spor yaparak 66 ya düşmüştüm. 5 ay içinde malesef stresten geri aldım bu kiloları :( ama benim sorunum yemeği sevmek iradem zayıf biraz isteyince aslında verebiliyorum da yememek işime gelmiyo. Geçen yıl 5 gün uygulamıştım İsveç diyetini 3 kilo vermiştim. Şimdi sonuna kadar dayanıcam çok kararlıyım. Kaynanam kilolarıma takmış durumda her telefonda kilo mu soruyo ya şaka gibi önce kendim için sonra ona inat kurtulcam kilolardan . Bende artık hergün buradayım yardımcı olalım birbirimize herkesi utandıralım ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar :) bende bugün başladım şekersiz kahvemi içmiş bulunmaktayım. Ben 24 yaşında 160 boyunda ve ne yazık ki 77.6 kilodayım. Ben kendimi bildim bileli kiloluydum :( 5 aylık evliyim düğünümde 66 kiloydum 1 sene diyet spor yaparak 66 ya düşmüştüm. 5 ay içinde malesef stresten geri aldım bu kiloları :( ama benim sorunum yemeği sevmek iradem zayıf biraz isteyince aslında verebiliyorum da yememek işime gelmiyo. Geçen yıl 5 gün uygulamıştım İsveç diyetini 3 kilo vermiştim. Şimdi sonuna kadar dayanıcam çok kararlıyım. Kaynanam kilolarıma takmış durumda her telefonda kilo mu soruyo ya şaka gibi önce kendim için sonra ona inat kurtulcam kilolardan . Bende artık hergün buradayım yardımcı olalım birbirimize herkesi utandıralım ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o kaynanalarının hepsini atacaksın kazana fokur fokur kaynatacaksın. ben de 168 boyunda ve şuan 71 kgyim. diyetime 93 kg ile başladım. ve o zamanlar kaynanam bana çok çirkinsin demişti hatta iki kere yüzüme dedi. ve ben mahvolmuştum. daha doğum yapalı 2 ay ya olmştu ya olmamıştı. o kadar kızgınım ve kırgınımki ağzıyla kuş tutsa bile artık asla sevemiyorum.Şimdi zayıflayıp normal kiloma döndüm sayılır. şimdide ayyyy çok güzelsin diyor. bende içimden sayıyorum tabi. ama lafı bir çıksın öyle çok laflarım var ki sokacak :52: zamanını beklyiroum.daha da zayıflayacağım görecekler ama:34:

kızlaarr yarın alışverişimi yapıp çarsamba baslamayı düşünüyorum bende burada da arkadas arayanlar var ve bende sizdenim yanıma birilerini arıyorum hedefim 8 ve 10 arası inşallah basarırım benimle baslamak isteyenleri bekliyorum carsama gününden itibaren gün gün kilomu yazacağım :):52::52::52::52:

Merhaba kızlar, ben de varım :) Ama öğle yemeklerini ne yapacağız? Benim üniversitede ıspanak yeme şansım yok.

Bir de bu diyete başlayanların boy-kilo durumların nasıl? Paylaşalım lütfen :)

Merhaba kızlar, ben de varım :) Ama öğle yemeklerini ne yapacağız? Benim üniversitede ıspanak yeme şansım yok.

Bir de bu diyete başlayanların boy-kilo durumların nasıl? Paylaşalım lütfen :)
canm valla bende ünideyim bilmiyorum nasıl yapıcam acıkcası ama bi yol bulcaz artık .s

Yarin basliyorum. Zor bir diyet ve dikkat edilmezse verilen kilolar tekrar geri alinabilir..
Benim amacim midemi kücültüp motive olup sporla saglikli beslenme sekline dönmek.
Kolay gelsin!

Back
X