Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar ben bugün 5. Günüme başladım spor yapmıyorum çünkü iki çocuğum olduğu için birde bebek emziriyorum ve bu yüzden çok halsiz kalıyorum hatta başımda dönüyor ama hiç bozmadan aynen devam:)))

Merhaba. Rastgele86 :) süper gidiyor hiç bozmadım bugün 6. Günüm herşey iyi sonunda tartılcam ama çok merak ediyorum herkez zayıfladığımı söylüyor ve diyet yaptığımı bilmiyorlar bende bayağı hissettim gittiğini ama tartılmak yok:))) ya bide ben çocuk emziyorum sütüm az oluyor ama az kaldı bunun arkasına hemen dukan diyetine devam edicem hedef 60 eski hamile kaldığım kilom:) senin nasıl gidiyor arkadaşım? Sen tartıldınmı? Kaçla başladın? Ben 86 ile başladım.

[sub][/sub]

bugün 2 günüm ben büftek yerine tavuk göğsü yedim siz neler yiyorsunuz bi problem olmaz diye düşünüyorum biftekle arsındaki fark yok ki

Selam gırgırına tatlım ben ne yazıyorsa onu yiyorum sanada tavsiyem aynen değiştirmeden uygula yorumlara göre tam yapan en az 10 veriyo değiştiren 4 yada 6 arası veriyo sen aynen yap benim 6. Günüm bol şans

Ayrıca kahveni süt tozu koyarak sakın içme bak tatlım bu diyette belirlenen bir kalori hesabı var onun üzerine çıkma çıkarsan fazla etkili olmaz dayan canım sadece 13 gün ne varki azıcık iradeli ol bunu başarırsan hayatta herşeyi başarırsın kafanda bitirdinmi zaten yolu yarılamış oluyorsun:))))

Yaseminzeynep bende 64.700 le baslamstm bugun tartilmadim 2 gundur kabizim fazla geliyorsam die korkuyorum😃ama bugun 7 .gunum dun tartildgimda 2.5 kilo faln vermistim ama toplam 6 gunde.herkes daha fazla verio bende uyuorrum disina cikmiyorm ama kilom belki cok olmadigindan.

Rastgele86 bence kilonun azlığıyla alakası yok kesinlikle sen hem kabızlık sorunu çektiğin için hemde eğer kilo veremiyorsan mutlaka troitlerin çok ağır çalışıyordur çünkü troitleri çalışmayan insan kesinlikle kilo veremez sen bi troitlerine bi baktır bence zaten az çalışıyorsa hapla hızlandırıyorlar o zaman hızlı kilo vermeye başlarsın. Mesela ben sabah kahveyi içer içmez tuvalete koşuyorum benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor ama annemin hiç fayda etmiyor annemde diyet yapıp zayıflıyamıyordu meğer troitleri tıkalıymış şimdi ilaç kullanıyor ve düzene girdi ve zayıflıyor sanada tavsiyem doktorda ölçtür:))))

Son 1 aydır diyete başlıyorum ama yoook 3. gün bozuyorum 57 olmuşum şaka gibi resmen bu diyeti de çok duydum ve bugün hepten kayış koptu bende artık başlıcam inşallah. 5 nisanda da vizelerim başlıyor onları beklesem mi diyorum yoksa başlasam mıı :26: çok dertliyim çok.. ya da bir an önce başlamak en iyisi

Nasi bildin kizzz👏👏😀hasimato hastasiyim .tiroitlerim calismio yani 😔o yuzden bu diyete basvurdum cok zor kilo veriyorm.normal diyetsyen diyetile ayda1-2 anca gder benden

bu diyete beraber başlıyacak bi arkadaş arıyorum vazgeçirmeyecek birbirimizi hırslandırabileceğimiz bi arkadaş

evet ben başladım bugün sabah eşimin lafları üzerine.yanıma yattı sarıldı ve belimdeki etler eline geldi bu ne dedi :S bende tabi tık yok ne diyebilirimki sen ne diyet yapmıosun bilmem ne bi dünya sölendi çok kızdı bnmde moralim bozuldu çok zaten hep söyleniyo aklına geldikce.sanırım 83 kiloyum bugün tartılıcam ama evde tartı yok çıkınca eczane de tartılıcam sabah tek şekerli nescafe classic içdm öğlen için ise cocugm uyandıkdan snra çıkıp ıspanak alıcam
bana yaz beraber zayıflayalım zaten yıllardır yapmak istiodum bu diyeti ama çalışıodum falan iişyerinde olmuyodu en iyisi şimdi evdeyim yakında tekrar çalışmaya başlamadan başladım işte inşallh 72 ye kadar düşebilirim ama harfiyen uygulucam başladım artık dönüşü yok bu işin.:26::26:

tavsiyelerin için çok teşekür ederim ama çalışan olunca illakii değiştirme oluyordu neyse dedğin gibi 13 gün bundan sonra daha dikkat ederim sen türk kahvesimi içiyorsun nescafemi

Ben nescafe clasis içiyorum tatlım Türk denemedim ağır gelir die yazmışlarya ondan direk nescafeye başladım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…