- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.801
cok da asırı gıtme cnım dengelı olsn verdıgımızı almayalım sonra bu arada gunde 3 lt su denıo ya cnım bn sımdıden 2 lt sını ıctım nası olcak o ıs ya
Ben 3 l icemiyorum ne yazikki en fazla 2,5 iciyorum. Kiz kardesin bir ara diyetisyenw gitmisti 3 l fazla icmemesini söylemisti. ama sonucta biz mideyi kücültmeye calisiyoruz. Suyla sisormeyelim simdide. Ben öyle yapiyorum. Yinede sen bilirsin canim.
ben normaldede bole ıcerımde kısıcaz artık napalım :)
evet canım bugün 2.günümü bitirdim hayırlısıyla tamamlamak istiyorum bu sefer bakalım sonuç ne olacak sabırla bekliyorum...sağol canımsen başladınmı naptın?
ahh canım kutlarım gercektenbncede op gorumcenı sebebb olmus ne guzel benımde esım sebep olucak ınsallah
Naber canim? Nasil gecti ilk günün?
dun oglen haslanmıs yumurta domates ve bır ıncır yedım :)
aksam 200 gr bıftek vee salata yendı adacayı şekersız olarak ıcıldı :) callanetis kalca besen ve gobek sporu yapıldı :)
bugun ıse gune bır bardak kahve ıle baslandııı
Dün öğlen ben de yumurta ve koca tabak salata yedim zeytinyağlı(z.yagından vazgecemiyorum). Dün spor yapmadım ama 20 kat çıktım bu da sayılır dimi?
Akşamda et yemeği yedim
Sabah kahve ve yarım dilim ekmek yedim. sabah 30 dk yurudum tempolu.
Size de kolay gelsin başaracağız
bencede yoğurt ve sebze arttırılabilir. açıktan öldürür bu diyet yoksam. Kilo verip geri almaktansa az veririm öz veririm. Az Olsun Bizim Olsun4. gün öğlen:
Lunch: 200 ml orange juice + 1 can of natural yogurt
1 can'i 250 gram olarak alacağım :) mümkün değil bunlarla oruçlu bile olmak
günaydın kızlar diğer isveçciler diyeti bıraktı galiba kimseden ses yok...
benim 3. günüm bugün
sabah kahvemi içtim
öğleyede meyve diyo 3-4 tane incir yerim
akşamada 2 yumurta ile salatam var
şimdiden 1 litre suyumu içtim bile
inanıyorum ben yaa olacak bu iş 65e düşecem ben
meyve sanki 1 meyve diyordu...1 incir de şekerli olduğu için 1 meyve yerine geçmez mi? yani 3-4 incir yerine acaba sen demi yoğurt eklesen listeye?tabi benimkisi sadece tavsiye
dun oglen haslanmıs yumurta domates ve bır ıncır yedım :)
aksam 200 gr bıftek vee salata yendı adacayı şekersız olarak ıcıldı :) callanetis kalca besen ve gobek sporu yapıldı :)
bugun ıse gune bır bardak kahve ıle baslandııı
bencede yoğurt ve sebze arttırılabilir. açıktan öldürür bu diyet yoksam. Kilo verip geri almaktansa az veririm öz veririm. Az Olsun Bizim Olsun
bencede yoğurt ve sebze arttırılabilir. açıktan öldürür bu diyet yoksam. Kilo verip geri almaktansa az veririm öz veririm. Az Olsun Bizim Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?