Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

cok da asırı gıtme cnım dengelı olsn verdıgımızı almayalım sonra bu arada gunde 3 lt su denıo ya cnım bn sımdıden 2 lt sını ıctım nası olcak o ıs ya

Ben 3 l icemiyorum ne yazikki en fazla 2,5 iciyorum. Kiz kardesin bir ara diyetisyenw gitmisti 3 l fazla icmemesini söylemisti. ama sonucta biz mideyi kücültmeye calisiyoruz. Suyla sisormeyelim simdide. Ben öyle yapiyorum. Yinede sen bilirsin canim.

selam kızlar ben de bu diyeti yapmaya karar verdim. yıllardır sağlıksız diye burun kıvırdığım diyeti yapıcameee noldum değil nolacam demek lazımmış. acayip gaza geldim. efenim bendeniz alışılmış kilosu 55 olan son 4 yılda geçirdiği 2 hamileikle 73-74e çıkıp anca 60a düşebilen biriyim. bu hamileliğimden sonra maksimum 65e düştüm, kilo vermek bir yana 68e çıkmıştım ki imdadıma ramazan ayı yetişti. şimdiki kilom 66, yarın sabah başlangıç kilomu net olarak yazarım.
Ben şöyle bişey yapmayı düşünyorum, oruç borçlarım var, nasılolsa aç geziliyo bu diyette bari orucmu tutayımListede yazan öğle yemeklerini sahur ve iftara paylaştırmayı düşünüyorum. Sadece 6-13 gün sürecek nasıl olsa, benim kilomdaki biri için yazan yiyeceklerin fazla az olduğunu düşünmüyorum.
Sonuçları paylaşırım

sağol canım sen başladınmı naptın?
evet canım bugün 2.günümü bitirdim hayırlısıyla tamamlamak istiyorum bu sefer bakalım sonuç ne olacak sabırla bekliyorum...
ahh canım kutlarım gercekten bncede op gorumcenı sebebb olmus ne guzel benımde esım sebep olucak ınsallah

saol canım darısı sana inşallah sende kocanı öpersin gari

iyi geceler kızlar bugün 2. günümü bitirdim ama akşamüzeri dısardaydık eve geç döndük o yüzden akşam yemeği yemedim bi parça üzüm yemiştim dısarda ama cok azdı ayrıca bide akşam misafilrerim geldi bi dilim kek yedim malesef inşallah etkilemez o kadar
2 yeşil çay 1 beşibiyerde 1 kayısı cay 3 fincanda sekersiz çay içtim 1 soda da var herşeyin üsütüne onu içtim ve tabi 2 litre suyumuda bitirdim bugün su az oldu artık ama çay cok içince dengeler mutlaka...

dun oglen haslanmıs yumurta domates ve bır ıncır yedım :)
aksam 200 gr bıftek vee salata yendı adacayı şekersız olarak ıcıldı :) callanetis kalca besen ve gobek sporu yapıldı :)
bugun ıse gune bır bardak kahve ıle baslandııı

Dün öğlen ben de yumurta ve koca tabak salata yedim zeytinyağlı(z.yagından vazgecemiyorum). Dün spor yapmadım ama 20 kat çıktım bu da sayılır dimi?

Akşamda et yemeği yedim

Sabah kahve ve yarım dilim ekmek yedim. sabah 30 dk yurudum tempolu.

Size de kolay gelsin başaracağız

ınsallah basarıcaz canım ıse yarıyor

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4

1. gün
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 şekerli kahve
Kaçamak: 2 yk süt kahvenin içine, 15-20 adet haşlanmış mısır tanesi

İftar için dondurulmuş ıspanak aldım, kırımızı et ve salata için yeşillik almalıyım

günaydın kızlar diğer isveçciler diyeti bıraktı galiba kimseden ses yok...
benim 3. günüm bugün
sabah kahvemi içtim
öğleyede meyve diyo 3-4 tane incir yerim
akşamada 2 yumurta ile salatam var
şimdiden 1 litre suyumu içtim bile
inanıyorum ben yaa olacak bu iş 65e düşecem ben

4. gün öğlen:

Lunch: 200 ml orange juice + 1 can of natural yogurt

1 can'i 250 gram olarak alacağım :) mümkün değil bunlarla oruçlu bile olmak
bencede yoğurt ve sebze arttırılabilir. açıktan öldürür bu diyet yoksam. Kilo verip geri almaktansa az veririm öz veririm. Az Olsun Bizim Olsun

meyve sanki 1 meyve diyordu...1 incir de şekerli olduğu için 1 meyve yerine geçmez mi? yani 3-4 incir yerine acaba sen demi yoğurt eklesen listeye?tabi benimkisi sadece tavsiye

meyve sanki 1 meyve diyordu...1 incir de şekerli olduğu için 1 meyve yerine geçmez mi? yani 3-4 incir yerine acaba sen demi yoğurt eklesen listeye?tabi benimkisi sadece tavsiye

haklısın galiba teşekkür ederim uyardıgın için en güzeli meyve yerine 1 kase yoğurt yiyeyim bari yada tek bi tane elma da olabilir... ne dersin?

Evet canim biraz bitkinlik yapiyor ilk zamanlar sabret 3. gün rahatliycaksin. Bugün biraz daha zorlana bilirsin bugün ama verecegin kilolari düsün. Ben bj sabah tartildim 300 gr vermisim bu bile yetiyo artik benim icin. Ama iddiayi kaybettim sayilir böyle gram gram vermekle cumartesiye kadar 10 kiloyu tamamlayamam saglik olsun bir kac gün gecte olsa verecegim. Bugün aksam öistemde hic birsey yok ama ben yagsiz yogurtla cacik yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…