- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.821
haklısın galiba teşekkür ederim uyardıgın için en güzeli meyve yerine 1 kase yoğurt yiyeyim bari yada tek bi tane elma da olabilir... ne dersin?
kızlar ben de isveç yapıyorum 3 gün kilo duraksamasından sonra 9. gün yani dün ve bugün diyeti bozdum başka şeyler yedim yarın tekrar başlicam bişey olur mu acaba nolur bana yazın moralim bozuldu
bence başladığın işi bitirmek adına bozduğun günden başla tekrar. 8?9? 13 ü tamamla bi daha 3 ay yapma bu diyeti
Kaç kiloyla başlamıştın diyete?
isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?
cnım 1 seftaliyle 1armut yedim ikiside küçüktü...listeye birebir uyayım dersen diğer yazanlarla birlikte 1 incir ye, yok doymam kaçamak yaparım ne yiyeyim diye soruyorsan ben yoğurt ekle derim, sen bilirsin.
9. günden devam et yada en basatan basla sen bilirsin canım ben 3. günde bozmustum en bastan gene basladım yarın 4. günüm olacak inşallah...kızlar ben de isveç yapıyorum 3 gün kilo duraksamasından sonra 9. gün yani dün ve bugün diyeti bozdum başka şeyler yedim yarın tekrar başlicam bişey olur mu acaba nolur bana yazın moralim bozuldu
isveçe başlayan yokmuuu aranızdaa
moralim çok bozuldu yaa kendimi suçlu hissediyorum acaba çok mu büyük bi yanlış yaptım yaa ben90 kiloyla başladım
Merhaba arkadaşlar bende iseç diyeine bugün başladım boyum 1,70 ;72,5 kiloyum geçen yıl eşimin aldığı elbiseyi arkadaşımın düğününde giyebilmek istiyorum.Daha içine giremedim.umarım başarabilirim 15 eylüle kadar.Yediklerimi ve gidişatı buradan beraber paylaşırsak daha başarılı olabilirz
Merhabalar, bende bu isvec diyetine yarin baslamayi düsünüyorum. Eger aranizda yarin baslamayi düsünenler varsa birbirimize destek olabiliriz buradan ilerlemeleri yazarak diye düsünmüstüm. Aaah bu diyet artik son umudum, cok orluk cekiyoru kilo vermekte
canım moralini bozacak suçluluk hissedecek ne var bunda? 7 gün ağır bir diyet yapmışsın 2 gün de bozmuşsun... kaldığın yerden devam et ve moralini bozma. ben bu listeyi yapıyoprum ama 90 kilo olsam kesinlikle arttırarak yapardım. 13 günde verebildiğimiz kadar kilo verelim sonra sağlıklı bir listeye geçelim.
Benim hep takılıp kaldığım kilo 65 amacım 63-64leri görebilmek. karbonhidrat almadığımız için vücuttan su da gidecek hemen ardından normal bir liste yaparak kilomu muhafaza etmeye çalışayım diyorum. bu arada glikojen deposu tekrar dolmuş olur.sular geri gelir ama dikkat edeyim de kiloya yansımasın diyorum.
dun oglen haslanmıs yumurta domates ve bır ıncır yedım :)
aksam 200 gr bıftek vee salata yendı adacayı şekersız olarak ıcıldı :) callanetis kalca besen ve gobek sporu yapıldı :)
bugun ıse gune bır bardak kahve ıle baslandııı
merhaba
zaten herkes burada destek oluyor, inancınızı kaybetmeyin,kiloları kaybedeceksiniz.,
öğle yemeğinde bugün:
Lunch: 200 g steamed code with lemon juice + 1 spoon with butter
1 ad. ızgara az limonlu çupra yanında iki çatal salalık, 2 çatal bulgur pilavı yedim. Mutluyum :)
canım bu arada 9. gün bozdum ben diyeti ama bugün yine başladım bundan sonra elma diyetine geçicem ondan sıkılınca daha farklı diyetler yapıcam bakalım umarım 60 ı görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?