• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın galiba teşekkür ederim uyardıgın için en güzeli meyve yerine 1 kase yoğurt yiyeyim bari yada tek bi tane elma da olabilir... ne dersin?

listeye birebir uyayım dersen diğer yazanlarla birlikte 1 incir ye, yok doymam kaçamak yaparım ne yiyeyim diye soruyorsan ben yoğurt ekle derim, sen bilirsin.

kızlar ben de isveç yapıyorum 3 gün kilo duraksamasından sonra 9. gün yani dün ve bugün diyeti bozdum başka şeyler yedim yarın tekrar başlicam bişey olur mu acaba nolur bana yazın moralim bozuldu:(:(

kızlar ben de isveç yapıyorum 3 gün kilo duraksamasından sonra 9. gün yani dün ve bugün diyeti bozdum başka şeyler yedim yarın tekrar başlicam bişey olur mu acaba nolur bana yazın moralim bozuldu:(:(

bence başladığın işi bitirmek adına bozduğun günden başla tekrar. 8?9? 13 ü tamamla bi daha 3 ay yapma bu diyeti:1:
Kaç kiloyla başlamıştın diyete?

bende yaptım ama 7 gün gercekten 5 kilo vermiştim ama dayanamadım cok zor bi diyet arkadasım 13 gün dayanmıstı ve 12 kio vermişti 2 sene gercekten almadık o kiloları.. etkili ama zor..

listeye birebir uyayım dersen diğer yazanlarla birlikte 1 incir ye, yok doymam kaçamak yaparım ne yiyeyim diye soruyorsan ben yoğurt ekle derim, sen bilirsin.
cnım 1 seftaliyle 1armut yedim ikiside küçüktü...
9. günden devam et yada en basatan basla sen bilirsin canım ben 3. günde bozmustum en bastan gene basladım yarın 4. günüm olacak inşallah...

isveçe başlayan yokmuuu aranızdaa :5:

var canım bikaç arkadas yapıyoruz dayanabilirim diyorsan hemen basla zor ama etkili bi diyet...

moralim çok bozuldu yaa kendimi suçlu hissediyorum acaba çok mu büyük bi yanlış yaptım yaa ben :(:( 90 kiloyla başladım:(

canım moralini bozacak suçluluk hissedecek ne var bunda? 7 gün ağır bir diyet yapmışsın 2 gün de bozmuşsun... kaldığın yerden devam et ve moralini bozma. ben bu listeyi yapıyoprum ama 90 kilo olsam kesinlikle arttırarak yapardım. 13 günde verebildiğimiz kadar kilo verelim sonra sağlıklı bir listeye geçelim.
Benim hep takılıp kaldığım kilo 65 amacım 63-64leri görebilmek. karbonhidrat almadığımız için vücuttan su da gidecek hemen ardından normal bir liste yaparak kilomu muhafaza etmeye çalışayım diyorum. bu arada glikojen deposu tekrar dolmuş olur.sular geri gelir ama dikkat edeyim de kiloya yansımasın diyorum.

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8

1.gün İftar: 200 gr. biftek, roka+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu
Kaçamak: 1 kuru kayısı
2. gün sahur: 1 haşlanmış sosis+5 yk yoğurt+Ispanak+1 çay kaşığı tereyağ+1 şekersiz kahve
Kaçamak: yarım çay bardağı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı 1 kuru kayısı yenildi.
Spor???: 30 dk çarşı gezmesi

Sahurumu 10,30da yapıp yattım. uykum gelmemişti uyursam sonra uyanamam diye düşündüm

*Yaptığım birebir İsveç Diyeti olmuyor.Oruç tuttuğum için listeyi kendime göre revize ettim, öğle yemeklerini paylaştırdım, havuç, brokoli gibi bulmakta zorlanacağım şeyler yerine mevsim sebzeleri ekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende iseç diyeine bugün başladım boyum 1,70 ;72,5 kiloyum geçen yıl eşimin aldığı elbiseyi arkadaşımın düğününde giyebilmek istiyorum.Daha içine giremedim.umarım başarabilirim 15 eylüle kadar.Yediklerimi ve gidişatı buradan beraber paylaşırsak daha başarılı olabilirz

Merhaba arkadaşlar bende iseç diyeine bugün başladım boyum 1,70 ;72,5 kiloyum geçen yıl eşimin aldığı elbiseyi arkadaşımın düğününde giyebilmek istiyorum.Daha içine giremedim.umarım başarabilirim 15 eylüle kadar.Yediklerimi ve gidişatı buradan beraber paylaşırsak daha başarılı olabilirz

kolay gelsin o zaman sana da canım inşallah istediğin elbisenin içine girersin düğünde...aslında cokda kilon yok yani boyun göre bana göre daha şanslısın

Merhabalar, bende bu isvec diyetine yarin baslamayi düsünüyorum. Eger aranizda yarin baslamayi düsünenler varsa birbirimize destek olabiliriz buradan ilerlemeleri yazarak diye düsünmüstüm. Aaah bu diyet artik son umudum, cok orluk cekiyoru kilo vermekte :43:

Merhabalar, bende bu isvec diyetine yarin baslamayi düsünüyorum. Eger aranizda yarin baslamayi düsünenler varsa birbirimize destek olabiliriz buradan ilerlemeleri yazarak diye düsünmüstüm. Aaah bu diyet artik son umudum, cok orluk cekiyoru kilo vermekte :43:

merhaba

zaten herkes burada destek oluyor, inancınızı kaybetmeyin,kiloları kaybedeceksiniz.,

öğle yemeğinde bugün:
Lunch: 200 g steamed code with lemon juice + 1 spoon with butter

1 ad. ızgara az limonlu çupra yanında iki çatal salalık, 2 çatal bulgur pilavı yedim. Mutluyum :):52:

kızlarr diyetimi 10.gününde bıraktım ama bayavda kilo verdim bu 10 gün içinde.şimdi elma diyeti yapıyorum isveç diyetiden sıkılmıştım valla :9::9:
siz bırakmadan devam edin gidiyor kilolar hızlı bir şekilde hemde,hepiniz öptüüm
elvedaa:43::43::1:

canım moralini bozacak suçluluk hissedecek ne var bunda? 7 gün ağır bir diyet yapmışsın 2 gün de bozmuşsun... kaldığın yerden devam et ve moralini bozma. ben bu listeyi yapıyoprum ama 90 kilo olsam kesinlikle arttırarak yapardım. 13 günde verebildiğimiz kadar kilo verelim sonra sağlıklı bir listeye geçelim.
Benim hep takılıp kaldığım kilo 65 amacım 63-64leri görebilmek. karbonhidrat almadığımız için vücuttan su da gidecek hemen ardından normal bir liste yaparak kilomu muhafaza etmeye çalışayım diyorum. bu arada glikojen deposu tekrar dolmuş olur.sular geri gelir ama dikkat edeyim de kiloya yansımasın diyorum.

canım bu arada 9. gün bozdum ben diyeti ama bugün yine başladım bundan sonra elma diyetine geçicem ondan sıkılınca daha farklı diyetler yapıcam bakalım umarım 60 ı görürüm :)

dun oglen haslanmıs yumurta domates ve bır ıncır yedım :)
aksam 200 gr bıftek vee salata yendı adacayı şekersız olarak ıcıldı :) callanetis kalca besen ve gobek sporu yapıldı :)
bugun ıse gune bır bardak kahve ıle baslandııı :21:

Canim naber? Benim dün 7. günüm bitti toplam 2,600 verdim biraktim. Bugün 5 günde 5 kilo diyetine basladim günlük tek gida diyeti sinirsiz yiyorsun ama ben 500 kalori üzerine cikmiycam. Hergün düzenli yürüyüs yapcam. Isvec diyetinde esime ayri kendime ayri yemek yapmak baydi beni ya. Bu diyeti biraktiysan bile haberleselim. Belki bünyemize daha iyi gelen diyetler buluruz. Pes etme sakin bu olmazsa baska diyet olur. Cevabini bekliycem unutma ayni sey icin ugrasiyoruz. :54:

merhaba

zaten herkes burada destek oluyor, inancınızı kaybetmeyin,kiloları kaybedeceksiniz.,

öğle yemeğinde bugün:
Lunch: 200 g steamed code with lemon juice + 1 spoon with butter

1 ad. ızgara az limonlu çupra yanında iki çatal salalık, 2 çatal bulgur pilavı yedim. Mutluyum :):52:

dün diyet sanırım vurdu beni, bir baş dönmesi mide bulantısı, tansiyonum yükselmiş biraz da, baya korkutucuydu.

Midem kötü olduğu için akşam, 3 haşlama patates ve nane limon içtim,Son lokmayı ağzıma atar atmaz uyumuşum sabah uyandım :)

sabah tartıldım 79,7 kg yimmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

:56: sabah yine bulantım devam ettiği için minik bir patates haşlama yedim, şuan da kahvemi zevkle yudumluyorum :)

6. günün sabahında 82,1 kg-79,7 kg düşmek gerçekten çok motive edici.

sizin değerleriniz nasıl?:8:

canım bu arada 9. gün bozdum ben diyeti ama bugün yine başladım bundan sonra elma diyetine geçicem ondan sıkılınca daha farklı diyetler yapıcam bakalım umarım 60 ı görürüm :)

şimdi isveç diyeti de elma diyeti de çok sağlıklı diyetler değil, bence ikisinin arasına sağlıklı bir program soksak iyi olur. ben en az 1 hafta dr. ayça kayanın listesine benzer bişey yapmayı düşünüyorum ki vücut toparlasın. 60ı ben bu sefer zor görürüm ama 62yi hatta 63ü görsem bayram ederim.
Haftasonu için kararsızım 4. ve 5. günüm olacak, malumun oruç tutuyorum. evde çocuklarla zor olur diye oruca niyetlenmem ama diyete devam edebilirim inşallah...

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)

2.gün İftar: 200 gr. etli unsuz çorba+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu+3 kuru kayısı
Kaçamak: biftek belki tam 200gr. değildi ama içine 1 yumurta büyüklüğünde etin yağından da koyup haşlayarak çorba yaptım, 2 bardak da diyet kola içtim

3. gün sahur: 1,5 dilim ekmek+Ispanak+1 dilim peynir+1 yemek kaşığı yağ+şekersiz sütlü kahve
Kaçamak: 2 yemek kaşığı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı. yarım dilim ekmek, 1 yk yağ ve 1 dilim peynir fazla yemiş oldum çünkü ekmek yerine yarım kepekli lavaş kullanarak bu malzemelerden minik bir börek yaptım kendime
:32:

Sahurumu 11,30da yapıp yattım.

*Yaptığım birebir İsveç Diyeti olmuyor.Oruç tuttuğum için listeyi kendime göre revize ettim, öğle yemeklerini paylaştırdım, havuç, brokoli gibi bulmakta zorlanacağım şeyler yerine mevsim sebzeleri ekliyorum.

Back
X