- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #6.561
Evet kızlar ilk günün sonucu 1.3 kg
Çok mutlu oldum. Darısı diğer günlerin başına inşallah.
Çok mutlu oldum. Darısı diğer günlerin başına inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın isvec kızları nasılsınız.... Bugünkü bildirimi mi yapmak istiyorum 83.4 hüngürt zaten dün doğru dürüst uyamadım akşamda misafirlikte revani falan yedim ama akşam yemeğimi yememiştim bugün çok dikkat edecem söz verdim kendime gerçi pek sözümün eri olduğum söylenemez(
Gaye'cim ayni kaderi paylasiyoruz hepben de dün aksam yemeginden sonra dayanamayip en sevdigim kornflakesimi yedim
ve bu sabah da 400gr fazla ciktim. O kadar caba bosa gitti dün
bu kilolar bidigin nankör :)
Hatta kendimden epey utandim sabah ama utanip vazgecmektense azmedip devam etmek daha iyi diye düsünerek geldim yine :)
Bugün ve sonuna kadar düzgün uygulayacam artik
Kilo bildirimi malesef 79.8 ühühühü![]()
kızlar kilo bildirimleri her gün mü oluyor?
herkese merhaba kızlar bende bugün isveç diyetini yapmaya başlayacağım dukan yaparak 70.3 ten 62.6 ya kadar indim ama sonra diyeti bozdum şehir dışına çıktım v.s. derken şu aralar 65 leri tekrar görüyorum bugün 64.7 çıktım1 hafta sonra kep törenim var mezun oluyorum. ve ben törene 60 olarak gitmek istiyorum bu diyet hızlıymış
okudumda
ama sorum şu ilk gün ıspanak diyor ya ıspanak yerine ne yediniz? karnabahar brokoli falanda kış sebzesi ne yapsak onların yerine ne yesek ?
kızlar ben daha kilo veremedim artı bişeyde yapmıyorumki halbuki birebir uygulamaya çalışıyorum akşam hiçbişi atıştırmadımda nede tatlı yedim niye veremedimki ben şimdi :/
Kızlarrrrr ! ya bende isveç diyeti yapmak istiyorum ama bi sorum var.? bu diyeti yaparsam bacak kaslarım erir mi ya ? çünkü ben ameliyat oldum diz kapağımdan 2 ay önce falan 2 ay alçıyla yattığım için sağ bacağım ameliyat olduğum bacağımdaki bütün kaslar eridi. şuan koşamıyorum çömelemiyorum zor yürüyorum anlayacağınız topallama aksama falan da var ama spor da yapmam gerekiyor yapamadığım için böyle diyetlerle falan zayıflamam lazımm. şuan doktorun verdiği hareketleri yapmaya çalışıyorum kaslarım için verdi kilo için değil. sizce napmam lazımm kaslarımı geri toparlamaya çalışırken isveçle tekrar kaybedersem yürüyemeyecek hale gelebilirim ALLAH KORUSUN... moralim falanda çok bozuk ya napayım fikir verin lütfennnn.! kaslar için toparlayıcı herhangi bir öneriniz varsa onuda söyleyebilirsiniz.
Bu sabah da 66.5 çıktım. Bir iki güne hastalığım biter daha net anlarım kaç kilo verdiğimi.
Bağırsaklarında bi sorun var mı canım kabızlık gibi ?
Bence yapma arkadaşım şok diyetler mutlaka kas kaybına neden oluyo hernekadar hızlı kilo vermek hoşumuza gitsede herkesin bildiği bi gerçek. Senin karbonhidrat Alman lazım kas için şart ama bu diyette karbonhidrata yer yok. Nacizane benim fikrim bu çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım sağol haklısın galiba. düzelmeyi beklerken daha çok kötüye gidebilirim. Sağlık herşeyden daha önemli. cevabın için teşekkür ederim.