Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ya malum öğrenci evi, annem yemek göndermiş bir de üstüne.. Nasıl direndim yememek için. :)) Mutlaka toparlayalım.

Ben şuanda İsviçre'deyim, annem bana da yemek gönderse yerim yani boş geçmem :) şuanda yalnız olmam aslında diyet için bir avantaj ama velakin tabii ben 30 yaşındayım 20 yaşındayken 12-13 günde 8 kilo veriyordum ama şimdi metabolizma yavaşladı. Kızlar verdiğiniz kilolaları sakın almayın yaş ilerledikçe zorlaşıyor
bu günü de bitirdik diyelim ve sadece su içelim :)

Tatlı isteği nasıl bastırdı anlatamam. Diyet bitince pasta yiyeceğim.

Ben de acaba 7. gün kaçamak yapıp bir dondurmamı yesem diyorum cumartesi 5 saat yollarda olucam ve alışveriş yapıcam. Ondan dolayı ödül gibi? henüz karar vermedim cts.'ye kadarki performansıma bağlı olarak yapabilirim.

herkeze merhaba arkadaşlar dün hiç evde degildim onun için baya bi zorlandım diyetin dışına çıkmamak için sabah çeyrek poğaça yedim öglen domates az peynir yedim akşamıda saat 5 gibi yedim 1 2 adet turşu 2 bardak ayran 1 baklava ve yeşil mercimekli kuzu etli bulgur pilavı yedim oda 2 yemek kaşıgı arkadaşlar sabah hastane öglen gezme derken dün çok zorlandım misafirlikte yemesen olmuyor yeyeyeeeee hakkaten zor ama genede fazla yememeye çalıştım ve bugün 3. günüme uyandım çok şükür kilo verimim ilk güne bakarak birazdaha iyi 78.900 kaçamaklar olmasaydı belki fazla bile verebilirdim dedim kendime

zorlanan arkadaşlarım sonundaki o güzelligi düşünün ve kendinizi motive edin az da olsa çok da olsa kaçamak yaptıysanız diyetten vaz geçmeyin kaldıgınız yerden devam edin şahsen ben öyle yaptım

Kızlar günaydınnn nasılsınız :)

bende bugun başlıyorum isveç diyetine hep birgün sonra diye diye ertelencek sadece bu biftek yerine evde cigerim var onu kullansam olur mu ( yagsız sotelenmiş biçimde ) yarın alışverişe çıkabilirim anca.

ben sabah tartıldım, 76.6:26:
niye böyle oldu ki
oysa ki hiç bozmadım
akşam yoğurt ve salam vardı mesela, ben sadece yoğurt yedim
ama akşam ballı sirkeli ılık su karışımı içtim, metabolizma için
o yüzden mi böyle oldu acaba
ama sadece 1 çay kaşığı bal koymuştum

hastalığın yaklaşıyor olmasın sakın belki ödem falan oluşmuştur tuvalete çıktın mı ?

sonuçta bildiğim kadarıyla ciğer biraz daha kalorili ama neticede protein. Bence bir tarafından tut ve başla, bişi olmaz. Hepimiz yiyecekleri biraz değiştiriyoruz, tam aynı uygulanamıyor zaten

Benim de dün durmuştu bugün tekrar devam etti. Yani olabiliyor ödem fln. Kesinlikle canını sıkma, moral motivasyon bozma cnm, aynen devam. Neticede az yiyorsun ve bu da tartıda gözükecek. 1 gün daha az gider bir daha fazla. Bu arada 300gr. hiç bişi 2 bardak su içsen okadar artar kilon.

vala kargo bekliyorum birde dikiş makinesi aldım kendime o da gelicek dışarı çıkamıyorum cigeride yağsız yapınca o kadar farketmiceğini düşündüm biryerden tutayımda kaçmasın yaklasık bir haftadır başlıcam diyorum çünkü :)

67 kiloydum biraz yememe dikkat ettim 2 ayda 7 kilomu vermişim kızlar şimdi son 5 kilocuğum var oda gitse çok rahatlıcam :)

Kızlar zorlu geçen 3. günün ardından 4. gün hemen tartıya çıktım. Ve sonuuuç 79.9 :) komik de olsa 70'li bişi görmüş oldum. Allahım bi daha 80'leri gösterme.
1. gün 81.5
2. gün 80.6
3. gün 80.5
4. gün 79.9
Haydi kızlar yılmak yoook

Günaydın kızlar dün misafirlikteydim giremedim sabah tartıldım 83600 olsun yavaş yavaş gidiyor dün pek bozxmadım diyetimi inşallah bugünde hiçbozmam ... Alıştım çok zorlanmıyorum artık öğlen yine yazarım işe gidiyorum öptüm hepinizi

Günaydınlar herkese,

İlk iki günün saltanatı bitti galiba :18:

Bugün 71.5 kg. Sadece 300 gram verebilmişim. Ama akşam liste dışına çıktım; çünkü dışarda yemek zorunda kaldım: ızgara tavuk, cacık ve bir dilim ananas yedim. Ama yılmak ve moral bozmak yok , diyete devam

tabiki yılmak yok yılınca noluyor pes ediyorsun sonra dön başa o gün belki kilo vermiceksin ama almıcaksında hep öyle yıla yıla erteliye erteliye gelmedimi kilolar son gaz devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…