• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benım kg baslamısın umarım 1 ay devam edersınde benım kg dusersın kaçamaksız emın ol dusersın bu arda hazıran sonuna kadar 4 kg vermek zorundayım hata mecburumm :)

İnşallah canım. Normalde hep 57-58 kiloydum. Geçen dönem bi depresyon dönemi atlattım. Ve 10 kilosu üstüme yapıştı kaldı.. İnşallah kurtulurum..

Selam kızlar bende İsveç diyetine başladım hep misafir olarak takip ediyordum şimdi üye oldum bundan önce 6 gün yapmıştım 4 kilo verdim şuan 61 kiloyum bugün başladım kaçamak yok çok şükür. 👏

Kalanz canım listeye ekleyeyim mi? Şu anki kilon kaç, bi de ilk günün mü? :) Her gün bildirim yapıyoruz ben de listeyi güncelliyorum..

Bide arkadaşlar ben bu diyeti oruç tutarak uyguluycam yarın eğer zor geçmezse devam edicem. Zor olursa ertesi gün normal olarak devam ederim. Su zaten çok içiyorum akşam tamamlarım yatana kadar su mevzusunu

Bide arkadaşlar ben bu diyeti oruç tutarak uyguluycam yarın eğer zor geçmezse devam edicem. Zor olursa ertesi gün normal olarak devam ederim. Su zaten çok içiyorum akşam tamamlarım yatana kadar su mevzusunu

eger orucu tutmanın başka sebebi yoksa bence diyet acısından cok da faydalı değil çünkü diyetler zaten metabolizmayı yavaşlatıyor, bir de gün boyu bişi yemezsen bünyen iyice zayıflar. Vücut yemeyeceğini düşündüğü anda aldıgını yag olarak depolamaya başlayabilir. Bu bağlamda zayıflamak için orucu faydalı görmüyorum. Tabii zaten tutmak istyorum bari yediklerime dikkat edeyim diosan bişi diyemem ;)

eger orucu tutmanın başka sebebi yoksa bence diyet acısından cok da faydalı değil çünkü diyetler zaten metabolizmayı yavaşlatıyor, bir de gün boyu bişi yemezsen bünyen iyice zayıflar. Vücut yemeyeceğini düşündüğü anda aldıgını yag olarak depolamaya başlayabilir. Bu bağlamda zayıflamak için orucu faydalı görmüyorum. Tabii zaten tutmak istyorum bari yediklerime dikkat edeyim diosan bişi diyemem ;)

Evet doğru söylüyorsun ama tutmam gerekiyor Ramazan da yakın biliyorsunuz kaza orucum var.:) bu diyet 500 kalorilik bi diyet iftarımı akşam ve öğlen menüsüne göre yaparım diye düşündüm. Tabi bilmiyorum bi kaç gün deneyim bakalım kilo vermezsem bırakırım. Zaten bu diyette hergün gr da olsa oynuyo ondan anlarım artık :))

Evet doğru söylüyorsun ama tutmam gerekiyor Ramazan da yakın biliyorsunuz kaza orucum var.:) bu diyet 500 kalorilik bi diyet iftarımı akşam ve öğlen menüsüne göre yaparım diye düşündüm. Tabi bilmiyorum bi kaç gün deneyim bakalım kilo vermezsem bırakırım. Zaten bu diyette hergün gr da olsa oynuyo ondan anlarım artık :))

anladım cnm, birkaç gün yapacaksan bişi olmaz diye düşünüyorum ;) vereceğinden de eminim

Kızlaaar, sabah yemediğim ekmeği akşam salatamla yedim. öğlen menüsünün yerine de biraz müslili yogurt yedim. Şuanda hayalimden neler yemek geçiyor anlatamam :) acıktıııım.

3. gün
sabah: kahve
öğle: yogurt+müsli
ara öğün: 4 kayısı
akşam: bir parça ekmek + 2 yumurta + yeşillik

bu diyetin gün geçtikçe kolaylaşması gerekmiyor mu? ben niye bugün zorlanıyorum :( bozmamalıyım, hayııır. Su içiyorum tmm :14:

Ben de bugün çok zorlandım ve baya bi kaçamağım oldu. Ufak ufak derken aldı başını gitti.. Ama yine de diyete devam. Sonuçta diyet yapmasam daha çok yiyecektim, az da olsa 100-200 gram gider. O da kar. :)

Back
X