• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hastalığın yaklaşıyor olmasın sakın belki ödem falan oluşmuştur tuvalete çıktın mı ?

pazar günü hastalanmam lazım, ama şimdiden şişer miyim ki bu kadar
bir de sabah ballı sirkeli su içtim ya tadı berbat, bu yüzden arkasından bir sürü su içtim
sonrasında tartılmıştım
acaba dedim ki, bu yüzden olabilir mi:17:
ama olsun zaten pes etmedim , devam!!
yarın sabah, hiçbir şey içmeden tartılacağım bakalım:56:

165 canım 55 56 ben onumuzdekı ay bebek düşünüyorum kısmetse çalışmalara baslıcam 4 5 kg daha gıtsın ıstıyorum

inş bebiş haberinide alırız canım :))

ben 1.73 boyundayım ama çok zayıf bir yapım yok ne yazıkki 55 oldummu normale giriyor vucudum bakalım ne olcak sonuç :)

Son düzenleme:
inş bebiş haberinide alırız canım :))

ben 1.73 kilodayım ama çok zayıf bir yapım yok ne yazıkki 55 oldummu normale giriyor vucudum bakalım ne olcak sonuç :)

ins canım yanı bu son sansım son dıyetım 11 gunu atlatmak tek umudum bundan sonra başka sansım olmıya bılır ıyı haberlerımı kesınlıkle paylasıcam :)

kızlar toplanmış sınız hepınız burdayken bır kez daha tekrarlamak ıstıyorum adet donemıne gırıyoruz dıye uzulmeyın normal günlere oranla metemolızma daha cok çalışıyor oyuzden normalinden 1 veya 2 kılo fazla versınız tartıya cıkacagınız gun adet bıtımınden 48 saat sonara normale donuyor vücut ona gore ama tatlıdan uzak durmak sartıyla gecerlıdır bu soyledıklerım

Hanımlar siz yazın kilolarınızı ben müsait olduğumda güncellerim listeyi. Bu sabah aynı çıktı kilom. :(

Dizzy moral bozmak yok. Benim de dün degismemisti bugün 600gr az. önemli olan vermedigin gün motivasyonunu yitirmemen ;) 13günü tamamlayalim, bak göreceksin herkes 5-8 kilo arasi vermis olacak.
Haydi bir sabir 4. gün de bitsin :) ben ekmegimi yedim sabah. Simdi de kahvemi icecem oooh...

Dzyy aynen arkadaşın dediği gibi hiç bozma moralini oluyor arada ben daha önce 6 gün yapmıştım hergün tartılıyodum iki gün hiç vermedim sonra 6. Günün sonunda 4 kilo gitmişti

Dizzy moral bozmak yok. Benim de dün degismemisti bugün 600gr az. önemli olan vermedigin gün motivasyonunu yitirmemen ;) 13günü tamamlayalim, bak göreceksin herkes 5-8 kilo arasi vermis olacak.
Haydi bir sabir 4. gün de bitsin :) ben ekmegimi yedim sabah. Simdi de kahvemi icecem oooh...

Kahvaltıda ekmek varsa o gün kahve ve ekmek yerine yağsız sütle birlikte nesfit mısır gevreği yiyorum ben.. Daha tok tutuyo en azından.

Bi de dün bir parça diye diye 4 parça çikolata, bi avuç ceviz-badem yedim. Normal yani değişmemesi ama 13 gün sonunda ben az vericem heralde..

Son düzenleme:
Dzyy aynen arkadaşın dediği gibi hiç bozma moralini oluyor arada ben daha önce 6 gün yapmıştım hergün tartılıyodum iki gün hiç vermedim sonra 6. Günün sonunda 4 kilo gitmişti

İnşallah ben de verebilirim canım.. 13 gün devam etmeyi düşünüyorum. 7. gün kırılma noktası diyorlar..bakalım.. :)

Kizlar sizi de motive etmek icin bisi anlatayim: Eskiden yani zayifken cok sisman insanlar gördügüm zaman ne kadar iradesiz olduklarini düsünürdüm. Hele cok sismansa ve bu sismanlik bi hastalikla ilgili degilse ve sadece yeme kaynakliysa kendilerine saygilari olmadigini düsünürdüm.
Sonra yemek yemeyi seven ve streste olunca yiyerek mutlu olan bir insan olarak kilo aldim, ee tabii yasin ilerlemesi ve sportif ativitelerin de azalmasi etkili oldu :( Bu sefer de kilifina uydurmayi seven her insan gibi ben yiyince mutlu oluyorum. Yemeyip mutsuz olacagima yiyip mutlu olayim, neticede manken degilim demeye getirdim :)
Aslinda bunlarin hepsi bahane görsellik isin sadece bir boyutu diger boyutu a saglik! Daha cok ve kaliteli yasamak istiyorsak ideal kilomuzda yasamamiz lazim. Bunu sadece kendimize degil bizi seven herkese borcluyuz aslinda.
Eee tabii güzel görünmek de bonus olsun ;)
Kizlaaaar kisacasi vaz gecmiyoruz! Hepinize nazar boncugu gönderiyorum, azminize nazar degmesin diye :nazar:

Kahvaltıda ekmek varsa o gün kahve ve ekmek yerine yağsız sütle birlikte nesfit mısır gevreği yiyorum ben.. Daha tok tutuyo en azından.

Bi de dün bir parça diye diye 4 parça çikolata, bi avuç ceviz-badem yedim. Normal yani değişmemesi ama 13 gün sonunda ben az vericem heralde..

Ben de yogurdun icine müsli katiyorum tok tutsun die ;) bence regl'de olmana ragmen hic abartmamissin. özellikle bu dönemde vücut daha fazla su tutuyor. Bence sen bu azimle 10. günün sonunda reglinde etkilerinden tamamen kurtulduktan sonra ekstra 1-1.5 kilo vereceksin ki bu da dün vermedigin kiloyu fazlasiyla kapatacak! Bak ben demistim diyecem 10. günün sonunda ;)

bende 62.5 ile başladım bugün.sabah nescafe mi içtim.ben şeker kullanamıyorum sıcak içeceklerde.o yüzden şekersiz içtim.ama biraz önce bi türk kahvesi daha içmek zorunda kaldım.umarım çok etkilemez diyeti.çünkü ben liste dışına çıkıldı mı diyeti tümden bozacağını düşünüyorum.birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim.hiç açlık hissetmiyorum şimdiye kadar.spor yaparken ne olacak bilmiyorum çünkü cardio çalışıyorum.özellikle bugün 1 saatlik cardio çalışmam var.hakkımda hayırlısı...sıkılaşmak adına ayrıca callanetics e de başladım dün.umarım hepsi beraber güzel sonuçlar verir.

Back
X