- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.461
hastalığın yaklaşıyor olmasın sakın belki ödem falan oluşmuştur tuvalete çıktın mı ?
ceren senin boyun kaç kilolarımız birbirine çok yakın :))
ne kadar vermek istiyorsunn :))
165 canım 55 56 ben onumuzdekı ay bebek düşünüyorum kısmetse çalışmalara baslıcam 4 5 kg daha gıtsın ıstıyorum
inş bebiş haberinide alırız canım :))
ben 1.73 kilodayım ama çok zayıf bir yapım yok ne yazıkki 55 oldummu normale giriyor vucudum bakalım ne olcak sonuç :)
inş bebiş haberinide alırız canım :))
ben 1.73 kilodayım ama çok zayıf bir yapım yok ne yazıkki 55 oldummu normale giriyor vucudum bakalım ne olcak sonuç :)
ins canım yanı bu son sansım son dıyetım 11 gunu atlatmak tek umudum bundan sonra başka sansım olmıya bılır ıyı haberlerımı kesınlıkle paylasıcam :)
Rabbim çok bekletmedn biran önce verir mutlu haberini size inşallah bebiş gelsinde bak görülüo mu o kilo :))
Hanımlar siz yazın kilolarınızı ben müsait olduğumda güncellerim listeyi. Bu sabah aynı çıktı kilom.
Dizzy moral bozmak yok. Benim de dün degismemisti bugün 600gr az. önemli olan vermedigin gün motivasyonunu yitirmemen13günü tamamlayalim, bak göreceksin herkes 5-8 kilo arasi vermis olacak.
Haydi bir sabir 4. gün de bitsin :) ben ekmegimi yedim sabah. Simdi de kahvemi icecem oooh...
Dzyy aynen arkadaşın dediği gibi hiç bozma moralini oluyor arada ben daha önce 6 gün yapmıştım hergün tartılıyodum iki gün hiç vermedim sonra 6. Günün sonunda 4 kilo gitmişti
Kahvaltıda ekmek varsa o gün kahve ve ekmek yerine yağsız sütle birlikte nesfit mısır gevreği yiyorum ben.. Daha tok tutuyo en azından.
Bi de dün bir parça diye diye 4 parça çikolata, bi avuç ceviz-badem yedim. Normal yani değişmemesi ama 13 gün sonunda ben az vericem heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?