- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.701
selam kızlar bende aranıza yenı katıldım dun basladım isvec dıyetıne guzel gdıyo sımdi kahve mı ıcıyorum bu sefer ok kararlıyım kılolarııııııı atacagım 72 ıle basladım 13 gun sonrayı merak edıyrum
kapaklı bir tavada azıcık su ile sadece ıspanaklar sönene kadar pişirin. rengi çok değişmeyecek hala koyu olmalı. tavadan al, üarkadaşlar haşlanmış ıspanağı yiyenleri ayakda alkışlıyorumm allahım gücüne gitmesin ama nedir o ya burnumu tıkadım olmadı çiğnemeden yutayım dedim olmadı ben bu diyeti yapmam çok istiyorum ne olur kızlar bana yardımcı olun ben bu ıspanakla nasıl baş edicem yaa/
kapaklı bir tavada azıcık su ile sadece ıspanaklar sönene kadar pişirin. rengi çok değişmeyecek hala koyu olmalı. tavadan al, ü
zerine limon ve biraz kırmızı biber dök :) ben bu şekilde çok sevmiştim. 2. günümdeyim bende diyetin müthiş hızlı gidiyor kilo .6 gün yapma niyetindeydim ama sanırım 13e tamamlayabilirim, hevese geldim.giyemediğim kotlarımı bile giydim daha 2. günden. ama dikkatli olmak gerek, bi süre önce yine denemiştim ikinci günün sabahında tansiyonum çok düşmüştü. kansızlıktan dolayı. kansızlığı demir takviyesi ile düzelttikten sonra tekrar dün başladım diyete. bu diyeti yapan arkadaşlarım olmuştu gerçekten 13 günde erimişlerdi resmen. ben bi vereyim kilo sonra geri almamak için elimden geleni yaparım :) herkese kolay gelsin
yok öyle tecrübem sadece 1 gün yapmıştım bundan önce :) leblebiden bişey olacağını sanmıyorum ben bugün arada kuru dut yedim gün boyu 1 avucu bulmuştur toplamda. 58- 57 arası bişeydi başlarken kilom. bugün 2. günüm 55.7yi gördüm :) arada masum kaçamaklar yapabiliriz bence. dün yeşil çay içmiştim. bu gün henüz içmeye vaktim olmadı yeşil çayın bi kalorisi yok. içecek yasak ama ben o yasağa pek uyamıcam. inşallah emeklerimiz boşaçıkaz.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öyle deneyeyim bir daha ki sefere birde sanırım sen bu diyet de biraz tecrübelisin ben az önce tuzsuz leblebi yedim ya bir avuçu gecikk bişi olurmu dersiniz yarın tekrar başdan mı alayım yoksa arkadaşlar ?
yok öyle tecrübem sadece 1 gün yapmıştım bundan önce :) leblebiden bişey olacağını sanmıyorum ben bugün arada kuru dut yedim gün boyu 1 avucu bulmuştur toplamda. 58- 57 arası bişeydi başlarken kilom. bugün 2. günüm 55.7yi gördüm :) arada masum kaçamaklar yapabiliriz bence. dün yeşil çay içmiştim. bu gün henüz içmeye vaktim olmadı yeşil çayın bi kalorisi yok. içecek yasak ama ben o yasağa pek uyamıcam. inşallah emeklerimiz boşaçıkaz.
mutlaka faydası olmuştur .sporla destekliyorsan mutlaka görürsün faydasınıyaa cok guzel 2 gunde 2 kılo ben tartıya cıkMAYA korkuyrm acaba verdım mı dıyeee benım de ıkıncı gunum ve sımdı yuruyusten geldım ıns lah faydası olur
selam kızlar bende bugün başladım.92 kiloyum açlık hissetmedim fazla.ama geriye kalan günler nasıl geçecek düşünmüyor değilim.hadi bakalımmm
bende bugün bırakacaktım az kalsın.sabah çok halsizdim .kahvaltıda ekmek ve kahve çok az olduğu için akşamın bir yumurtasını sabah yedim kendime geldim, ekmek yemedim azıcık peynirden çaldım :) inceldiğimi aynada farketmeye başladım .şuan biraz başağrım var
3. günüm dünle aynı kilodayım, spor yapamıyorum çok halsizimcanım kac kılo verdın hıc tartıldın mı ve kacıncı gunun bugun
yanımda destekcı arkadaslar olursa yarın holivut dıyeti baslamak ıstıyorum 2 haftada 8 kg oluyo annemle ablam yaptı gecen yıl canlı ornek ama destek lazım burdan bı arkadasla yada bı kac arkadasla baslıyalım ne dersınız cvp beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?