Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım dun basladım isvec dıyetıne guzel gdıyo sımdi kahve mı ıcıyorum bu sefer cok kararlıyım kılolarııııııı atacagım 72 ıle basladım 13 gun sonrayı merak edıyrum

canıum hosgeldin bende yeniyim ve acemiyim hayırlısı bakalım sonucunu merak ediyorum bende yapacagım ama adetim bitince cünkü adet döneminde veremiyorum

Ben denilen kadar değil sadece 1.700 felan verdim ve çok yürüdüm.Ama bıraktım hem ilk 2-3 gün çok baş ağrısı çektim hem de diyetisyenleri bi dinleyin kızlar sorun dr lara zararı saymakla bitmez

arkadaşlar haşlanmış ıspanağı yiyenleri ayakda alkışlıyorumm allahım gücüne gitmesin ama nedir o ya burnumu tıkadım olmadı çiğnemeden yutayım dedim olmadı ben bu diyeti yapmam çok istiyorum ne olur kızlar bana yardımcı olun ben bu ıspanakla nasıl baş edicem yaa /

kapaklı bir tavada azıcık su ile sadece ıspanaklar sönene kadar pişirin. rengi çok değişmeyecek hala koyu olmalı. tavadan al, ü
zerine limon ve biraz kırmızı biber dök :) ben bu şekilde çok sevmiştim. 2. günümdeyim bende diyetin müthiş hızlı gidiyor kilo .6 gün yapma niyetindeydim ama sanırım 13e tamamlayabilirim, hevese geldim.giyemediğim kotlarımı bile giydim daha 2. günden. ama dikkatli olmak gerek, bi süre önce yine denemiştim ikinci günün sabahında tansiyonum çok düşmüştü. kansızlıktan dolayı. kansızlığı demir takviyesi ile düzelttikten sonra tekrar dün başladım diyete. bu diyeti yapan arkadaşlarım olmuştu gerçekten 13 günde erimişlerdi resmen. ben bi vereyim kilo sonra geri almamak için elimden geleni yaparım :) herkese kolay gelsin

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öyle deneyeyim bir daha ki sefere birde sanırım sen bu diyet de biraz tecrübelisin ben az önce tuzsuz leblebi yedim ya bir avuçu gecikk bişi olurmu dersiniz yarın tekrar başdan mı alayım yoksa arkadaşlar ?

ben ıspanaga bırazda zeytn yagı koyup yemıstım benım ıcın yumurtadan daha ıyıydı fazladan gunluk 2 3 bardak sekersız cayy ıcsek olur mu ben caysızz yapamam bılenınz var mıııııı

yok öyle tecrübem sadece 1 gün yapmıştım bundan önce :) leblebiden bişey olacağını sanmıyorum ben bugün arada kuru dut yedim gün boyu 1 avucu bulmuştur toplamda. 58- 57 arası bişeydi başlarken kilom. bugün 2. günüm 55.7yi gördüm :) arada masum kaçamaklar yapabiliriz bence. dün yeşil çay içmiştim. bu gün henüz içmeye vaktim olmadı yeşil çayın bi kalorisi yok. içecek yasak ama ben o yasağa pek uyamıcam. inşallah emeklerimiz boşaçıkaz.

yaa cok guzel 2 gunde 2 kılo ben tartıya cıkMAYA korkuyrm acaba verdım mı dıyeee benım de ıkıncı gunum ve sımdı yuruyusten geldım ıns lah faydası olur

ıspanağı haşladıktan sonra 1 yemek kaşığı kadar yoğurt koyun ve nane serpin öyle yeyin damak tadınıza azda olsa uygun hale getirebilirsinizz
yada çiğden doğrayın üzerine domates olduğu gün onuda doğrayın ben birde taze soğan doğruyordum salata gibii yeyinn
tamak tadınıza uydurmya çalışınn
yoğurt olduğu günn nane serperek tüketin
havuç olduğu gün rendele limon sık ye
tavuk etinizi haşladığınızda yeşil salatanın içine doğrayın eti
ben daha önce yaptığımda böyle yapmıştım

Arkadaşlar çok güzel tavsiyeleriniz..bende ıspanağı zor yemiştim..dediğiniz gibi deniycem..2.günüm bitti..kararlıyım bu sefer olacak..bugünkü öğünlerimde birazcık kaçamak yaptım..mesela domates yoktu 1tane yedim..8-10 adet badem yedim.(çalıştığım için zorlanıyorum öğleden sonraları..bir de akşamki bifteğim 250 gr.dı..salatamda bol limonlu ve 1porsiyondan fazlaydı:)

selam kızlar bende bugün başladım.92 kiloyum açlık hissetmedim fazla.ama geriye kalan günler nasıl geçecek düşünmüyor değilim.hadi bakalımmm

merhaba kızlarrr. ben bu diyete ayın 24ünde başladım bugün 4.günüm olacak inşallah. biraz açlık çektiğimin dışında hiçbir problemim yok . bende erzurumlu gibi kilolu bir insanım 86 kiloyla başladım boyum 1.65 artık yavaş yavaş vermeye karar verdim kilolarımı çünkü artık beğendıgım kıyafetler olmamaya basladı. ben yumurtanın beyazını yıyemıyorum midemi bulandırıyor onun dısında butun kurallara uyuyorum sadece ıspanagın yanında bı tatlı kasıgı yogurt yıyorum yoksa yıyemıyorum :/ bakalım insallah vermıs olacagım gercekten kurtulmak ıstıyorum . hergun en az bı saat spor yapıyorum ve en az 2 lıtre su ıcıyorum . herkese allah sabırlık versın açlık cekmek zor bısey insallah butun bayanlar fazlalıklarından kurtulurrrr :)

herkese gunaydın bugun isvec de 3.gunum sımdılık ıyı tartılmadım ama gobegıın ındıgını farkediyorum bız bu dıete ailecek basladık annem ve dıger 2 ablamla brlıkte ablam 3 gunde 2.500 kılo vermıs anem 1 gunde 1.700 vermıs ben daha tartılmadım ama bende vermek ıstyrum kıızlar hepımız bırbrımıze dua edelım insallah verırız ve br daha bu kıloları alMayızzzzzzz AMİN ........

Son düzenleme:
bende bugün bırakacaktım az kalsın.sabah çok halsizdim .kahvaltıda ekmek ve kahve çok az olduğu için akşamın bir yumurtasını sabah yedim kendime geldim, ekmek yemedim azıcık peynirden çaldım :) inceldiğimi aynada farketmeye başladım .şuan biraz başağrım var

merhaba kızlar ben bu dıyetı bıtırelı 2 gun oldu yanı 15 gunum toplamda 4,5kılo verdım yanı emın olun 2 haftada 4 kg verıyorsunuz gercı bunyedn bunyeye degısıyo ama benım bunyem en kotusu sanırım 30 gune tamamlıcam yıne aynı dıyet arada meyva yıyorum hıc yemedende olmuyo cıldırmıs dırumdayım 62 kg bı gıram ınemıyorum cakıldım :)

yanımda destekcı arkadaslar olursa yarın holivut dıyeti baslamak ıstıyorum 2 haftada 8 kg oluyo annemle ablam yaptı gecen yıl canlı ornek ama destek lazım burdan bı arkadasla yada bı kac arkadasla baslıyalım ne dersınız cvp beklıyorum

canım kac kılo verdın hıc tartıldın mı ve kacıncı gunun bugun

canım kac kılo verdın hıc tartıldın mı ve kacıncı gunun bugun
3. günüm dünle aynı kilodayım, spor yapamıyorum çok halsizim 58 ile başladım 55.8im şuan .54ü görüp bırakabilirim açlıkı motivasyonumu düşürdü.farklı bi diyet yapıp spor yapacak enerji bulmam gerek .

Beraber başlayabiliriz istersen bende yarın başlıyorum. birbirimize destek oluruz. bu arada benim kilom 86 boyum 172 bakalım sonuç ne olacak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…