• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar lütfen bir bakın!!!!!

Sabah kahvaltıya kalkamadım kahve içemedim yani, biraz önce de bi lokma pasta yedim. sizce devam edeyim mi yoksa yarın tam anlamıyla başlayım mı ??????????

Kızlar lütfen bir bakın!!!!!

Sabah kahvaltıya kalkamadım kahve içemedim yani, biraz önce de bi lokma pasta yedim. sizce devam edeyim mi yoksa yarın tam anlamıyla başlayım mı ??????????

canım bence bastan yap derim cünkü bu diyet kacamak ve farklılık kabul etmiyo yani veremiyorsun fazla sana tavsiyem liste dısına cıkma tabi sen bilirsin tatlım hadi kolay gele zor ama süper bi diyet

merhaba kızlar bende başlamak istiyorum ama et yerine ne yenbilir bir fikri olan varmı acaba

canım ben hiç et yememiştim et yerine haşlama tavuk yemiştim bişey farketmedi ama liste dısı bişey yememeni tavsiye ederim ha bide ıspanak yerine brokoli yemiştim

gunaydın canım ya ben tartılmaktan korkuyrm ben 4 gunumdeym her gun 45 dk yuruyus ve yanında spor hareketlerı yapıyorum dunn gece halsızlestım bı de bas agrısı oldu ama yıne de pes etmek yok yola devam bırbrımze destek olabılır papatyamm123
Sporla desteklemen süper..bende sadece yürüyüş yapabiliyorum ama 45 dk yı bulmuyor hergün..evde koşu bandımda var ama işten gelince halim kalmıyor binmeye..yarın 5 günümüz:)) ben 4.günün akşamı biraz liste dışına çıktım.portakal ve yoğurt yerine 3dilim salam ve bol salata yedim:) harfiyen uygulayan varsa bravo..çünkü gerçekten fazlasıyla kilo verdirebilecek bi diyet..yarın listeden beslenmeye devam..bir de hergün 2.5 litre su içiyorum

günaydın kızlarr :( of ben dün çok spor yaptım ve halsiz düştüm o yüzden bi kase daha yoğurt ve meyve yedim :( yazdıklarınızı okudum bende yeniden başlamaya karar verdim bugün üçüncü günüm olcaktı ama birinci günüm artık :( kilomda dün 63,2ydi dün ki kaçamaklar yüzünden bugün 63,3 :(

günaydın kızlarr :( of ben dün çok spor yaptım ve halsiz düştüm o yüzden bi kase daha yoğurt ve meyve yedim :( yazdıklarınızı okudum bende yeniden başlamaya karar verdim bugün üçüncü günüm olcaktı ama birinci günüm artık :( kilomda dün 63,2ydi dün ki kaçamaklar yüzünden bugün 63,3 :(
Bu diyet liste dışına çıkmayı ve kaçamakları kabul etmiyo gerçekten..yine de tatlı ve yağlı şeylerden uzak durucaz..sebze ve et yemeye devam..vericez kiloları:)

elif naptın cnm nasıl gıdıyorr meyva suyu ıcmek ıstemıyorum 1 lt su 5 bardak portakal suyu ıctım dahada ıcmem sanırım :) aclık yok sımdılık

aynen cerencim 1 bardak greyfurt suyu 1 lt portakal suyu 1.5 litre su 2 fincan bitki çayı bende de açlık yok ama dün biraz başım ağrıdı. Bu sabahta greyfurt suyuyla başladık şimdilik iyi inşallah böyle gider.

aynen cerencim 1 bardak greyfurt suyu 1 lt portakal suyu 1.5 litre su 2 fincan bitki çayı bende de açlık yok ama dün biraz başım ağrıdı. Bu sabahta greyfurt suyuyla başladık şimdilik iyi inşallah böyle gider.

evt cnm bugunude atlatıkmı ıyı olur basarısı oldu oyuzden aksam 7:30 gıbı bır tane elma yedım ondan sonrada ıyı gıttı 3 saat sonrada yatım zaten

Sporla desteklemen süper..bende sadece yürüyüş yapabiliyorum ama 45 dk yı bulmuyor hergün..evde koşu bandımda var ama işten gelince halim kalmıyor binmeye..yarın 5 günümüz:)) ben 4.günün akşamı biraz liste dışına çıktım.portakal ve yoğurt yerine 3dilim salam ve bol salata yedim:) harfiyen uygulayan varsa bravo..çünkü gerçekten fazlasıyla kilo verdirebilecek bi diyet..yarın listeden beslenmeye devam..bir de hergün 2.5 litre su içiyorum

Liste dışına çıkmadım diyemem kırmızı et yiyemiyorum bi de ıspanak yiyemedim ıspanak olduğu zamanlarda sadece yoğurt yedim.biftek yerine de tavuk. bu gün 5.günümdeyim.4 kilo eksik gösteriyor tartı.Ama kendimi halsiz hissediyorum.

Liste dışına çıkmadım diyemem kırmızı et yiyemiyorum bi de ıspanak yiyemedim ıspanak olduğu zamanlarda sadece yoğurt yedim.biftek yerine de tavuk. bu gün 5.günümdeyim.4 kilo eksik gösteriyor tartı.Ama kendimi halsiz hissediyorum.

canım o dusunceyı kafandaan at kendıne gel sonunda verıcek oldugun ve verdıgın kg dusun ne guzel 4 kg vermısın oyle dusunmeye devam edersen halsız olursun mutlu ol :) 4 kg gıtmıs valla ben 13 4 anca verdım :)

ya ben normalde cok su ıcen bırı degılım ama bu dıyet yuzunden ıcım dısım su oldu ancak 2 lıtre iciyorum bugun 5 gunum ve sımdı sabah kahvaltımı yapacagım 1 tane rendelenmıs havuc

kızlar selam ablam regl olmus o da dıetın 5 gununde sız ce devam etmsinde bı sakınca var mı yoksa bırakp bttktenn sonra tekrar mı baslasın bılenız var mı

canım o dusunceyı kafandaan at kendıne gel sonunda verıcek oldugun ve verdıgın kg dusun ne guzel 4 kg vermısın oyle dusunmeye devam edersen halsız olursun mutlu ol :) 4 kg gıtmıs valla ben 13 4 anca verdım :)

evet okulda arkadaşlar farkettiler kilo verdiğimi. halsizlik filan kalmadı zaten çok mutlu oldum bu gaz beni 3 gün daha götürür :) sonrası Allah kerim

herkese merhaba.. 8 aylık ıkızlerım var dogum kılolarımın hıcbırı kalmadı hatta hamıle kaldıgımda 64 kıloydum sımdı 62.5 ama evlenmeden önce hep 55-57 arasıydım ve tekrar o kılolara dönmek ıstıyorum boyum 1.70 bu dıyetlede fazla kılo vermekten korkuyorum sadece 4 yada 5 kılo vermek ıstıyorum dukan dıyetıne basladım ama surduremedım.. bu dıyet 13 gun dıyınce denemek ıstıyorum ama malum ıkızlerım var cok halsızlık yapıyormu ve verılen kılolar alınıyormu dıkkat edıldıgı zaman bıle.. sporda gereklı sanırım bu dıyetle bırlıkte yardımcı olursanız sevınırım

bu iyi fikir yani ıspanak olduğu zamanlar sadece yoğurt. çünkü ıspanak yüzünden bu diyetten soğumak üzereydim. madem sen böyle kilo vermişsin bende böyle böyle deniyim :) yarın tekrar birinci günüm olcak ama bugnde diyettekileri yedim liste dışına çıkarsam alışırım tekrar diye

Back
X