Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hadı bakalım bır bırımıze destek olalım :)

kızlar ben cuma gunu basladım 67 kg ile hergun 1 saat yuruyus yapıyorum sabah tartıldım 64 olmusum dun 65 kg ıdım :) devam bugun 4 gunum

Son düzenleme:
Bende bugun başladım :))) herkese kolay gelsin..ıspanagıma yumurta kırdım yedim simdi domatesimle..ben bu diyetle zamanında 13 gunde 9 kilo vermiştim...bakalım bu sefer kac kilo vericem :)))m

kızlar bende bugün isveç diyetine başladım ilk gün için fena sayılmazdı sadece haşlanmış ıspanak ve yumurtayı tavada karıştırarak pişirip tükettim. bir de kızlar ben çaysız duramıyorum birşeyler içmem lazım muhakkak içsem birşey olur mu şekersiz olarak?

Iyi gecelerr, bugun 4. Gunumdu diyette okula gittigim icin ufak degisiklikler yapiyorum valla ne yalan soyliyim ama kilom da az olmasina ragmen 3 gunde 53.5dan 52 ye indim cok mutluyum ve bu aradaki ufak kacamaklarla diyetin daha saglikli oldugunu dusunuyorum uzun sure ac kalinca seker dusuyor malum tabi kacamak dedigim cikolata degil kuru kayisi keciboynuzu ya da activia falan :)

hoşgeldin nurbanu..bence şekersizolduğu içintüketmekte zarar yok.valla bende içiyorum yoksa budiyetin devamı mümkün olmaz.mesela benakşam yemeğinden sonra azsütlü tatlandırıcılı neskafe içmezsem olmaz...Kolay gelsin.

Merhabalar ben bugün tartıda 66.3'ügördüm.Amasonra hemenkayboldu.66.6oldum.Şuu digital tartılardan hiç hoşlanmıyorum.

İlk günüm akşam yemeğinden sonra biraz zorladı.Erken yediğim ve 12'den önce yatmadığım düşünülürse normal tabii.canım birşeyler istedikçe limonlu su ve 7 otluçay içtim.

Bugünde akşam yemeği ile öğleni yer değiştirmeyi düşünüyorum.bir yerde yazıyordu bu hani yapılabilir şeklinde.sizlerden ne haberler???

Bügünde bitti diyelim. Biraz önce yaklaşık 45,dakikalık spor yaptım bayağı hızlı tempoda. Aslında hal kalmıyorda yarınbir 65 görsem süper olur.

Millet 20-30 kilo veriyor. Onlar gibi iradeli olmak istiyorum.

Lütfen yazışalım yoksa 13 günü iyi göremeyiz arkadaşlar...

Ben çok kötüyüm bugün açlıktan bayılacağım.Ama şu üçüncü günümde tartıda tık yok. valla böyle olunca moral ve diyete karşı motivasyon sıfır.ben yineisveçi 6 günyapıp bırakayımn da haftaya şuezgi uzamnaselin listelerine başlıyayım.hiç olmazsa ara öğün var orada.

İnanın şu gözümün önünden puuuf puff poğaçalar geçmeye başladı bile...

aranıza yeni katıldım bende bugün isveç diyetine başladım valla şuanlık iyi gidiyor 13 gün gözümde hiç bu kadar büyümemişti aman ne var on üç gün çabucak geçer diyen ben heralde diyet psikolojisi ya on üç yıl gibi geliyorr destek olalım birbirimize motivasyona ihtiyacım varr.. bu arada bir arkadaşımın arkadaşı bu diyetle 13 günde 13 kilo vermiş ondan sonrada sadece birazcık dikkat etmiş ve bir daha geri almamış bunu duyunca başlamaya karar verdim hayırlısı şuan tam 79 kiloyum

bende 68 kg basladım 8 gunum arda kacamaklar olmadı degıl 62 kg oldum basarırsın cnm azıcık azım :) basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…