- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.661
merhabalar, benimde bugün ilk günüm.Boy 165 67 kiloyum . 58 olmak istiyorum.geçen ay bir 6 gün yapıp bırakmıştım.amaharfiyen değil daha az yiyordum ıspanak falan atlıyıordum. Bu sefer tam yapıcam inş.
Daha fazla su,daha fazla hareket ile vira bismillah...
Bende bugun başladım :))) herkese kolay gelsin..ıspanagıma yumurta kırdım yedim simdi domatesimle..ben bu diyetle zamanında 13 gunde 9 kilo vermiştim...bakalım bu sefer kac kilo vericem :)))m
kızlar ben cuma gunu basladım 67 kg ile hergun 1 saat yuruyus yapıyorum sabah tartıldım 64 olmusum dun 65 kg ıdım :) devam bugun 4 gunum
benım yuzumde alerjı yaptı kızarık olustu sızdede oldumu boyle şeyler
kızlar bende bugün isveç diyetine başladım ilk gün için fena sayılmazdı sadece haşlanmış ıspanak ve yumurtayı tavada karıştırarak pişirip tükettim. bir de kızlar ben çaysız duramıyorum birşeyler içmem lazım muhakkak içsem birşey olur mu şekersiz olarak?
Aaa çok motive edici bu benim için.arkandan geliyorum Ceren.sen kaç olmayı planlıyorsun bu arada.
57 canım karalıyım bu baska dıyetlere benzemıcek :)
57 canım karalıyım bu baska dıyetlere benzemıcek :)
bendede oldu yüzum değil ama sırtımda garip sivilceler oldu ve gerdanım egzama gibi birşey oldu krem kullandım gecti ama çok kaşıntılıydı
ben bu diyete tamamen uydugum halde sadece 3, 4 kilo verdim sonrada geri aldim :S
peki teşekkürler sizin diyet biteli ne kadar oldu?
bende 68 kg basladım 8 gunum arda kacamaklar olmadı degıl 62 kg oldum basarırsın cnm azıcık azım :) basarılararanıza yeni katıldım bende bugün isveç diyetine başladım valla şuanlık iyi gidiyor 13 gün gözümde hiç bu kadar büyümemişti aman ne var on üç gün çabucak geçer diyen ben heralde diyet psikolojisi ya on üç yıl gibi geliyorrdestek olalım birbirimize motivasyona ihtiyacım varr.. bu arada bir arkadaşımın arkadaşı bu diyetle 13 günde 13 kilo vermiş ondan sonrada sadece birazcık dikkat etmiş ve bir daha geri almamış bunu duyunca başlamaya karar verdim hayırlısı şuan tam 79 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?