Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende 68 kg basladım 8 gunum arda kacamaklar olmadı degıl 62 kg oldum basarırsın cnm azıcık azım :) basarılar

bende geçen yıl 72 kiloyken başlamıştım bu diyete tabi harfi ahrfine asla uyamadım ona rahmen 3-4 kilo vermiştim sonra kafama göre uydurma karışık diyetlerle 63lere düşebildim ama eliptik bisiklette her aksam 1 saat spor yapıyordum temmuzda düğünüm oldu o gün bugundur ne spor ne diyet allahtan kilo almadım ama veremiyorumda 63 64 arası cakıldım kaldım mayıs haziran gibi bide bebek düşünüyorum acilen ilk hedef 58 aslında 55 56 olmam lazım cünkü boyum kısa 162:/ yani kilom aşırı olmasada balık etli duruyorum tekrar isveç diyetine başlasam bunun yanında önerdiğiniz şeyler varmı acil motive olmalıyım helpppppppppp!!!

ben de kilo mağdurlarındanım hem de yıllardır.daha önce bu diyeti yapmıştım faydasını da görmüştüm ama verdiğim kiloları çok çabuk geri aldım.Şimdi yeniden yapmayı düşünüyorum pazartesi başlıycam malum diyet başlangıç günü pazartesidir :) Pazartesi başlayacak olanlar varsa ya da yakın günlerde başlayanlar varsa haberleşerek götürelim destek oluruz birbirimize.Yapabileceğime inanıyorum irademe sahibimdir.Hepimize kolay gelsin

arkadaşların yazdıklarını okudukça verdikleri kiloları duydukça heyecanlanmaya başladım.Bi çok insan yeniden almadığını yazmış en çok cazip kılan da bu kısmı.76 kiloyla start alıcam diyete. OFFF OFFFFF

Benbugün tartıda 65.7yi gördüm.Uuzn zamandır 65leri görmemiştim.son günlerde azcık aştım aslında listeleri hatta bayağı diyeyim.Ama insana az yeme disiplini kazandırdığı bir gerçek..yarın 5.günden devam ediyor olacağım.

Ceren müthişsin 8. günde 7 kilo haaa bravoo.

Merhaba, ben de artık bir diyetdaşınızım (o nasıl bir kelimedir ya.. ) Günlerdir ilk gün bugün diyerek diyete başlıyorum ama akşam yemeğine gelince bozuluyor.. :/ anneme bu akşam etli ve sebzeli bir yemek yap dedim bamya falan yapacak sanıyorum kadıncağız tava yapmış yiye yiye öldüm ben de sonra pek çok kurallara aykırılık sonunda 600 gram olsun verdiğimi gördüm ^_^ tabi öyle üç beş kilo değil ama 600 gram da 600 gramdır en kötü ihtimalle 2 kg verip 48 olmak hedefimdi ama bu da belki başlangıç sayılabilir

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugün başladım.92 kiloyum açlık hissetmedim fazla.ama geriye kalan günler nasıl geçecek düşünmüyor değilim.hadi bakalımmm

selam kızlar ben 66 kıloyum.boyum1.68. hedefım 11 kılo.hıc bu kıloya cıkmamıtım.hamılelık harıc.dogum sonrası eve geldıgımde bıle 64 kıloydum.ama 6 ay ıcınde 54 e dustum.ama busene ne olduysa bana aldım basımı gıttım.hep yarın baslıyorum dedım basaramadım.n.yarın bu son olur.yarın baslıyorum bu dıyete.gun gun yazıcam sıze.. ıncecıkk olmak dılegıyle..

Şu an kahvemi içip başlıyorum.Bu gün itibariyle başlayan varsa lütfen birlikte hareket edelim.başaracağımızdan eminim.VİRA BİSMİLLAH

haşlanmış ıspanak ve 2 yumurta... zorlanırım diye düşündüm ama öyle bi şartlanmışım ki yedim gitti.yaparız hanımlar.ben bugünü bitti sayıyorum.daha önce de yaptım ben bu diyeti 8 9 yıl kadar önce ciddi bi kilo kaybım olmuştu.yine olucak.13 gün dediğin nedir ki çabucak geçip gidecek

Kızlar size önemli bişey sorucam... Ben daha önce bu diyeti 4 gün yaptım ve 4 kilo verdim hemde hiç spor yapmadan ayrıca sabahları kahveye 2 kesme şeker atıp birazda süt koyuyodum, öğlenleri ıspanak yemiyodum, akşamları sadece haşlanmış tavuk yiyodum yani listeye tam uymayarak 4 günde 4 kilo verdim. Ben şuan yurtta kalıyorum ve bu diyete tekrar başlıycam bu sefer sporla destekliycem ve akşam yemekleri hariç bütün öğünlere uyucam ama akşamları malesef haşlanmış biftek bulamam yurtta bir tek salata yemeyi düşünüyorum. Sizce kilo verebilir miyim?

arkadaşlar herkese merhabalar bende yarın bu diyete başlamak istiyorm destek ve motive için benide aranıza alın hep birlikde devam edelim ben buraya elma diyetinden geldim elma diyeti uyguladım ve 3,5 kg yakın kilo kaybım oldu fakat vermem gereken kilo daha çok olduğu için bu diyeti uygulayacağım umarım veririm artk ben listeye tam anlamıyla uymak istiyorummm :)

süper bi diyet 10 günde 5 kilo verdim hemde sporsuz... ama grip oldum son 3 günü yapamadım tekrar baslamak istiyorum fakat suan regl oldum bitince baslıcam bence bunun adı isveç değil sabırsızların diyeti olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…