- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.641
bırakma belki sonraki seyir halinde verebilirsin.ayrıca 13 gün boyunca 5 kilo verenlerde var.sorun şu anda nasıl yaptığın.çok uyku düzensiz ve fazla ve hiç sporsuz bunu yapıyorsan kilo vermen çok kolay değil.bu diyette hareket fazla edilmemesi önerilsede çoğu site ve doktorların önerisinde olması gerekiyor
Bugün sabah tartıldığımda 1 kilo verebildiğimi gördüm sonunda.İşin aslı hareketsiz biride değilimdir.Çalışmıyo olmama rağmen evde kolay kolay yerimde durmam.Onun dışında akşamları yarım saat egzersiz yapıyorum.Neden böle oldu anlamadım ama devam etmeye çalışacağım.Her ne kadar tavsiye edilmese de yeşil çay içmeden duramıyorum ne yazık ki.Bu diyet metabozlimamı çökertti çünkü.Yeşil çay da imdadıma yetişiyor bu durumda.
Pazartesi günü diyete başlayıp devam eden arkadaşlar siz de durum nedir?
esmesben bugun basladım ama bıseyı anlamdadım sanırm senın kg fazla deyıl 13 kg verenler bıraz 75 ve uzerı kılo olanlar dıye dusunuyorum
Bugün sabah tartıldığımda 1 kilo verebildiğimi gördüm sonunda.İşin aslı hareketsiz biride değilimdir.Çalışmıyo olmama rağmen evde kolay kolay yerimde durmam.Onun dışında akşamları yarım saat egzersiz yapıyorum.Neden böle oldu anlamadım ama devam etmeye çalışacağım.Her ne kadar tavsiye edilmese de yeşil çay içmeden duramıyorum ne yazık ki.Bu diyet metabozlimamı çökertti çünkü.Yeşil çay da imdadıma yetişiyor bu durumda.
Pazartesi günü diyete başlayıp devam eden arkadaşlar siz de durum nedir?
super kac kılo gıttı bıde kg fazla olanlar daha caabuk verıyo bu dıyetde sanırım
Kızlar ben yurtta kalıyorum. Burda haşlanmış et bulamıyoruz malesef diyetin sadece biftek kısımlarına uyamıyorum yani ama diğer her şeyi harfi harfiyen uyuyorum. Her gün düzenli spor yapıyorum. 6 kilo vermem lazım sizce bu 1 haftada bu diyetle mümkün mü??
mekik , yürüyüş Yada spor yap imkanın varsa ama sarkma verir vermez belli olmazmı bilemiyorum sonrasını canım sen işini garantiye al karın kaslarını çalıştır :) 5 kilo verip 10 kilo gibi gözükür moral olur
bak canım benim.ben 5 kilo verdim ama 7 gün uyguladım.ve daha kilolu biriyim 101.700 gram sen de 102 kiloyla başladım. o kilo aldım diyenler bu diyeti uygulayıp sonradan yemeklere yüklenip bu diyeti suçlayanlardır. bende bıraktığım günden beri 400 gram aldım ama neler yemedim ki fındık fıstık cekirdek cips kola meyve suyu lahmacun dürüm vs. vs yani bu aburcuburluk adamı öldürür ve süründürür bu yüzden kilo alınmıyor.sen bunu uygulayıp 800 kalorili bir diyet ki bu bitince 1700 kaloriye yüklen 2 katından fazla birde. bu nedenle eğer diyet yapacaksan kimseyi takma kendini düşün yeter beni bile düşünme.inan her şey kafada bitiyor ben yüzlerce diyetisyene gittim kilo veremedim bana kilo verdiren tek diyet bu.sarkmada yok vücudumda sarksa benim sarkardı.sarkmaması için zaten spor yapmak şart bu diyet spor yok desede her halükarda spor istiyor
nasıl yani spor yaparsam 5kilo verip 10 kilo vermiş gibi gözükürüm?
ben normalde de diyetim olmamasına rağmen mekiğimi çekiyor ve evde egzersizlerimi yapıyorum
isveçtede yaparım üşenmem fakat spor yapacak halim kalmıyor yazmıştı bazı üyeler
motive yükseltici şeyler yapmanız lazım.bende halsiz hatta sinrli oluyorum ama motive edici şeylerle uğraşmaya başladım evde spor değil dışarıda yada parkta oturmayı denedim dışarı seyretmeyi vs. vs hani sizin bünyenizle alakalı diyeceğim ama öyle değildir kesinlikle kendinle alakalı sen öyle hissetmek istiyorsan öyle oluyor.ben şu an yapmıyorum başlayacaktım başlayamadım. ama kilom inanır mısın kalıcı oldu almadım kilo filan aksine 500 gram daha gitti şu an börek tatlı yememe rağmen kısa sürede tekrar başlayacağım
Diyete 78 kilo ile başladım.İşin tuhaf kısmı ise daha önceleri hiç diyet yapmadığım halde yediklerime dikkat ederek kolay kilo verirdim.Sanırım bu diyetin özelliği ilk haftasından sonra etkili olması.En azından benim için öle olduğu kesin.
bende buğün başladım bu isveç diyetine. ama hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. çok acıklmadım ama moralmen kendimi kötü hissediyorum.. bana destek verin arkadaşlar. vermem gereken 1kg var. çok acil vermeliyim. 2 günde verebilirmiyim bu 1 kg mı ? lütfen bu isveç diyetine yapan birileri yorum yazsın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?