Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba hanımlar. isveç diyetini hep duyuyorum ama yapmaya korkuyorum. şimdi şöyle sayfalara bi gözattım da gaza geldim ben de yapmak istiyorum:) bi kaç sorum olucak... çok fazla riskten bahsediliyo nette araştırdım da işte isveç diyeti sonrası kilo vermek zorlaşıyormuş mesela. bi de bu verilen kilolar yeme düzenimizi değiştirrince geri alınıyo mu, diyet sonrası nasıl bi beslenme yapmayı düşünyorsunuz? son olarak da spor yapıyor musunuz ben jilliana devam etmek istiyorum da yapabilir miyim acaba?

vaaaayyy beş günde beş kilo müthiş bir rakam. ben senin yerinde olmak için neler vermezdim. sakın bırakma vallaha bu gidişle 9-10 kilo verirsin herhalde.

sakın sakın sakın bozma. sürekli yaz buraya ben hep burdayım akşama kadar sana destek olurum. benimde 4. günüm ama tartılmaya korkuyorum vermemişimdir belki diye :)

Ayyyyy canım benim, ne tatlı şeysin sen öyleeee :52: Tamam bozmayacağım, seni dinleyeceğim. Bende sana destek olayım bari ,sen ne alemdesin bana da anlat:39: Ama bak gün içinde gelir açım diye yapışırım yakana :53:

merhaba hanımlar. isveç diyetini hep duyuyorum ama yapmaya korkuyorum. şimdi şöyle sayfalara bi gözattım da gaza geldim ben de yapmak istiyorum:) bi kaç sorum olucak... çok fazla riskten bahsediliyo nette araştırdım da işte isveç diyeti sonrası kilo vermek zorlaşıyormuş mesela. bi de bu verilen kilolar yeme düzenimizi değiştirrince geri alınıyo mu, diyet sonrası nasıl bi beslenme yapmayı düşünyorsunuz? son olarak da spor yapıyor musunuz ben jilliana devam etmek istiyorum da yapabilir miyim acaba?

hosgeldin aramiza ee haliyle ayni yeme aliskanligina donersen aliyosun ben gecen yil yaptim 13 gunde 7 kilo verdim sonra elma rejimi yaptim 18 gun sonra 2 ay dikkat ettim 17 kilo vermistim 4 ay gibi bi surede ama aralarda verdim hep surekli rejimde degildim sonra saldim kendimi 7 ay sonra 10 kilo almistim tekrardan. yani beslenme aliskanligini degistirmek lazim senin kac kilo fazlan var ona gore yap isvec rejimi insana moral veriyo benim 4. gunum bugun 1.7 kilo vermisim bence fena sayilmaz

Bende geçen yaz isveç diyeti yapıp 10 kilo kadar vermiştim. hiç kaçamak yapmadım tamamen uydum diyete spor olarakta pilates yaptım ve baya inceldim. bayramda herkes çok güzel olmuşsun artık ne ver ne al dediler tam kilondasın dediler. çok sevindim ama okullar başlayınca dikkat edemedim verdiğim 10 kiloyu 20 olarak geri aldım. :( ayrıca bu diyeti yaparken baya halsiz kalıyordum çok zor bir diyet.s.s isveç yapacaklar 2 kere düşünsünler yürüyerek hali kalmıyor insanın spor yapmadan sıkılaşmakta zor zaten mutlaka spor şart. ben kolay olsun diye pilates yapmıştım. dikkat edilmezse 2 katı olarak geri geliyor kilolar. 10 kilo verdim tamamdır artık zayıfım deyip dikkat edilmezse çok daha fazla kilo alınıyor.

koca pazarda ıspanak bulamadım. balık falan aldım işte bende. yakınımda kasap yok biftek yerine 4 küçük kasap köfte yedim akşam yemeğimde. bugün ilk günümdü ve ben biraz bitkin hissettim kendimi. ama iyiyim yani istikrarlı devam edicem:32:

şu an 63 kiloyum 168 boyum . hedefim 52 kilo ama ilk etapta bi 55 olup duruma bakiyim diyorum :) korkuyorum aslında, çabuk kilo almaya müsait bir yapım var. isveç diyeti yapıp da sonrasında istikrarlı olarak rejim yapmaya devam edebilir miyim o yüzden endişeliyim :) biraz düşüneyim en iyisi ben bu konuyu :D

herkese günaydın :) kahve suyu koydum şu an biraz keyifle içip yürüyüşe çıkıcam. dün akşam yemeginden sonra 2 küp karpuz yedim inş bozulmamıştır diyetim :52:

kahvemi içtim yürüyüşe çıkıyorum kızlar bugün akşama kadar yazamayabilirim ananemlere gidicem gece dönerim ancak :) iyi günler herkese

bende kaçtım:10::10::10::10::10::10:
önce oğlumu aikido antrenmanına bırakacağım,o antrenmanındayken bende yürüyüş yapacağım..sevgiler

Son düzenleme:
selam kızlar tam hız devam ediyorum. dün akşam yemeği yiyemedim dışardayım diye 3 dal çubuk kraker bir tanede eti form yedi o kadar

sabah kahvemi içtim bakalım devam ediyorum.

dün akşam iki ayrı antrenmanda yaptım. pazar olsada tartılsam diye bekliyorum

Pazartesi baslıyorum bugun alısverıs yaparım .benimle beraber baslayacak olan varmı
Moral oluruz bırbırımıze? 160 boy 74.4 kilo
:46:

saat 2:30 gibi ikinci öğünümü da yedim,ardından kahvemi içtim.şimdilik iyi gidiyor.bugün 1 saat yürüyüş yaptım,oğlumu ikna edebilirsem eğer(9 yaşındadır:55:)akşam 1 saat yürürüm gene...
3.oğünüm da saat 5:30 gibi olur..
sevgiler...

Son düzenleme:
selam kızlar tam hız devam ediyorum. dün akşam yemeği yiyemedim dışardayım diye 3 dal çubuk kraker bir tanede eti form yedi o kadar

sabah kahvemi içtim bakalım devam ediyorum.

dün akşam iki ayrı antrenmanda yaptım. pazar olsada tartılsam diye bekliyorum

selam,umarım sonuç beklediğin gibi olur.

Son düzenleme:
Back