Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah canım benim, senin de çok güzel kilo vereceğine çok içten inanıyorum:54: çünkü hayatım senin kilon benden fazla..bu güzel bişy.. Gerçekten, çünkü yumuşak yağların var, ben aslında diyete başlamadan birkaç kilo alıp sıcak yağ depoladıktan sonra başlamayı bile düşündüm.. Vücudu kandırma taktiği olarak sonra dedim bir de onlar da depolanır boşver..

Kilo fazlan yumuşak yağların hızlı bir şekilde gider, aynı bir sıvı yağ gibi, taa ki yerleşmiş artıkderiyle bütünleşmiş yağlara gelene dek(selülit gibi, göbek katları çizgisi gibi, gıdı ve el parmakları gibi ) bunları da margarin yağ gibi düşünebiliriz..

Benim kemikler iri olduğundan 33 kilo zaten düştüğünde geriye kalan organları da düştüğünde ete tutunmuş yağdan ibaret oluyor ve bu yağlar senelerdir ve hatta çocukluğumdan beridir orada gayet uzun bir hayat sürdükleri için hiç çıkmaya niyetleri olmayan beleş oturan kiracı gibi kavga ediyolar benle gitmemek için ..:47: :4:

O yüzden tahminimce sen benden daha çok kilo vermiş olursun diyet bitince, peki bişy sorcam hayatım sen bu fiyetten sonra neye başlamayı düşünüyorsun aklında başka bir diyet var mı yoksa yok artık daha az beslenip spor yaparım falan tarzı bi düşüncen mi var, ben çünkü kilo veriyorum vericem de daha 5. günüm ama arkasından bir diyete daha ihtiyacım olabilir, bünyelerimiz de aynı tepkileri veriyor ve benziyor büyük ihtimal aynı diyetler işimize yarıcak fikrini almak istiyorum.. :7:

hollywood diyetine başlamayı düşünüyorum canım. açıkcası bu isveçte canım cok meyve suyu çekti. içemedim birazda onun için istiyorum :1::1: 1haftada3-6 arası verenler var topiğini okudum. eğer güzel verirsem ona bi kaç hafta ona devam edebilirim senin aklında varmı bişeyler ?

ne mutlu sanaaa :) 38 beden sanırım en son lise 1de giyiyordum ah ahh. kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor :1: çokşükür veriyorum kiloları. ya bi de bu ticketfactory beni deli edecek kilomu boyumu yazıyorum hazırlıyorum bitiş tuşuna da basıyorum ama cetvel çıkmıyor :D 2 gündür deli oldum :1: :1:

canım ticket factoryde bi link var onu eklentilere kopyalıcaksın onu yaptın mı ?

En son 6 ile başlayan tartıyı çocukluğumda görmüştüm..
Benim kemiklerim bi de 33 kilodur yani insan irisiyim diyebilirim.. 36 beden nedir hatırlamam bile, belki 11 yaşımda falan öyle olmuşumdur.. Orta okulda 42, lisede 44-46 bedendim..Üniversitede ise 42-44.. Şu anda 22 yaşındayım..

İlk defa 38-40 beden elbiselere sığıyorum ve hayatımda ilk defa bilinçli olarak 6 ile başlayan kilomu gördüm tartıda özellikle 8 ve 7 ile başlardı bildim bileli..

O kadar tuhaf duygular içindeyim ki kızlar mutluluktan ağlayabilirim.. Diyetle, sporla koşuyla hayatımda en fazla zayıflayabildiğim 76 idi.. Ondan sonra kilolar kitleniyor ne yaparsam yapayım gitmiyor hevesimi kırıyor ve bana diyetle sporu bıraktırıyordu..

İsveç diyeti nasıl ki hayatımın 46 beden döneminde 80 li rakamlardan 76 ya düşürdüyse yine bir sene sonra beni 70 li rakamlardan 60 lı rakamlara (69,5 biliyorum neredeyse 70 ama..) düşürüdü..

Bu diyete kendimden bile çok güvendiğim için bozmuyorum, üstüne kendime yardımcı olmak için yürüyüş yapıyorum sadece, hem de 1 saatlik öylesine gezmeye çıkar gibi..

Allah' a şükürler olsun, dualarım kabul oluyor.. Tam olarak istediğim rakama indirdiğinde bu diyet+spor beni bir kez daha şükredicem her tartıldığımda 100 gram-200 gram gittiğinde bile şükrettiğim gibi..

Demek istediğim kızlar; vazgeçmeyin..

Ve bırakın artık şu kaçamak olaylarını bir kenara.

Hayatınızda sadece 2 hafta koskoca ömürde sadece iki hafta disiplinli olun ve hayallerinizin karşılığını alın..

Dışarı çıkıp kendinize harika bir kot pantolon ya da askılı mini bir elbise(giymeye cesaret edemediğiniz ya da iğrenc göründüğünüzü hissettiren) herhangi bir şey kestirin gözünüze ve o an vitrine bakarken şöyle diyin yüksek sesle

"Bu diyet bittiğinde üzerimde öyle güzel duracaksın ki işte bu yüzden dondurma yerine havuç yiyorum.."

canım çok güzel anlatmışsın ben 38 bedeni giydim mi hiç hatırlamıyorum bile bugün ilk günüm kahvemi içtim 93.8 başladım şimdilik hayalim 80li kiloları görmek sonrada 70leri tabi azminden dolayı kutluyorum seni 23 yıldır yiyorum bi 3 4 ay az yesem kilolarım dışında hiçbirşey kaybetmem karşılığında da özgüvenimi hayallerimi geri kazanırım.

genelde protein ağırlıklı beslenmiştinm ama ben meyvesiz duramam günde 1 tane meyve de yemiştim biraz da spor yapmıştım canım bende bugün başladım bbakalım nasıl olacak sabah tartıldım 93.8 im

senden aldigim gucle bugun ben de basladim cnm.kahwemi ictim.meyweye benim de zaafim war,ama cikarcam hayatimdan bi sureligine cunku dukanda da meywe yok.:( 84.6 ile basliyorum,ben de gun gun yazicam.herkese kolay gelsin,umarim hepimiz hedeflerimize ulasiriz :)

1 hafta isveç uygulayı 3 kilo veren ve birkaç günlük ara veren arkadaşınız yine geldi kızlar. :3:

Bugün yeni,den başladığım için ilk günüm diyorum.
Kahvemi içtim. :7:
Öğlenede 2 katı yumurtam var.

9. gün sabah kahvemi içtim ama biraz süttozu attım ( çok çok az ama) çünkü hastayım cok fena birada kusunca agzımımn tadı olsun istedim.
öğlen 1 dilim salam ve 100 gr yogurt
çok fenayım :43:

kızlar başlangıç kilom 76.6 boyum 170 birinci günüm nerdeyse bitmek üzere ben sabredebilirsem 8 gün ve 14 gün sabahı tartılmak istiorum bakalım nasıl gececek

kızlar merhaba bugün başladım bende isveç diyetine başım agrıyor ilk gün olmasından sebeb herhalde benide alın aranıza 13 gün tek başına gecmez :)

ilk 1 hafta cok fazla basagrısı cektim ben. 1 günle kalmıyor yani. tansiyonu düşüyodu felan ama şimdi iyiyim ikinci haftadayımç hgeldin sende burdan ayrılma kolay atlatırsn

ilk 1 hafta cok fazla basagrısı cektim ben. 1 günle kalmıyor yani. tansiyonu düşüyodu felan ama şimdi iyiyim ikinci haftadayımç hgeldin sende burdan ayrılma kolay atlatırsn

inş biran önce atlatrm canım ya çok feci bi agrı biraz hafifledi gerçi arada başım dönüo hızlı bir hareket yapınca valla saglıklı olmadıgını bende biliorm ama artık yapacak bişeym kalmadı bıktım kilodan sevgilim askerde ve gelmesine 23 gün kaldı o beni en son gördüğünde 85 kiloydum şuanda 76.6 düştm ama ben ona 65 olup süprz yapacaktm beceremedim bu diyet öldürüoda deseler bana 8 kilo ya kadar vereceksem yapmaya calışacagm tabi sizlerle birlikte atarsa 22:)

hayırlı olsun canım benimde el ele verip destek alabilecgm diyet arkadaşına ihtiyacım vardı süper olur:):)ilk günü bitirdikmi ne gerçi ben bi ara az kalsın bozuodm ama atlattım hayallermi düşündüm kaldı 12 gün:)

aynen.ben hic bozmaya kalkmadim ama nasil halsizim anlatamam,kolumu kaldircak halim yok :))))) ama deger,yeter ki basaralim ;) yarin sabah tartiliorum we aynen buraya yaziorum ;)

inş biran önce atlatrm canım ya çok feci bi agrı biraz hafifledi gerçi arada başım dönüo hızlı bir hareket yapınca valla saglıklı olmadıgını bende biliorm ama artık yapacak bişeym kalmadı bıktım kilodan sevgilim askerde ve gelmesine 23 gün kaldı o beni en son gördüğünde 85 kiloydum şuanda 76.6 düştm ama ben ona 65 olup süprz yapacaktm beceremedim bu diyet öldürüoda deseler bana 8 kilo ya kadar vereceksem yapmaya calışacagm tabi sizlerle birlikte atarsa 22:)

ay inanmiorum seninle gercekten kader arkadasiyiz hayatim.benimde erkek arkadasim asker,meslegi bu yani,4 aydir goremiorum,10 gun snra izne gelior doum gunume.ben de aksine 4 ay once cok daha zayiftim,simdi tutustum :/ insallah ikimizde basaririz :)

Bu diyette tam olarak ne yiyorsunuz? Cok agir bir diyet oldunu biliyorum ama mesela sabah kahvaltisinda sadece sekersiz kahve böyle mi besleniyorsunuz cidden? :/

Bu diyette tam olarak ne yiyorsunuz? Cok agir bir diyet oldunu biliyorum ama mesela sabah kahvaltisinda sadece sekersiz kahve böyle mi besleniyorsunuz cidden? :/

her gun ayni degil tabi,degisior ama kahvalti 1 kesme sekerli nescafeden ibaret,ilerleyen gunlerde bir dilim kizarmis ekmek eklenior falan filan.wala kilolari taktiysan kafaya we zamanin kisitliysa essek gibi dayaniosun ark im,bak mesela saat sabahin 4u we ben acliktan uyuyamiorum,ama inadim inat bozmucam

ay inanmiorum seninle gercekten kader arkadasiyiz hayatim.benimde erkek arkadasim asker,meslegi bu yani,4 aydir goremiorum,10 gun snra izne gelior doum gunume.ben de aksine 4 ay once cok daha zayiftim,simdi tutustum :/ insallah ikimizde basaririz :)

birlikte bozmadan devam edersek zayıflayabilecegz inş canım tam geçen agustosdan beri sevgilimi görmüorm gzl birsüprz yapmak istiorm başarabilirsem 2.günümüz başladı bile :)inş hızla bitecek:)

Back