- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 408
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.201
İnşallah canım benim, senin de çok güzel kilo vereceğine çok içten inanıyorumçünkü hayatım senin kilon benden fazla..bu güzel bişy.. Gerçekten, çünkü yumuşak yağların var, ben aslında diyete başlamadan birkaç kilo alıp sıcak yağ depoladıktan sonra başlamayı bile düşündüm.. Vücudu kandırma taktiği olarak sonra dedim bir de onlar da depolanır boşver..
Kilo fazlan yumuşak yağların hızlı bir şekilde gider, aynı bir sıvı yağ gibi, taa ki yerleşmiş artıkderiyle bütünleşmiş yağlara gelene dek(selülit gibi, göbek katları çizgisi gibi, gıdı ve el parmakları gibi ) bunları da margarin yağ gibi düşünebiliriz..
Benim kemikler iri olduğundan 33 kilo zaten düştüğünde geriye kalan organları da düştüğünde ete tutunmuş yağdan ibaret oluyor ve bu yağlar senelerdir ve hatta çocukluğumdan beridir orada gayet uzun bir hayat sürdükleri için hiç çıkmaya niyetleri olmayan beleş oturan kiracı gibi kavga ediyolar benle gitmemek için ..![]()
O yüzden tahminimce sen benden daha çok kilo vermiş olursun diyet bitince, peki bişy sorcam hayatım sen bu fiyetten sonra neye başlamayı düşünüyorsun aklında başka bir diyet var mı yoksa yok artık daha az beslenip spor yaparım falan tarzı bi düşüncen mi var, ben çünkü kilo veriyorum vericem de daha 5. günüm ama arkasından bir diyete daha ihtiyacım olabilir, bünyelerimiz de aynı tepkileri veriyor ve benziyor büyük ihtimal aynı diyetler işimize yarıcak fikrini almak istiyorum..![]()
hollywood diyetine başlamayı düşünüyorum canım. açıkcası bu isveçte canım cok meyve suyu çekti. içemedim birazda onun için istiyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ne mutlu sanaaa :) 38 beden sanırım en son lise 1de giyiyordum ah ahh. kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama olmuyorçokşükür veriyorum kiloları. ya bi de bu ticketfactory beni deli edecek kilomu boyumu yazıyorum hazırlıyorum bitiş tuşuna da basıyorum ama cetvel çıkmıyor
2 gündür deli oldum
![]()
![]()
canım ticket factoryde bi link var onu eklentilere kopyalıcaksın onu yaptın mı ?