- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.141
süper:) kaç kiloyla başladın:) ben de halsizim ya açlıktan midem gurulduyor
benim 2. günümben 52 kilo ile başladım boyum 1.55 falan 45 olmaya çalışıyorumsenin kaçıncı günün ? :)
benim 2. günümya senin kilon neredeyse ideal ah ahh ben de görebilecek miyim acaba o kiloyu :)
görürsün ben bir ara 1.55 boya 70 kiloya çıkmıştım her yaz biraz biraz verdim 2 yılda şimdi 45 olursam en son istediğim sonuca ulaşacağım
hadi inşallahbenim de neredeyse 2 günüm bitmek üzere tartılsam mı yaa
ben 52 kilo ile başladım boyum 1.55 falan 45 olmaya çalışıyorumsenin kaçıncı günün ? :)
bence yarın sabah tartıl su falanda içiyorsun ya ne kadar verdiğini anlayamazsın
kız senin neyine daha kilo vermekolmuşsun sen tamam bide isveçle kendini kasıyor ya rahat bi diyet yap ben gibi 90lıkmısın uğraşıyosun böyle
ya sevgilim gelecek o gelene kadar 45 olup dümdüz olmak istiyorumbu arada yeşil salataya ne koyuyorsun sen ?
kız senin neyine daha kilo vermekolmuşsun sen tamam bide isveçle kendini kasıyor ya rahat bi diyet yap ben gibi 90lıkmısın uğraşıyosun böyle
ya sevgilim gelecek o gelene kadar 45 olup dümdüz olmak istiyorumbu arada yeşil salataya ne koyuyorsun sen ?
sadece limon koyuyorum canım. yağ eklemiyorum bazen sade yediğimde oluyor
Canlar uf ya ben bi halt yedim ama.. :18: Pek de abartılcak bir şey değil sanırım, lütfen öyle diyin.
Bugün(3.günüm dediydim) akşamla öğlenin yerini değiştirdim ben anlattım ya yürüyüşten sonra cok acıkıyorum falan diye, hah işte baktım domates meyve falan yazıyo, onun yerine yumurta salam beslendim akşamın menüsüyle, iyi-hoş.
Akşam da öğlenin menüsüyle beslendim ama 1 domates, 1 meyve yazıo ya orda, ben öğlen yumurtanın yanındaki salamı yiyemedim kaldırmadı midem o yüzden cok actım, 1 meyve yerine 1 avuc kiraz, yarım incir(taze) yedim, kalorilerine baktım çok da bişy yok, olur di mi hala bozmadım sayılır di mi.. :26:
ya 13 günde kesin kilo verirmiyiz ki ? :26:
veririz tabi canım abartılarnlar kadar vermeyiz tabi ama en az 5- 6 veririz.
ya yeter bana 5-6 kilo zaten 46-47 olurum sonrada 1-2 kilom kalır da veremem diye korktum
kızlarrrr yarııın itibariyle başlıyorumm desteklerinizi bekliyorummm :)))
okadardan bişey olmaz ya ben et yerine aynı kalorilerde meyve yiyorum midem eti kaldırmıyor valla şu aralarbildiğim kadarıyla öğlenle akşam menüleri değiştirilebiliyoruz. aldıgın kalori aynı olsun sorun olmaz ya. sen benim yaptıgımı bilsen. dün eve bi geldim mutfakta bisürü açma var. gözlerim pörtledi dayanamadım yedim bitane ama çok pişman oldum bugünkü sporlarla vermişimdir sanırım onu. 1 açma 250 kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?