Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benim gibisin bende sinirlenince hemen kilo alıyorum duba gibiyi bende çok kullanırım erkek arkadaşımın yanında cidden öyle duruyorum yada duruyordum sankim
bu dediğimi sakın yanlış anlama isveçi yap ve bittikten sonra mutlaka yeni bir program takip et. yavaş ama sağlıklı ver kilolarını
ben toplamda 14 kilo verdim vermem gereken 9 kilom kaldı ama vücuduma söz geçiremiyorum vermiyor kilo maalesef biraz nadasa bıraktım
geçen hafta sadece 6 gün dayabildim ve 6 günde 3,5 kilo verdim ben isveçle darısı başınızaaa

günaydın :)
bugün kilo veremedim çünkü dün dondurma yedim n e gerek varsa
neyse bugün uyacağım harfiyen diyete.
bi de haşlanmıs baslık yerine light ton balığı yiyebiliyor muyuz?

okaliptüs yağı ne işe yarıyorki ? bende egzersizler yapıyorum ama bunuda yapımmıı

Canım %100 doğal şeker ilavesiz meyvesuyuları var, ben onlardan içtim.
İsveç'ten sonra deneyebilirsin istersen.

denemeyi düşünüyorum bu şekersi meyve suları nerden bulurum heryerde satılıyormu hiç dikkat etmedim marketlere kör gibi dolaşıyorum ya

Son düzenleme:

Aynen, benziyomuşuz bayaa ben de sevgilimin yanında duba gibi kalıyorum ya uzun ince bi de..

yanlış anlamam canım merak etme, güzel söylemişsin..

Bende de 8 kilo kaldı vermem gereken, maşallah güzel kilo vermişsin

Hadi bakalım darısı başımıza..

Duba kelimesini babamla bende çok kullanırım kızlar.
78 kiloki halim dubadan farksızdı benimde. Sevgili konusuna gelince benim sevgilimde benden daha zayıf ve fit kesinlikle.
Zaten 78 kiloya çıkmama sebep olan kişide odur. Kendi ellerimle besleyeceğim diye hergün öyle şeyler yedirdi ki bana, şimdi onun yüzünden uğraşıyorum desem yeridir.
Gerçi zorla mı yedirdi? Hayır elbette. İşin o kısmı var birde.

Ama iyiki 11 kilo vermişim diyorum. Sevgilim sarıldığında kolları tamamen kaplıyor ya belimi hoşuma gidiyor o durum.
Genelde de belim incedir benim, kilo vermiş halimle daha da ince kıvrımlı.

Şöyle bir 60 rakamını falan görsem ahh ahhh

Bulursun her markette canım merak etme.

birde bişey daha sorsam :)) hatta bişeyler hazır sen buralardayken
yağsız peynir diyor ya ben hiçbir yerde yağsız peynir bulamıyorum bunu nerden temin ediyorsunuz.
brokoliden nefret ederim ve tiksinirim onun yerine brüksel lahanası yesem ne olur ? hatta kabagın yerine bile brüksel lahanası yesem.
omlet diyor bide nasıl yapıyorsunuz? yağsız omlet nasıl oluyor :44:

Canım yağsız peynir olarak light beyaz peynir kullanıyorum ben.
Migros ve kipada da var sanırım, ben son olarak bimden ve a101 den aldım light peynir.
Diyetin tavsiyelerinde brokoli bulamazsanız karnabahar yiyin diyor ama lahana da olur sanırım. Sevmediğin birşeyi yiyecek değilsin sonuçta.
Ben brokoli, ıspanak gibi şeyleri yemiyorum diyette, geçen sefer uymuştum ama bu kez eksik gidiyorum o konuda.

Yağsız omletide teflon tavada hiç yağ koymadan yapabilirsin. Teflonda yapışmıyor çünkü.

light olabilir dogru diyosun. zaten yagsız sütler bile yeni çıktı.
aynen brüksel yerim ohh misss

hiç denemedim yagsız bakalım nasıl olcak. omlet derken seklimi omlet gibi olcak benm bildigim omlet peynirli oluyoda.

light olabilir dogru diyosun. zaten yagsız sütler bile yeni çıktı.
aynen brüksel yerim ohh misss

hiç denemedim yagsız bakalım nasıl olcak. omlet derken seklimi omlet gibi olcak benm bildigim omlet peynirli oluyoda.
Canım sen omleti nerden çıkardın listede yoktu galiba omlet falan?

Aynı gün yumurta ve peynir varsa listede, peynirde koyabilirsin heralde omlete.

Canım sen omleti nerden çıkardın listede yoktu galiba omlet falan?

Aynı gün yumurta ve peynir varsa listede, peynirde koyabilirsin heralde omlete.

burda bi topic varya hollywood deneyimlermiz diye orda öyle yazıyor
hattaa 4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet. böylee yazıyor. yokmu normalde omlet filan

Ay sen hollywood'da mısın hala? İsveçe geri dön.

Doğrudur o zaman canım. Mantarlı yapacaksın.

Evet canım mantarlı omlet.

Ben acıkmadım ya. Öğlen 2 yumurta var daha yemedim, yemeyide düşünmüyorum. Yumurtadan soğudum sanki.

Belki 2 dilim salam yerim onun yerine. :44:

bazı günler acıkıyorum bazı günler acımıyorum balık vardı benm bugün tavuk getirdm onun yerine ama yarısını yiyemedim bile. midem kaldırmadı ya. öğleni ben parçalara bölüyorum zaten. yumurtanın yarısını yyorum diğer yarısını bi yarım saat sonra yiyorum maksat agzım boş kalmasın

Tek seferde yemektense ayrıştırarak yemek daha iyi olabilir. Ben ne varsa bir seferde yiyiyorum ondan sonra öylece dolanıyorum ortalıkta.

Biraz önce ilk sufle denememi gerçekleştirdim.
Şahane görünüyor ve ben dokunamıyorum.

kaç ordannnnnnnnnnn koşarak uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…