Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ya demin bi tane fruttare yedim sorun olmaz di miii? 55 kaloriymiş ama :26:

Sorun olup olmayacağı sana kalmış yavrum, aslında önemli olan şey listedeki her şeyin bir yararı olması, atlanmaması veya eklenmemesi. Ama ufak tefek kaçamaklara iradenle karşı koyamıyosan kalorisine denk sporlar yaparak en azından vicdanen hafifleyebilirsin. Ben de bu diyeti bundan iki sene önce yaptığımda tutamıyodum kendimi küçük yeşil doritoslar var ya 50 kuruşluk ondan yiyodum haftada iki kere falan, o kücück paketin kalorisi 300, akşam 1 saat koşuyodum ondan sonra..

Bu sefer o cipsi yemeden akşam yürüyüş yapıyorum koşmak yerine.. Sen hafif kalorili buz tükettiğin için istersen yürüyüşüzerinden hesabını yapabilirsin benim gibi.

10.000 adım atmak= 500 kalori

5.000 = 250 kalori

2.500= 125 kalori

1.250= 62.5 kalori

yani bugün 1.200 adım atarak yürüyüş yaparsan kaçamağını yakmış oluyorsun

Eğer adım sayamıyorsan 30 dakikalık bir yürüyü ortalama 150 kaloridir, ama kişiden kişiye yürüme hızı değiştiği için bence adım sayarak kalori hesaplamak daha mantıklı bi sonuç elde ettiriyor.

MEsela bugün yürüyüşe çık, 1200 adım at(hem kalorisi de yanmış olur) ve attığın bu 1200 adımı kaç dakikada attığını hesapla, ona göre bundan sonra 60 kalori yakabilmen için kendi özel yürüyüş dakikanı hesaplarsın..

tamam artık dediğin gibi yaparım canım yani aslında ilk defa bir diyete bu kadar sadığım o da hemen kilo verdirip etkisini gösterdiği için mutlu oluyorum, sabrediyorum bak düşün sabretmiş halimle bile dondurma yedim

Aynen, insan emeğinin karşılığını görünce tohumdan çiçek yetiştirmiş gibi çok mutlu devam ediyo yoluna.. En güzeli de mutlu motivasyonla hırslanmak zaten..

sorma hatun yedim bi halt valla. ama cok açtım ya hala açım o ayrı mevzu. şu hafta bitsin başka birşey istemiyorum ya. cumartesi olsun bir an önce dua ediyorum.

kızz fruttare yenirmii ? yime yimeeeee

Son düzenleme:
cumartesi bitiyor mu diyetin kaç kilo verdin sen ?

biticek inşallah canım. 94 le başladım sabah tartıldıgımda 89du. 1 haftada 5 kilo çok iyi bakım bu hafta aynı şekil verebilecekmiyim ? nekadar az kalorili diyette olsa su kaybı ödem felan olabiliyor gidenin bir kısmı. bi iki gündür dogrudürüst su içemiyorum ya hiç canım istemiyor. spor yaptıgımda içebiliyorum ancak. sporu ihmal etmeyin canlarım

ben 50 mekik dışında bi spor yapmıyorum :26: ama suyumu hep içiyorum hadi bakalım iyi vermişsin bu arada bugün bir rendelenmiş havuç ve yoğurt var havucu tavada yağsız haşlasam da yoğurtla karıştırıp yesem olur mu ki ?

olur olmasınada yogurt az bişey neresine karıstırcaksın yada karıştıgı kadar artık ben leslinin sporlarını yapıyorum dısarıda yürüyüş imkanım felan yok evde rahat oluyor deneyebilirsin eğlencelide.

ya yoğurt küçük bi kase değil mi neyse ya ben zaten biftek ıspanak yemiyorum hiç salamda

ya yoğurt küçük bi kase değil mi neyse ya ben zaten biftek ıspanak yemiyorum hiç salamda

100gr yogurt azıcık bişey oluyor. birinden birini ye ama dirençsiz kalma yada yerine aynı kalorilerde bişey ye ben genelde meyveyle takas ediyorum

ya bu ekmek neden kızarmış anlamadım ben kızarsa ne olacak ki?

canım şöyle birşey kızarmış ekmekte kalori daha az olur diye ama bazılarıda diyorki ekmek kızarınca suyunu alıyosun sudada kalori olmadıgı için fark yok. istediğin gibi ye diyorlar.

arkadaşlar bende yarın isveçe başlayacam devam edenlerin kilolarını ve ne kadardır devam ettiklerini öğrenebilir miyim ben 101 kiloydum 2 ayda 93e düştüm şimdi biraz daha hızlı vermek istiyorum boyum 1.68 23 yaşındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…