- 20 Şubat 2011
- 912
- 30
- 68
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.161
ya demin bi tane fruttare yedim sorun olmaz di miii?55 kaloriymiş ama :26:
Aynen, insan emeğinin karşılığını görünce tohumdan çiçek yetiştirmiş gibi çok mutlu devam ediyo yoluna.. En güzeli de mutlu motivasyonla hırslanmak zaten..
Naptın sen hatunn ne açmasıı
iyi bari spor yapmışsın sonrasında
10.000 adım atmak= 500 kalori
bununla kıyaslayabilirsin yakacağın kaloriyi.. Mesela açma, poğaça, simit tarzı şeyler benim bildiğim kadarıyla 280-300 kalori, yani 6.000-7.000 adım atman gerek yürüyüş yaparak.. Ben bunla hesaplıyorum.. :44:
sorma hatun yedim bi halt valla. ama cok açtım ya hala açım o ayrı mevzu. şu hafta bitsin başka birşey istemiyorum ya. cumartesi olsun bir an önce dua ediyorum.
kızz fruttare yenirmii ?yime yimeeeee
cumartesi bitiyor mu diyetin kaç kilo verdin sen ?
biticek inşallah canım.94 le başladım sabah tartıldıgımda 89du. 1 haftada 5 kilo çok iyi bakım bu hafta aynı şekil verebilecekmiyim ? nekadar az kalorili diyette olsa su kaybı ödem felan olabiliyor gidenin bir kısmı. bi iki gündür dogrudürüst su içemiyorum ya hiç canım istemiyor. spor yaptıgımda içebiliyorum ancak. sporu ihmal etmeyin canlarım
ben 50 mekik dışında bi spor yapmıyorum :26: ama suyumu hep içiyorumhadi bakalım iyi vermişsin bu arada bugün bir rendelenmiş havuç ve yoğurt var havucu tavada yağsız haşlasam da yoğurtla karıştırıp yesem olur mu ki ?
olur olmasınada yogurt az bişey neresine karıstırcaksın yada karıştıgı kadar artıkben leslinin sporlarını yapıyorum dısarıda yürüyüş imkanım felan yok evde rahat oluyor deneyebilirsin eğlencelide.
ya yoğurt küçük bi kase değil mi neyse ya ben zaten biftek ıspanak yemiyorum hiç salamda
100gr yogurt azıcık bişey oluyor. birinden birini ye ama dirençsiz kalma yada yerine aynı kalorilerde bişey ye ben genelde meyveyle takas ediyorum
onların yerine yoğurdu bi kase yesem ?
ya bu ekmek neden kızarmış anlamadım ben kızarsa ne olacak ki?
canım şöyle birşey kızarmış ekmekte kalori daha az olur diye ama bazılarıda diyorki ekmek kızarınca suyunu alıyosun sudada kalori olmadıgı için fark yok. istediğin gibi ye diyorlar.
çok sağol mehtab tüm sıkıntılarımı gideriyorsun istediğim gibi yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?