Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben de regl döneminden sonra bu diyete başlayacağım:) bünye olarak biraz zor kilo veren bir insanım daha önceden diyetisyene de gittim ama verdiği 1250 kalorilik diyetin hiç faydasını görmedim umarım bu yararlı olur :):46::46::46:

günaydın kızlar 2. günümdeyim kahvemi içtim sabah ama miğdeme sanki iğneler batıyo ya :37::37:

3. gün kahve + 1 dilim kızarmış ekmek. açlık hissetmiyorum. dün bende çok açtım hele eve giderken bayılıcaktım nerdeyse. ögleni biraz geç yemek lazım sanırım. yoksa fena :1:

ben de regl döneminden sonra bu diyete başlayacağım:) bünye olarak biraz zor kilo veren bir insanım daha önceden diyetisyene de gittim ama verdiği 1250 kalorilik diyetin hiç faydasını görmedim umarım bu yararlı olur :):46::46::46:

doktordan hiç diyet almadım ama bazı gidip alan arkadaslarım var cogu faydasını görmedi belki spor yapmadıkları için olabilir. o yüzden ben kendi kendime yapıyorum. öğünlerine bakıyorum çünkü çok fazla şey var ben onları yediğim için bu haldeyim zaten :56: o yüzden kendi kendimle ilgilenmek en güzeli. ama kızlar spor şart olmazsa olmaz. isteyince fırsat yaratıyosunuz. hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde sıkılaştırıyor.

Benimde 4.günüm arkadaşlar.
1 dilim kızarmış ekmeğimi ve şekersiz türk kahvemi içmiş bulunuyorum.
Öğle yemeğini geç yiyiyorum ben saat 4 civarı.
Geçen yaptığımda tam olarak uyuyordum listeye, şimdiyse bazı şeyleri yemiyorum.
DÜn akşam salam yemedim mesela, bugün öğlen rendelenmiş havuç ve yuumurta yiyebileceğimi sanmıyorum aç hissedersem belki yumurtayı yerim peynirin yanında.
Onun haricinde dediğim gibi çok dayanamayacak olursam karpuz, ananas.. gibi meyvelerle bastırıyorum yeme isteğimi. Kalorileri düşük olduğu için.

Öyle işte.. :ssz:

Benimde 4.günüm arkadaşlar.
1 dilim kızarmış ekmeğimi ve şekersiz türk kahvemi içmiş bulunuyorum.
Öğle yemeğini geç yiyiyorum ben saat 4 civarı.
Geçen yaptığımda tam olarak uyuyordum listeye, şimdiyse bazı şeyleri yemiyorum.
DÜn akşam salam yemedim mesela, bugün öğlen rendelenmiş havuç ve yuumurta yiyebileceğimi sanmıyorum aç hissedersem belki yumurtayı yerim peynirin yanında.
Onun haricinde dediğim gibi çok dayanamayacak olursam karpuz, ananas.. gibi meyvelerle bastırıyorum yeme isteğimi. Kalorileri düşük olduğu için.

Öyle işte.. :ssz:

nekadar vermiştin önceden bu diyeti yaptığında? bide bildigin başka etkili bir diyet var mı ? :34:

bugün benim 3. günüm sabah tartıldım 61,5 çıktım 2 günde 1,1 kilo vermişim 62,6 kg ile başlamıştım :1:
hedefim 5 kilo vermek.
bu arada ben cok acıkırsam öğlen yemeği ile akşam yemeği arasında salatalık yiyorum kalorisi sıfıra yakın ve %90 ı su olduğu için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum

bugün benim 3. günüm sabah tartıldım 61,5 çıktım 2 günde 1,1 kilo vermişim 62,6 kg ile başlamıştım :1:
hedefim 5 kilo vermek.
bu arada ben cok acıkırsam öğlen yemeği ile akşam yemeği arasında salatalık yiyorum kalorisi sıfıra yakın ve %90 ı su olduğu için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum

ben mümkün oldugu kadar uymaya çalışıyorum bakalım zor ama yaa uff:37:

nekadar vermiştin önceden bu diyeti yaptığında? bide bildigin başka etkili bir diyet var mı ? :34:
Benim fazla diyet denemişliğim yok canım.
En iyi kilo verdiğimde isveç oldu, 7 kilo kadar vermiştim ilk denediğimde çünkü ilk diyetimdi kilom fazlaydı ve fazla yürüyüş yapıyordum o zaman.
Daha sonra hollywood denedim haftanın 2 günü hiç yemek yok meyvesuyu var onun yerine o yüzden zor oluyordu. Ama meyvesuyu günlerinde 1-1,5 kilo civarı veriyordum.
Yalnız istediğim gibi güzel kilo veremeyince o diyetle isveçe döndüm tekrar.

hedefim 5 kilo vermek.
Bende yedim geçen akşam bir tane salatalık.
Yeme isteğimi meyveyle gideriyorum karpuz, ananas falanda yiyiyorum ben.
Diğer türlü zor geliyor çünkü.
Evdekilere çeşit çeşit yemekler, tatlılar yapıyorum ben izliyorum öylece.
Dün akşam tiramisu yaptım mesela ama hiç tatmadım.

Bende yedim geçen akşam bir tane salatalık.
Yeme isteğimi meyveyle gideriyorum karpuz, ananas falanda yiyiyorum ben.
Diğer türlü zor geliyor çünkü.
Evdekilere çeşit çeşit yemekler, tatlılar yapıyorum ben izliyorum öylece.
Dün akşam tiramisu yaptım mesela ama hiç tatmadım.

karpuz cok şekerli ben o yüzden uzak durmaya çalışıyorum

ya valla ben cok aclık cekiyorum:(

bendee çok feci açım. :37:

Benim fazla diyet denemişliğim yok canım.
En iyi kilo verdiğimde isveç oldu, 7 kilo kadar vermiştim ilk denediğimde çünkü ilk diyetimdi kilom fazlaydı ve fazla yürüyüş yapıyordum o zaman.
Daha sonra hollywood denedim haftanın 2 günü hiç yemek yok meyvesuyu var onun yerine o yüzden zor oluyordu. Ama meyvesuyu günlerinde 1-1,5 kilo civarı veriyordum.
Yalnız istediğim gibi güzel kilo veremeyince o diyetle isveçe döndüm tekrar.

hollywood nasıl birşeyki ? ne kadar sürüyor ne kadar verdin ?

Burda nasıl olduğu hakkında topiği var.
Ben 1 ay sürdüreyim dedim ama bıraktım, istediğin kiloya gelene kadar devam ettirebilirsin.
3 haftada 5-6 kilo civarı vermiştim.

hımmm. topiği okudum canım haftada 5-6 verende var 3 verende 1 verende veremeyende :1::1:
sen harfi harfine yaptın mı
bu meyve suları nasıl oluyor ? evde mi sıkıyoruz dışardan alınmaz saçma olur içinde şeker dolu hep onların ama evde nasıl sıkcazki o kötü oldu :S
bide isveçten sonra bana çok cömert geldi :56::56: bilmem anlatabildimmi :34:
başka önerebilceğin var mı ya benim biraz acil kilo vermem lazımdaaaaaa hızlı mızlı bişeyler yapmam lazım:30::30::30:

hımmm. topiği okudum canım haftada 5-6 verende var 3 verende 1 verende veremeyende :1::1:
sen harfi harfine yaptın mı
bu meyve suları nasıl oluyor ? evde mi sıkıyoruz dışardan alınmaz saçma olur içinde şeker dolu hep onların ama evde nasıl sıkcazki o kötü oldu :S
bide isveçten sonra bana çok cömert geldi :56::56: bilmem anlatabildimmi :34:
başka önerebilceğin var mı ya benim biraz acil kilo vermem lazımdaaaaaa hızlı mızlı bişeyler yapmam lazım:30::30::30:
Canım %100 doğal şeker ilavesiz meyvesuyuları var, ben onlardan içtim.
İsveç'ten sonra deneyebilirsin istersen.

Kızlaaar, öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum, azimle devam edip kilo veriyorlar ve başlayacak arkadaslarıma da gayet sağlıklı ve "hiç kilo veremedim ben yaa" kesinlikle dedirtmeyen bu diyete başlamalarını, hatta başka diyetlerin biraz üstünde liste başlarına yazılmasını tavsiye ediyorum ısrarla..:46:

Bana gelince.. Ben daha önce İsveç diyetiyle 9 kilo kadar vermiştim, iki sene kadar falan önce, üniversite ortamında hep şoklanmış fast foodlar, hazır dondurulmuş şeyler, akşam kim uğraşıcak yarın sınav varkenler yüzünden oldum duba gibi..

Baya baya 86 kiloyu gördüm.

Daha sonra 14 gün dişimi sıktım uyguladım ve her gün bacaklarıma okaliptüs yağı sürerek 1 saat yürüdüm.
(Bazen okuldan eve, evden okula şeklinde günün iki ayrı bölümüne dağıtıyordum bu günde 'mutalaka 1 saat' hedefimi)

Diyetin başında, ortasında ve sonunda tartılma sözü verdiysem de kendime bunu sabah-öğlen-akşam olarak değiştirdim, dayanamadım. :17:

Bayaa, bir sene kadar da kiloyu kesinlikle geri almadım, zaten beslenme düzenimi de yavaştan değiştirmeye çalıştım, makarnayı yağsız, salataya ekstra limon, cips-kabak çekirdeği tarzı atıştırmalıkları da ayda 3 kez hak tanıdım küçük boylarından, kısmadım hiçbir şeyi ama yolda bakkala uğrayayım diye torba dolusu her gün dönmektense "ayda 3 kez hakkın var, bugün mü kullanmak istiyorsun, hafta sonu film izlerken mi ?" diye değiştirdim ve çok mutluydum..

Ne zaman ki üniversitenin son mezun olma dönemine girdik ve benim ilişkim sarpa sarmaya, kavgalarla yürümeye başladı, yüzümdeki sivilceler, stresten oluşan selülit arttı ve sigaraya başlamamak için tıkınmalarla oldum yine duba gibi.

Şimdiyse düzenli yürüyüp, beslenip kilo vermeye çalışıyorum, ancak hedef kiloma bir türlü gitmeme izin vermeyen inatçı 8 kilo kaldı, bu yüzden İsveç diyetine koşturuyorum son hızla..:42:

Bugün, az önce kahvemi içmiş bulunuyorum, yarım litre de suyumu içtim, şimdi biraz yürüyüş zamanı, kulaklıklarımı bulmalıyım..:16:

Hepimize bol başarılar diliyorum kızlar.. :nazar: :10:

Son düzenleme:
Back