- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.081
günaydın kızlar 2. günümdeyim kahvemi içtim sabah ama miğdeme sanki iğneler batıyo ya ![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar 2. günümdeyim kahvemi içtim sabah ama miğdeme sanki iğneler batıyo ya![]()
ben de regl döneminden sonra bu diyete başlayacağım:) bünye olarak biraz zor kilo veren bir insanım daha önceden diyetisyene de gittim ama verdiği 1250 kalorilik diyetin hiç faydasını görmedim umarım bu yararlı olur :)![]()
Benimde 4.günüm arkadaşlar.
1 dilim kızarmış ekmeğimi ve şekersiz türk kahvemi içmiş bulunuyorum.
Öğle yemeğini geç yiyiyorum ben saat 4 civarı.
Geçen yaptığımda tam olarak uyuyordum listeye, şimdiyse bazı şeyleri yemiyorum.
DÜn akşam salam yemedim mesela, bugün öğlen rendelenmiş havuç ve yuumurta yiyebileceğimi sanmıyorum aç hissedersem belki yumurtayı yerim peynirin yanında.
Onun haricinde dediğim gibi çok dayanamayacak olursam karpuz, ananas.. gibi meyvelerle bastırıyorum yeme isteğimi. Kalorileri düşük olduğu için.
Öyle işte..![]()
bugün benim 3. günüm sabah tartıldım 61,5 çıktım 2 günde 1,1 kilo vermişim 62,6 kg ile başlamıştım
hedefim 5 kilo vermek.
bu arada ben cok acıkırsam öğlen yemeği ile akşam yemeği arasında salatalık yiyorum kalorisi sıfıra yakın ve %90 ı su olduğu için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ben mümkün oldugu kadar uymaya çalışıyorum bakalım zor ama yaa uff![]()
Benim fazla diyet denemişliğim yok canım.nekadar vermiştin önceden bu diyeti yaptığında? bide bildigin başka etkili bir diyet var mı ?![]()
Bende yedim geçen akşam bir tane salatalık.bugün benim 3. günüm sabah tartıldım 61,5 çıktım 2 günde 1,1 kilo vermişim 62,6 kg ile başlamıştım
hedefim 5 kilo vermek.
bu arada ben cok acıkırsam öğlen yemeği ile akşam yemeği arasında salatalık yiyorum kalorisi sıfıra yakın ve %90 ı su olduğu için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Bende yedim geçen akşam bir tane salatalık.
Yeme isteğimi meyveyle gideriyorum karpuz, ananas falanda yiyiyorum ben.
Diğer türlü zor geliyor çünkü.
Evdekilere çeşit çeşit yemekler, tatlılar yapıyorum ben izliyorum öylece.
Dün akşam tiramisu yaptım mesela ama hiç tatmadım.
Bana o kadar şekerli olanından denk gelmedi şimdiye kadar ama kalori bakımından düşük karpuz.karpuz cok şekerli ben o yüzden uzak durmaya çalışıyorum
Bugün 5.günüm arkadaşlar ve 67.0'ım.
5 günde 2.7 kilo gitti.![]()
ya valla ben cok aclık cekiyorum![]()
Benim fazla diyet denemişliğim yok canım.
En iyi kilo verdiğimde isveç oldu, 7 kilo kadar vermiştim ilk denediğimde çünkü ilk diyetimdi kilom fazlaydı ve fazla yürüyüş yapıyordum o zaman.
Daha sonra hollywood denedim haftanın 2 günü hiç yemek yok meyvesuyu var onun yerine o yüzden zor oluyordu. Ama meyvesuyu günlerinde 1-1,5 kilo civarı veriyordum.
Yalnız istediğim gibi güzel kilo veremeyince o diyetle isveçe döndüm tekrar.
Burda nasıl olduğu hakkında topiği var.hollywood nasıl birşeyki ? ne kadar sürüyor ne kadar verdin ?
Burda nasıl olduğu hakkında topiği var.
Ben 1 ay sürdüreyim dedim ama bıraktım, istediğin kiloya gelene kadar devam ettirebilirsin.
3 haftada 5-6 kilo civarı vermiştim.
Canım %100 doğal şeker ilavesiz meyvesuyuları var, ben onlardan içtim.hımmm. topiği okudum canım haftada 5-6 verende var 3 verende 1 verende veremeyende![]()
sen harfi harfine yaptın mı
bu meyve suları nasıl oluyor ? evde mi sıkıyoruz dışardan alınmaz saçma olur içinde şeker dolu hep onların ama evde nasıl sıkcazki o kötü oldu :S
bide isveçten sonra bana çok cömert geldibilmem anlatabildimmi
başka önerebilceğin var mı ya benim biraz acil kilo vermem lazımdaaaaaa hızlı mızlı bişeyler yapmam lazım![]()