- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.861
vercez inşallahhhhhhhadi inşallah benimde kısmet olursa 24 haziranda sözüm var elbise almadım henüz en azından bi 5 kilo versem bile söze kadar yeter bana
geçmiş olsun canım yabenimde boyum 1.60 ya valla süper bi arkadaş buldum kendime herşeyimiz aynı nerdeyse fiziksel olarak eskiden sadece karın ve belden verirdim ben kiloları şimdi spor yapıyorum toplu gidiyo bendede şükür
yok yok sakın öyle yapma ne olcak daha önce verdiğimiz gibi vercez işte bu kiloları..biraz sıkacaz kendimizi..yaaa benim bi sıkıntım var cuma günü diyetimin 4. günü olcak ve ablam çağırdı oraya gitcez kesin yani..ve ablamda çok şahane şeyler hazırlar..yedirmedende salmaz..napcam bilmiyom..diyorum ki o gün tek öğün yapiyim..sabah ve akşam yemiyim sadece ablamda yiyeyim tabi abartmadan ve cumartesi 4.günümden devam edeyim..nasıl olurki ?evet süper oldu valla resimlerim var profilimde bakabilirsin yine öyle olmak istiyoruminsallah birbirimizi gaza getirerek vericez bu kiloları valla kendime güvenim azalıyo hissediyorum yani
yok yok sakın öyle yapma ne olcak daha önce verdiğimiz gibi vercez işte bu kiloları..biraz sıkacaz kendimizi..yaaa benim bi sıkıntım var cuma günü diyetimin 4. günü olcak ve ablam çağırdı oraya gitcez kesin yani..ve ablamda çok şahane şeyler hazırlar..yedirmedende salmaz..napcam bilmiyom..diyorum ki o gün tek öğün yapiyim..sabah ve akşam yemiyim sadece ablamda yiyeyim tabi abartmadan ve cumartesi 4.günümden devam edeyim..nasıl olurki ?
tamam öyle yapayım ya..ben şimdi pazara gidicem biraz sebze meyve almam lazım..dönüşte yazarım yine...ilk günüm ama çok iyi hissediyorum ya ben seviyorum bu diyeti..herkese iyi diyetlerrrrumarım...bilmem ki olur sanırım ama çok abartma yerken tadına bak hepsinin bol su iç akşamda biraz spor yap ertesi gün devam et yine kaldığın yerden
tamam öyle yapayım ya..ben şimdi pazara gidicem biraz sebze meyve almam lazım..dönüşte yazarım yine...ilk günüm ama çok iyi hissediyorum ya ben seviyorum bu diyeti..herkese iyi diyetlerrrr
hemen koştur koştur gittim geldim diyetim için ıspanak felan aldım bide ben meyvesiz duramam meyve olmayana günlerdede yedim daha önce bu diyeti yaparken inşallah sıkıntı olmaz yine yerim meyve büyük ihtimal..tamam canım dikkat et çok sıcak görüşürüz
hemen koştur koştur gittim geldim diyetim için ıspanak felan aldım bide ben meyvesiz duramam meyve olmayana günlerdede yedim daha önce bu diyeti yaparken inşallah sıkıntı olmaz yine yerim meyve büyük ihtimal..
birazdan öğle yemeği yicem taa sabah 7.30da kahvaltı yaptım acıkmadım desem yalan olur
sağol canım..bu arada fotoğraflarına baktım az önce çok tatlısın ve fotolardaki halin çok iyiiyi yapmışssın meyve çook önemli bende duramam meyvesiz hadi ye yemeğini afiyet olsun..
sağol canım..bu arada fotoğraflarına baktım az önce çok tatlısın ve fotolardaki halin çok iyibende öleydim ve yine o halimde olmak istiyom
olucaksın canım inşallah sıkıntı etme bak..yedim bende yemeğimi doymak güzel şeyteşekkür ederimgeçen eylül ayıydı bi çoğu ordaki 58-59 kilo arasındaydım hep öyle bi olsam ahhhh
bende akşama attım ıspanağı..hemen pişirmeye üşendim şimdiıspanak yemiyorum ben yok çünkü akşamda yapmadım sabah gelirken evden domates salatalık falan getirdim salata yaptım kendime onu yiyorum
olucaksın canım inşallah sıkıntı etme bak..yedim bende yemeğimi doymak güzel şeysen naptın iyi gidiyo dimi diyet ?
ay çok iyi çok sevindimevet olucam olucaz hattavalla şimdilik bi sıkıntı yok hem diyetin hem reglin ilk günü olmasına rağmen
ay çok iyi çok sevindimbendede bi sıkıntı yok birazdan spor yapcam bakalım sorasında uyurum belki..yarına şöyle 500 gr yada 1 kilo farketse ay ne sevinirim varya
ay uyumuş kalmışım sıcaktan abovvvvvv spor felan yapamadım neyse yarın yaparım..bacaklarımıda yarın bi vurayım bakalım duvarlara nasıl olcakhadi inşallahben işteyim spor yapamam haliyle burda akşam evde yapıcam artık bu arada bacaklarını duvara vur iyi geliyor daha doğrusu yan dur duvara doğru sonrada basenlerini vur duvara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?