Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ben taktım şimdi african mangoya :44::44::44::44:
internette çok reklamlarını gördüm bende..ama yakın çevremde pek kullanan yok o yüzden iyi zayıflatıyomu bilemiyorum..bide ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ablam yosun hapı şu hapı bu hapı çok denedi para döktü ama en sonunda isveçle yürüyüşle zayıfladı..ben fazla takılma derim mangoya felan :S

Son düzenleme:
ayh cok kotuydu hayatımda yedfıgım en kotu seydı :D:D:D:2 katı yumurta haslıyorsun dımı:):) bıde sabahları ne kahvesı ıcıyorsun
evet haşlıyorum canım..ben nescafe içmiyorum bi kaç senedir zararlarından dolayı..sabahları yumuşak bi türk kahvesi hazırlıyorum kendime bir kupa tek şekerli..aynı işi oda görüyo gayet tok tutuyo..bide evde nescafede yok eşimde içmiyo boşuna almiyim dedim sadece diyet için koca paketi :1:

evet haşlıyorum canım..ben nescafe içmiyorum bi kaç senedir zararlarından dolayı..sabahları yumuşak bi türk kahvesi hazırlıyorum kendime bir kupa tek şekerli..aynı işi oda görüyo gayet tok tutuyo..bide evde nescafede yok eşimde içmiyo boşuna almiyim dedim sadece diyet için koca paketi :1:

senın kacıncı gunun canım:):) nasıl gıdıyor benım daha 1 gunumdeyım :) gayet ıyıyım ama bugun masallah hıc acıkmadım:)

Merhaba Forumdaş Arkadaşlarım
Senelerdir Kadınlar Kulübündeyim

Senelerdir bir kilo alıyorum bir veriyorum.:)

Bu Konuda yazılarım var.2009 senesinde yaptım kaçamak yaptığım halde 5 kilo vermiştim.

Dün yani Salı günü yeniden başladım.İyi geçti.:nazar:
Bugün 2. günüm olacak.
Kilo fazlam çok malesef.
72 Kilo olsam yeter.Ama 100 lü kilolardayım.Sanırım 104.
Vereceğim.İnanıyorum.
Öncelikle kendimize güvenelim.:46:
Sağlık soununnuz yoksa ve diyetteyken kendinizi kötü hissetmiyorsanız bu diyeti yapabilirsiniz.

Yaşım:32
Boyum:1.70

Sabah uyandığımda tartılıp kilomu yazacağım.

Spor yapıyorum.Yürüyüş-egzersiz-kondisyon bisikleti-bazen pilates.

Birbirimize destek olarak.Motivasyonu yüksek tutarak fazla kilolarımızın bir kısmını verelim.

Hepimize başarılar.

İyi geceler:nazar:

internette çok reklamlarını gördüm bende..ama yakın çevremde pek kullanan yok o yüzden iyi zayıflatıyomu bilemiyorum..bide ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ablam yosun hapı şu hapı bu hapı çok denedi para döktü ama en sonunda isveçle yürüyüşle zayıfladı..ben fazla takılma derim mangoya felan :S

canım ben aslında korkuyorum öyle şeylerden ama dikkatimi o kadar çektiki artık kafaya taktım :33::33: aslında o hap mucize değil yani yine yediklerine dikkat ediceksin spor yapıcaksın ee böyle yapınca zaten veriyosun gereksiz yani :10::10::10:

bende 1.günümdeyim yarın 2 olcak inşallah :16:

benim bugun 3. günüm ama henüz bişey gitmedi sanırım kendimi balon gibi hissediyorum regl oldum çünkü şişkinlik var heryerimde dün akşam babamın zoruyla 2 tane köfte yedim :18::18::18: ama gece yatmadan egzersiz yaptım bide ben sirkeli su içmeyi denicem faydasını gören çok var :44::44::44:

canım ben aslında korkuyorum öyle şeylerden ama dikkatimi o kadar çektiki artık kafaya taktım :33::33: aslında o hap mucize değil yani yine yediklerine dikkat ediceksin spor yapıcaksın ee böyle yapınca zaten veriyosun gereksiz yani :10::10::10:

benim bugun 3. günüm ama henüz bişey gitmedi sanırım kendimi balon gibi hissediyorum regl oldum çünkü şişkinlik var heryerimde dün akşam babamın zoruyla 2 tane köfte yedim :18::18::18: ama gece yatmadan egzersiz yaptım bide ben sirkeli su içmeyi denicem faydasını gören çok var :44::44::44:

evet bencede kendi çabalarımızla zaten vericez inşallah bu kilolaları..bu arada dün akşam menümde et vardı yemedim ben onun yerine azcık peynir yedim..bide eşim unutmuş diyette olduğumu en süperinden baklava almış gelmiş valla zaten et yemedim diye onun yerine o azcık peynirle 2 dilim baklavanın kalorisini saydım :1: banane banane :1::1:arada küçük kaçamaklar olcak tabi..ve dün şişkinliğim var diye yaklaşıl 2,5- 3 litre su içmiştim.. deniz inanamıcaksın ama 1 kilo farketti bende dün 65.7 di tartı bugün 64.7 yi gösterdi ve spor yapmadığım halde..biraz daha var şişkinliğim ve ben normalde isveçle bile 3 günde 1 kilo ancak verirdim..bu gün 1 kilo gitmesi çok iyi oldu ya :16: bence seninde şişkinliğin geçtiğinde net görceksin ne kadar verdiğini salma sakın kendini devam diyete :10:

Son düzenleme:
nergis değil canım ismim deniz :34::34::34: elbetteki 2 günde 10 kilo beklemiyorum onu demek istemedim zaten çok şiş hissediyorum kendimi diyet yaptığım halde bunun sebebide regl olmam dedim

ben anlatamadım bıraz devrık cumler kuruorum:D:D:şişligin ınınce ıste farkedersın demek ıstedım :) işyerınde olunca bazen ne yazdıgını bılmıyorsun:) kusura bakma denız

ben dıyete tamamen uyuyuyorum bakalım 8 kılo veremem heralde 13 gunde:S:S: gercı 5 kılo versemde yeter ama hıc umıtlı degılımS
valla diyete tamamen uyabiliyosan kutluyorum seni :46: ben arada menümde değişiklik yapıyorum tabi az kalorili yiyeceklerle ve bol salata yiyorum..hadi hayırlısı bakalım inşallah en azzzzz 5 kilo veririz :16:

Back